Hatta artık Türkiye demicem sözde metro city sayılan şehirlerimizin çoğunluğundan fiber hat geçmiyor bu durumu nasıl çözebiliriz? Öyle noktaya geldimki operatör sahiplerine işkenceler edesim var artık Türktelekom bizim düşük interneti tercih ettiğimizi söylüyor Hani şu cevaba karşı sabaha kadar sövmelik dövmelik Pahalı yaparsan kimse faydalanamaz İyice dijital çağa adım atmışız ama sözde 16 mbps internetim 3-5 mbps arasında Üretken biri olmak için çabalıyorum Paragöz insanların yüzünden araştırma yapamıyorum Bana min 50 bile yeterli indirmem hızlı olsun başka bişe istemiyorum ama niye bunlar yapmamaya yeminli anlamıyorum 1 gb lik bişey 2 günde yüklenmez ya Ne yapmak lazım?
Nerede hangi durumdasin bilmiyorum, hangi firma onu da bilmiyorum... olmayan yerler vardır tabii, fiber altyapı mahallede yoksa komple kazacaklar... fakat hic bir yerde yok değil, ben yer değişikliği yaptım sık sık, bir çok yerde var...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tüketici haklarında vaad edilen hızın %75'i verilmesi gerekir yazıyor bu şekilde dava açarak aboneliğini iptal ettirebilirsin
Teşekkür ederim
https://youtu.be/8Wrwi96fKxo
Avrupa'daki kadar değil ama fiber her yerde var neredeyse bir yanlışın var.. şu an paketim 24 Mb/s, olcutugum 23-25 civari
Mevcut durumu araştıran biri olarak madem var
Operatörleri aradığımdan neden ADSL altyapı var fiber yok diyorlar
Bide fiber bağlamıyorlar
Senin oldugun yerde yoktur ne bileyim... ben metropolde değil, fiber kullanıyorum.. daha hızlı yükseltme imkanım var...
Sıkıntı şu konuştuğun halde gelipte yapmıyolar
Nerede hangi durumdasin bilmiyorum, hangi firma onu da bilmiyorum... olmayan yerler vardır tabii, fiber altyapı mahallede yoksa komple kazacaklar... fakat hic bir yerde yok değil, ben yer değişikliği yaptım sık sık, bir çok yerde var...
Biz yerde değiştiremiyoruz 😂😂
Kablo net varsa ona geç, fiber gibi.. hangi firma simdi ki?
Türk telekom
One öyle resmî 3 saate indirir
Az önce 4 byte oldu
Daha mikrobyte bekliyorum 😂😂
😀
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!