Bir yerde okuduğum yazıya göre insanlar beğeni almayan sosyal medya fotoğraflarını silme eğilimindelermiş. Kısaca beğeni için atıyoruz elbette :)Siz beğeni alıp almamasını önemsiyor musunuz? Fotoğrafların altındaki kalp kalp kalp'lerin kaç kişi tarafından tıklandığı sizin için önemli mi?
Beğenilmesi benim için önemli, beğeni almadığında genelde siliyorum.
kendi fotoğraflarımı paylaşmayı sevmiyorum sosyal medyada. ama çektiğim ve hoşuma giden fotoğrafları paylaştığımda, kimsenin beğenmemesi pek umurumda olmuyor, hiç beğeni almamış fotoğraflarımı silmem ve paylaşmaya devam ederim. ama beğeni alma endişesini de yadırgamam, sonuçta insanlar, diğer insanların beğenmesini istediği için paylaşıyor bir yerde.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fotograflarim ve gönderilerimi en fazla 25 kisi begenir kimi zaman 1 veya 2 . Bazı insanlarin 300 400 begeni filan oluyor. acikcasi biraz üzülüyorum paylasitigim seyler düşünce odaklı kültür düzeyini arttriacak bicimde kızın teki ayaginin parmagini atsa daha fazla begeni geliyor.
İnsanları şişiren zaten bu beğeni zorbalığı değilmi? Foto paylamayı sevmem cok şükürki Şimdi çoğu kişi daha tastamam okumadım yorumları ama umurumda olmaz diyecektir.. umrunda abi umurunda beğeni gelmedimi hadi kaldırmadın mutlaka suratın asık kalkacaksındır internetin başından
ben instagramı kişisel albümüm gibi düşünüp, hatıra amaçlı, zaman zaman açıp bakarak, arkadaşlara göstererek kullanıyorum. bir nevi eski aile albümlerinin dijitali gibi. ama tabi bazı fotoğrafların düşük like alması, neden acaba diye düşündürebiliyor. bazen de özellikle biri görsün, beğensin diye fotoğraf koymuşluğumuz da vardır hepimizin :) olmayınca sinir olmuşluğumuz da tabi :) bu oldu ve olacak. bu mecraların yan ürünü de bu.
Beni herkes beğeniyor zaten, beni beğenmeyen mi var? Ben demiyorum size beni herkesin beğenmesi şart değil, ben demiyorum size beni herkesin beğenmeme gibi bir potansiyeli var. BENİ HERKES BEĞENİR! galeri14.uludagsozluk.com/.../...ler_1007855_m.jpg
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kendi fotoğrafımı pek paylaşmam genelde topluca arkadaş, aişe fotoğrafı olur ve haliyle bisürü etiket olunca beğenide fazla oluyor. ben daha çok Atatürk ile ilgili paylaşımlara beğeni gelmemesine üzülüyorum ama kaygı duyduğum beğeni değil, gelecek, insanlar korkuyor beğenmeye.
Naynnn isterse kimse olmasın listemde paylaşmak istersem ben paylaşırım yinede Hepsinin beğeni için olduğunu biliyorum çünkü kız bir halta benzemiyor fotoğraf koymuş 80 beğeni almış ben de koyuyorum sadece kankilerim 3-5 o kadar
bütün yalancılar toplanmış yine 2. şıkka. anılarını paylaşmayı seviyormuş bak sen. İnternet yokken evdeki albümü alıp sokağın başına çıkıp yoldan geçenlere gösteriyor muydunuz? Bırakın kendinizi kandırmayı. Herkes beğenilsin diye yüklüyor fotoğraf.
Bence Evet Verenlerin Tanınma Gibi Bir Çabası Var Hayır Verenlerin İse Güzel Anılarını Ve Arkadaşlarını Beğeni Gibi Somut Bir Şeye Tercih Etmiyeceğini Düşünüyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 672 cevap paylaştı.
Sadece benim olduğum fotoları pek paylaşmayı sevmiyorum. Topluluk olunca fotoğrafın anı olarak büyük anlamları olduğunu düşünüyorum. Beğenide umrumda değil ama şu büyüklerimiz garip yorumlar yazmasa güzel olacak :)
Çizdiğim şeyleri paylaştığımda insanlar beğensin istiyorum ya da en azından görsünler istiyorum. Ama kendi fotoğraflarım önemli değil kimse beğenmese de olur..
tabikide burda umursamıyorum çıkacak.. gerçekte öyle değil alayı ego masturbasyonu yapıyor sosyal medyada. benim için iki işe yarıyo birincisi haberleşme ikincisi bilinmeyen numara servisi.
yok net fenomeni değilim mesela hayal köseoğlu istanbullu gelinde yazdım hayal köseoğlu görmüş ve taki etmiş ama ben bunu hayal köseoğlu beğensin diye atmadım .
En İyi Cevaplar