Türkiye mobil internet hızında 36.79 Mbps ile 58. sırada yer alırken sabit internet hızında da 28.74 Mbps ile 102. sırada bulunuyor. Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, “Türkiye’de internet yavaş değil, kullanıcılar yavaş interneti tercih ediyor” ifadelerini kullandı.
Türkiye 2021 yılında internet hızında 102. sırada bulundu, internetinizden memnun musunuz?
150 lira veriyorum. Adi 55 mbit. Max 43 gordum suana kadar.
Daha yuksek bir hiz saglayamiyorlar oturdugum bolgeye. Ne tercihinden bahsediyormus bu sahsiyet? Fiber var mi yok, baska alternatif var mi yok? Sokcam modemi agzina gorecek tercihi.
Ayıp ve ayıp bulut teknolojisi deyince yaa bunları bir yere topluyorsun herkes içinden alıyor hiç karışmıyor bu teknolojiye fazla takarsan siyirirsin diyen yöneticiler gördü bu ülke ne bekliyorsunuz ki
Selam, 7 yaşımdan beri internet kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. İnternet hızım 24mbs, hiç donma, kopma falan olmuyor. İnterneti sadece YouTube ve Google için kullanıyorum onun için hızı fazla bile bana.
Gidip adsl alırsan tabi olur adsl devri bitti bakır kablolardan sinyal gelirken kayıplar yaşanıyor ama fiber internette neyse onu veriyor ben ttnetten 50mbps fiber alıyorım adamlar 55mbps veriyor 50min altına hiç düşmedi okadar 75gb lik oyun indirdim hala aynı değişmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
150 lira veriyorum. Adi 55 mbit. Max 43 gordum suana kadar.
Daha yuksek bir hiz saglayamiyorlar oturdugum bolgeye. Ne tercihinden bahsediyormus bu sahsiyet? Fiber var mi yok, baska alternatif var mi yok? Sokcam modemi agzina gorecek tercihi.
Ayıp ve ayıp bulut teknolojisi deyince yaa bunları bir yere topluyorsun herkes içinden alıyor hiç karışmıyor bu teknolojiye fazla takarsan siyirirsin diyen yöneticiler gördü bu ülke ne bekliyorsunuz ki
100mbps download, 8mbps upload. Türkiye genelde gayet güzel, çok memnunum.
Hic sasirmadim her konuda oldugu gibi bu konudada son siralarda kendimize yer bulmusuz
Selam, 7 yaşımdan beri internet kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. İnternet hızım 24mbs, hiç donma, kopma falan olmuyor.
İnterneti sadece YouTube ve Google için kullanıyorum onun için hızı fazla bile bana.
Doğru söylüyor herkes ucuz olsun 16 bana yeter diyor ben türk telekomdan 50mbps fiber kullanıyorum çokta memnunum
Yüksek hızda almak için iyi bi gelirinin olmasi gerekir ayrica 50 aliyosun 20 anca oluyo 100 oliyosun bikac gune 50 oluyo
Yooo 3 aydır kullanıyorum fazlasını bile veriyor 55 56 mbps veriyor
İnterneti bulduğumuza şükrediyoruz ne hızı 🙄
Yıl 2021 halen 11 mbps internet
Biz Türkiyeyiz son sıralarda olmaya alışkınız
Hızını sürekli kopmasını mı eleştirsem
TTNET her zaman en hızlısı
Hiç memnun deilim
tabiki değilim 35 mb ditorlar 10 mb gibi hızım var
Gidip adsl alırsan tabi olur adsl devri bitti bakır kablolardan sinyal gelirken kayıplar yaşanıyor ama fiber internette neyse onu veriyor ben ttnetten 50mbps fiber alıyorım adamlar 55mbps veriyor 50min altına hiç düşmedi okadar 75gb lik oyun indirdim hala aynı değişmedi
Yol yaptı
Hiç memnun değilim
Ben fiber kullanıyorum
İnternet çok yavaş
Hayır
Asla değilim
Hayır. Kopmalar çok oluyor