İnternet Türkiye’de neden kötü çekiyorda Avrupa ülkelerinde ışık hızında çekiyor.
1 ay
Türkiye’de internet neden kötü?

İnternet Türkiye’de neden kötü çekiyorda Avrupa ülkelerinde ışık hızında çekiyor.
Bunun ilk nedeni, Türkiye'deki internet kullanıcılarının çok fazla farklı bağlantı noktası geçiyor olması. İkinci neden ise Türkiye'nin coğrafi konumunun kötü oluşu. Üçüncü neden ise 80 milyon nüfuslu ülkenin internetinin tek bir internet servis sağlayıcısının (ISP) elinde bulunması.
Cevap
14Cevap
bu da soru mu simdi altyapiyi yenilemezlerse öyle olur. ve fiyat farkindan dolayi da maks hiz vermiyorlar.
Maşallah ben de sorun yok ama internet çökme nedeni depremin yüksek olduğu illerden kaynaklı olabilir
hem kötü hem pahalı. Deprem gibi afetlerde bakanlık yayınlama yapıyor. '' cep telefonlarını fazla kullanmayalım bant aralığını daraltmayalım''diye. Ne acınası halimiz var.
Turkiyenin bir çok sorunu var İnternet hızına gelinceye kadar, ha İnternet de gayet iyi 👍🏻
Dur senin için Elon'a yazayim sana bir starlink göndersin
neyi iyi kullanıyoruz ki?
fiber internet parası ödüyoruz ama internet haber sitelerini 1 dk da açabiliyoruz !
bir de böyle felaket anlarından bilerek düşürüyorlar.
türkiyede tekelcilik var altyapıya önem verilmiyor.
Sen internet diyorsun... ooo Türkiye İlk önce eğitim seviyesini hukuk sistemini halletsin senin dediğin geride kalsin... her yer hastane Dr Yok... senin derdine bak... gençlik nereye gidiyor!!!
Alt yapı meselesi... bizim burada gayet iyi 1000 mps alt yapı var..
depremden dolayı olabilir
Olduğu kadar çok da beter sayılmaz
Yo valla bizde de çekmiyor
Gayet iyi bende. Avrupa’ya gittiniz mi?
Burası Türkiye
İnsanlar ölüm kalım eşiğinde sen ınternet diyorsun
Ne
Tv yok alacak gücümüz yok.
Yo benimki gayet iyi 1000 dowland alıyorum
Hangi sehirdesin
Aaaa acaba neden internetin iyi
Çoğu şehir dediğin 4-5 şehir, grafikler var ülkelerin internet hızıyla ilgili gir bak Türkiye nerede.
Altyapı
Türkiye chnku
Bize yetiyor
Öyle maalesef
En İyi Cevap