Fahriye evceni yakından gorüp sohbet etme şerefine nail oldum. Asla boyle şişman durmuyo. Fotografi cekenle ya da makinesiyle alakali bence. Incecik zayif bir kiz fahriye. Vede incecik çıt kırıldim bir sesi var. Acayip kibar. Ve şaheser gibi resim gibi tablo gibi güzel.. gördüğünüz herseye inanmamalisiniz
Photoshop baya bir bilgim var ama sosyal medya hesabina koymam editleyip, oyle yaparsam makyaji abartip sosyal medyaya koyan bayanlardan bir farkim kalmaz.
bence yok kadın zaten zayıf pantolon boyu ve yüksek bel oluşu fark oluşturmuş bence duruşlada insanlar bazen uzun be ya olduğundan daha zayıf çıkabilir
Bence çok manasız. O ben olmaktan çıkıyor başka bir ruha bürünüyor. Ben shoplamaya karşıyım özünü kaybediyor fotoğraf, başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin. 😬
Bence biraz üzerinde oynamalari iyi olur snucta hatalari duzeltip koymak göz zevkimiz ıcin. boyle boyu uzatmak cok sacma ama yuzunu pürüssüz gösterseler tabiki iyi olur. zaten fondotenlerde ayni isi yapiyor.. fahriye guzel zaten.
ya varya bu kadın o kadar çirkin o kadar sıradan bir kadın ki. ünlü biriyle flört edip çıtayı yükseltti. yüzünde ki siyah noktalar mı onu seksi yapıyor ak şcöxşcmlcmxşc
En İyi Cevaplar