Bence sıksık yerine müsait olunduğu anlarda konuşulması doğru. Eğer gün içinde vakit ayıramadıysa bunu telefi etmesi doğru olur. Aksi taktirde karşı tarafta her cins için soğuma veya sadıklık duygusu zedelenir. Soğur. Fazla konuşmak iyidir bu arada ne zararı olabilir ki?
01 Yorumla- Soran26 gü
Ya bu bir kaç gündür eksilik var gibi hissediyorum daha yeni görüşelim dedi görüştük zaten iş çıkışı yorgun da olsa hep gelir ama mesajlasmada sorun var gibi sanki çok geç yazıyor artık gündüzleri isteyken
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Bence sevgiliyle mesajlaşmak keyifli bir şey ama her şeyin fazlası zarar, tatlım. 🤭 Sürekli sıkboğaz edip peşinden koşmak yerine, biraz heyecan bırakmak lazım. Arada özlem güzeldir, o mesaj geldiğinde yüzünde oluşan o tatlı heyecan paha biçilemez! 💖 Ben ve sevgilim de mesajlaşıyoruz ama sürekli değil. Sen ne düşünüyorsun, sevgilinle mesajlaşmadan duramıyor musun? 😏📱
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Mesaj veya arayarak konuşmak farketmez, gerekli ve yeterli şekilde konuşmayı tercih edenlerdenim.
Örnek verecek olursam; bir günaydın öesajı ile iki dakika konuşulabilir ya da arayarak bir dakika sohbet edilebilir. Devamında akşama doğru aranır, plan yapılır veya yapılmış planlardan söz edilir, hal hatır sorulur. Bu akşam kaçta buluşalım, ne yapalım ya da arkadaşlar ile ğlan yaptım, böyle bir işim var ve bunu halletmem gerek gibi küçük bir konuşma yeterli olur.
Beraber olduğun insana zaman ayırmak, çok ve boş konuşmak anlamına gelmiyor. Ona zaman ayırmak demek, bir parka oturmanın dahi yeterli gelmesi demektir. Önemli olan yanyana olmak. Sonrası ise, bir şeyler paylaşabilmek, ona karşı bir şeyler hissedebilmek.
Şimdikiler gibi günde 5 saat mesajlaşmak, sabah akşam cafe / bar gezmek birbirine zaman ayırmak değildir gözümde. Sadece boş kalmamak için veya ilgi alıp kendi egomuzu tatmin etmek için yapılan eylemlerdir.
32 Yorumla- Soran27 gü
Çok haklısın güzel yazmışsın teşekkür ederimmm
- 27 gü
Sabahtan geceye kadar yazarsan bir gün bıkabilir. Karşıdaki de insan. O ailesi ve hemcins arkadaşları ile vakit ayırmak isteyebilir, işi çıkabilir. Sonuçta bunların hepsi ölçülü olmalı. Çiçeği çok da sulamayacaksın az da sulamayacaksın.
15 Yorumla- Soran26 gü
Ya bu bir kaç gündür çok geç yazıyor yani böyle de yapmazdı buluşmak için zaman yaratıyor yorgun olsa da buluşalım der ama bilmiyorum çok tuhafıma gitti
- 26 gü
Benim zıttım yani bense hemen yazıyorum işim falan yoksa ama karşımdaki insanlar kaçıyor nedense. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten seven bir kişi iki eli kanda olsa bile yazar ve değer verir. Kötü zamanında yanında olur, ilk derdini sana anlatır. Seni köle olarak görmez, seni kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Seven bunları yapar. Sevmeyen bu saydıklarımı yapmaz.
- Soran26 gü
Öyle valla haklısın olmasi gereken normalde böyle asla yapmaz yani ama bilmiyorum bişey de demek istemiyorum modum düştü baya konuasim falan gelmiyor yani böyle yaptığı için kaç saatir konuşmuyoruz anlamadım ben bu işi
- 26 gü
Benim böyle sevgilim veya arkadaşım olsa değerini bilirdim. Ancak seni kaybedince değerini anlar.
- 26 gü
Beni haklı bulmana sevindim. Biraz daha zamana ihtiyacın var. Kafanı toplaman lazım. Seni her zaman dinlerim. Ben de iyi niyetimden kaybettim. Senin gibi insanlar bana yazsın sohbet etsin istedim ama olmadı. Zamanla olgunlaştım. Sevdiklerime çok yazıp da sıkmak istemiyorum. Kendine iyi bakmayı unutma. Hobilerinle ilgilenmek, sevdiğin insanlarla vakit geçirmek veya yeni şeyler öğrenmek gibi aktiviteler sana iyi gelebilir. Yoksa kafan dağılmadığı için onu düşüneceksin.
- 27 gü
Herkesin kendi hayatı var özellikle iş hayatı herkes elinde bütün gün telefonla uğraşamaz birbirinizi zor durumda bırakmış olursunuz bu benim görüşüm tabi.
01 Yorumla- Soran27 gü
Evet zaten kendisi çalışıyor gündüzleri o yüzden bir şey diyemiyorum
- 27 gü
Sürekli mesajlaşınca çok yüz göz olunuyormuş, özletmek gerekiyor sürekli yazınca merakta kalmıyor. Tecrübe edindim.
