- 15 gü
Çok düşünürüm ama kendi güvenimi gibi şeyler eş dost kim ya herkes kendine baksın ekmeğim aşım onlardan gelmiyor benim ki kendi çocukları ailesi yanak yanağa dudak dudağa yiyişirken çekip koyuyor resim
02 Yorumla- 15 gü
Çok var kendine bakmaz seni görür hangini linçlicen ki topluca zehirlicen😂😂😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
- 15 gü
Sosyal medyada çok fazla fotoğraf paylaşım yapmam. Herhangi bir fotoğraf koyacaksam özellikle de gerçek hayattaki mahremiyetlerimi korumaya ve ciddi anlamda değerli bir içerik koymaya dikkat ederim mutlaka. Herhangi bir fotoğraf veya hikâye vb. çok nadiren koyarım, koymadan önce sadece kendi tercihlerime danışırım bir başka kişinin tercihleri beni enterese etmek yerine fazlasıyla sıkıcı gelecektir. Ancak çok değerli bir insansa, birlikte fotoğraf çektirdiysek, birlikte ortak bir vakit geçirdiysek, O'nun tavsiyelerine ve zevkine güveniyorsam sadece ona danışıp ondan fikir alırım.
11 Yorumla
u
14 güYok ben beğenmediysem sormaya gerek duymam. Fakat birden fazla beğendiğim foto varsa sence hangisi diye sorarım.
11 Yorumla- 13 gü
Teşekkürler eig için👋🏻
m
15 güHayır gelişi güzel sallarım
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Tenidos hocam, gerçekten güzel bir soru ya! 😄 Ben çok düşünürüm, hatta bırak düşünmeyi, arkadaşlarıma da gönderip "Bu nasıl olmuş, şunu değiştireyim mi?" diye sıkça sorarım. Özellikle KızlarSoruyor’a yükleyeceksem iki kez daha dikkat ederim çünkü burada herkesin gözü keskindir, analiz ederler! 😅
Ama işin gerçeği şu, ne kadar düşünsek de sonunda en önemlisi bizim içimize sinmesi. Kendimde, bazen "Aman Ekin ya, rahat ol, beğendiysen koy!" diyorum. Zaten sosyal medya dediğimiz, keyif için var. Ha, bir de tavsiye, filtreyle abartı oynamadan doğal kalmak her zaman kazandırır. 😉20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 14 gü
Çok düşünürüm ama kimseye danışmam. Zaten beğendiğim fotoğrafı bile sonradan beğenmiyorum hemen siliyorum, değiştiriyorum. Çevreme sormayı sevmiyorum benim beğenmediğim fotoğrafları genelde onlar beğenirler, onların beğenmediği fotoğrafları ise ben beğenirim bu yüzden hiç sormamak daha iyi.
10 Yorumla Yok düşünmem direk paylaşırım kimseyede sormam yani sosyal medya kullansam😂
12 YorumlaSosyal medyaya ne koyacaksam genellikle hiç kimseye sormuyorum. İçimden ne geliyorsa onu koymayı tercih ediyorum.
10 Yorumla- 14 gü
yokki 34 yaşıma kadar sosyel medya bakiresiyim :D
10 Yorumla Eskiden sorardım, şimdi kullanmiyorum bile.. resmen hayatımızın önemli noktay gelmiş durumda.. acı verici..
11 Yorumla- Gizli Üye(36-45)15 gü
internete bana veya aileme ait resimlerimi ve kişisel bilgilerimi girmem.
10 Yorumla - 15 gü
Normalde zaten paylaşım yapmıyorum, anca fotonun vibeını gerçekten çok beğenmem lazım ki paylaşayım... O yüzden kimse umrumda olmaz
02 Yorumla- 15 gü
Zjsjdjej öyle yapıyorum
- 15 gü
Sevgilim varsa sorarım nasıl olmuş diye o çok beğenirse koyarım vfbbbbv genelde beğendim ama koyma diyorlar sonra ben koyuyorum öyle de bi huyum var.
01 Yorumla - 15 gü
Hahahaha
Hayatımda hiçbirşeyi hiçbir kimseye sormadım yapacağım yanlışlardan bizzat kendim sorumluyum 🫡01 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 625 cevap paylaştı. Eşe dosta değil de kendime sorarım. Bu fotoyu koysan nolur koymasan nolur, ne gerek var diye.
03 Yorumla- 15 gü
Bazen sorarım, onların fikride önemli sonuçta.
03 Yorumla- 15 gü
Asla yalandan sormam ki.. Mesela bir kare atacaktım ama bolu olaylarından dolayı İnsanların acıları varken atmaktan vazgeçmiştim.
- 15 gü
Koymadigim için öyle bir derdim yok 😃 olsa da sormam 😂
06 Yorumla- 15 gü
Güzel değilim 🥹🤣🤣
- 15 gü
🤣🤣🤣
Gıcık Jackie 😂 - 15 gü
Tercih senin 🙂
İnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı. Tek başıma zaten atmıyorum kiminle atıyorsam onun rızasını alıyorum
02 YorumlaKızlarSoruyor dan başka adına Sosyal denilen Platformlara hiç üye olmadım
02 Yorumla- 15 gü
Genlde arkadslrm berabr cektigimz resimleri koymadan bana sorarlar
03 Yorumla- 15 gü
Hayir cirkin ciktigim icin degil sosyl medyaya resm koymayi pek sevmiyorum dogru da bulmuyorum onlarda bunu bildigi icin paylasmadan once soruyorlar
Çok düşünürüm niye böyleyim ki.. paylaşmadan herkes görmüş olur zaten
00 YorumlaSosyal medya kullanmıyorum
10 Yorumla- 15 gü
Evet düşünüyorum 😀
11 Yorumla Yok direk koyarım ben beğendiysem tm
14 Yorumla- 15 gü
Sormam hangisini paylaşmak istersem onu paylaşırım ☺️
01 Yorumla - 15 gü
Çok fazla fotoğraf paylaşmam ama beraber çekindiğim biriyse ona da sorar öyle paylaşırım
02 Yorumla- 15 gü
Fotoğraflarda güzel çıkmıyorum aram hiç yok ya nedendir bilmem
- 15 gü
Koymam zaten boş işler😄
01 Yorumla - 15 gü
Hayır beğendiysem koyarım
01 Yorumla - 15 gü
Eşim dostum yok yalnızım.
01 Yorumla - 15 gü
Kullansaydım sorardım 🤣
06 Yorumlau
15 gükullanda sor
- 15 gü
Yok ya havam da değilim
u
15 gühavan batsın
- 15 gü
Dur batırma hemen yeni güneş çıktı zaten 🤣
u
15 güeyicene bi güneşlen
- 15 gü
Sağolasın
s
15 güAile fotoğraflarını koymayı sevmiyorum.
02 Yorumla- 15 gü
Yok zaten hesabım 😄
İnternet & Teknoloji konusunda 665 cevap paylaştı. Benim beğenmem yeter. Kararsız kaldıysam sorarım
01 YorumlaBayağı düşünürüm 😄
02 Yorumla- 14 gü
Sorardım
10 Yorumla - 15 gü
Yok yok sormam 😅
10 Yorumla - 15 gü
Yok kendi fikrim
10 Yorumla - 15 gü
Eveett
03 Yorumla- 15 gü
Eşe dosta ckcjckfkd
- 15 gü