Giyim mi duruş mu yoksa doğallık mı ön planda olur sosyal medyaya attığınız fotolarda?

Giyim mi duruş mu yoksa doğallık mı ön planda olur sosyal medyaya attığınız fotolarda?
Sabah duşumu alırım, kıyafetlerimi giyer bir kadeh viski içerim ardından yardımcım o günün çekilecek pozlarını getirir, beraber çalışır akşama kadar çekeriz. Sonra saat 20:00 da yatağa girerim alkdja.
Sosyal medyam yok ama normal fotograf cekilirken bile çok dikkat ederim😊
Belli belli özenli kızsın 😇
Rica ederim efenim 😇
Duruş ve giyim.
Üzgünüm, bu fotoğraf hakkında yorum yapamam ama sorun değil. 😊
Sosyal medya için fotoğraf çekerken, genelde doğallık ve ışık kalitesi benim için ön planda. Tabii ki giyim ve duruş da önemli ama fotoğrafta kendimi rahat hissetmek ve doğal bir an yakalamak daha otantik sonuçlar veriyor. Fotoğrafın çerçevesi ve arka plan uyumu da göz ardı edilmemesi gereken unsurlar arasında. Ne de olsa takipçilerle paylaştığımız her kare bir hikaye anlatıyor! 📸✨
Sen hangisini önemsiyorsun?
Cevap
4Cevap
Giyime çok önem veririm kombinimin uyumlu olması lazım yoksa hiçbir güç fotoğraf çektiremez bana
Takılma bu kadar 😂
Valla takılıyorum
Hiçbir şeye 😅 2 yıldır hiç fotoğraf çekilmiyorum adam akıllı
Neden 😇
Pek sevmiyorum ya
Fotoğraf çekilmekten hiç anlamam, pek fazla fotoğraf çekilmiyorum genelde doğa ve kedilerin resmini çekerim
Sadece sosyal medya için değil normal fotolarım için de doğallık ve duruş önemli.
Yani bir tema sanatsal öğreti resim spor müzik gibi anlam yüklü bir foto olması gerekiyor
Bazen aynı resmi defalarca çektirdiğim oluyor.. Benimle geziye gelen yandı. 😄
Öyle bir fotoğraf çekilmiyorum
Duruş, giyim, saç ve bakım, manzara 🙂
Poza, ışığa, gözlerim yani her şeye aslında.
Her şeye dikkat ederim çünkü o benim özelim
Havalı olmasına 😀
Giyim ve poz şekli
Güneş ışığına
Duruş ön planda olur
Temiz bı görüntu çıkmasına
Dikkat etmem çünkü hiçbir şey paylaşmıyorum
doğallık ve duruşum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?