11 Yorumla- Soran26 gü
Öyle minevi de biz bu bir kaç gündür pek iletişim kuramıyoruz gibi eksiklik var yani geç yazıyor gündüz çalışıyor yeni görüştük o teklif etti vakit yaratıyor ark bulusmax benimle buluşuyor bu ara ama bilemedim ya
Uzak mesafeyse yüzyüzeye kadar idare ederim, yüzyüzeye geldiğimizde ve bir şeyler oturduğunda nerdeyse her gün buluşacağımız için sadece aramalara döner benim için
00 YorumlaSürekli bir şekilde mesajlaşmayı doğru bulmuyorum. Çok abartmadan tabi ki olabilir. Ben her daim telefonda konuşmayı daha doğru buluyorum.
01 Yorumla- Soran27 gü
Evet önceden çok sık konuşurduk biz de bu iki gündür pek konuşmuyoruz alışkanlık olduğundan garip geliyor yinede arıyor ama bilemedim
- 26 gü
Kişilere göre değişir ama ben sürekli mesajlaşmayı sevmiyorum. Mesaj atacak zamanım da yok pek. Sadece buluşma, arama ve çok nadir mesaj
00 Yorumla u
27 güHayır müsait zamanda aramasını tercih ederim. Sürekli mesajlaşacak yaşları geçtim. Öyle bir erkekle uzun vadeli ilişkim olamazdı.
00 Yorumla- 27 gü
Aptalca geliyor bana insanların kendi hayatları da var herkes herkese saygı göstermeli her şey o değil
00 Yorumla - 27 gü
Hayır doğru değil taraflardan biri sıkılıyor sonra
01 Yorumla- Soran26 gü
Çok sık boğar evet ama bu bir kaç gündür eksilik hissediyorum mesaj konusunda gündüz çalışıyor zaten ama yinede çok geç cevap veriyor normalde yapmaz daha yeni görüştük zaten iş çıkışı yorgun da olsa görüşmek istiyor bilemeeim
- 27 gü
Evet en doğrusu bu. Çişe giderken bile mesajlaşmak lazım
01 Yorumla- Soran27 gü
Yok ya o kadar da değil bence
- 27 gü
Mesajlaşma pek sevmem ne yalan söylim çok itici geliyor onun yerine sesini duymayı hep tercih ederim
00 Yorumla Mesajlaşmak bence çok iyi değil. Aramak veya yüzyüze görüşmek her zaman daha iyidir
01 Yorumla- Soran27 gü
Evet haftada iki görüşüyoruz zaten arıyor falan da bu iki gündür b eksilik var gibi sanki
- 26 gü
Yanlış mı?
Sabah akşam konuşmayacaksak ne anlamı var
00 Yorumla - 27 gü
Doğruluktan ziyade sıkıcı bence telefon görüşmesi daha iyi
00 Yorumla Seviyorsan doğrudur ama bazı erkekler hoşlanmayabilir
00 Yorumla- 27 gü
Her çiftin iletişim tarzları ve karşılıklı uyumları belirler mesaj akışını.
00 Yorumla u
27 güKim karar veriyor doğruya, yanlışa. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın her şeyi.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)27 gü
Doğru değil. Bir süre sonra sıkar insanı. Gün içinde bir kere mesajlaşılır. Akşamda aranır konuşulur tamam işte
04 Yorumla- Soran27 gü
İki gündür çok iletişim yok bir araniyor işte ama sanki aramıza böyle soğukluk giricekmis gibi hissettiriyor çok az konuşma olunca da
- Cevap sahibi27 gü
Ozaman. Telefonla arayıp, sesini duy, sesli konuşun falan. İlişkiyi düzeltir bu. ya da buluşma planla. Buluşmalar da ilişkiyi gidişatı etkiliyor
- Soran27 gü
Aradı zaten 5 dk görmeye de geldi onda problem yok düzenli de buluşuyoruz yani bana öyle geliyor ya da bilmiyorum yani aramızda soğukluk olcak konuda yoktu dün ben biraz soğuktum bugün degilimm
- Cevap sahibi27 gü
Cinsel ilişkiye giriyor musunuz peki hiç? Son görüşmede girdiniz mi?
- Gizli Üye(25-29)26 gü
Bana kalırsa sevgili olması bile doğru değil.
00 Yorumla - 27 gü
Yani sevgiliye göre değişir zamana göre değişir bazısı tez sıkılır bazısı ilk çok sıkar sonra kendisi kaybolur nabza göre şerbet tatlım sen onun nabzına bak arkadaşa kendini özlet🌸
00 Yorumla Doğru mu değil mi bilemiyorum ama sürekli konuşmak beni sıkıyor bunaltıyor açıkçası sabah günaydın akşam da gününü anlatırsın iyi geceler der kapanışı yaparsın 😄
00 YorumlaSürekli mesajlaşmak bir süre bayıyor ama şunu söyleyebilirim az aralıklarla konuşmak da ilişkiyi hem soğutuyor hem de düşündürüyor
02 Yorumla- Soran27 gü
Evet ya dozunda olmalı bence her şey ne eksik ne fazla bizde iki gündür çok konuşmuyoruz yani aradı o iki gün içinde ama görüştük de bilemedim
- 27 gü
Hayır çünkü bi yerden sonra ilişkin monotona biner heyecan aramak için kafan başka yerlere sapabilir ilk başlar her şey güzeldir ama sonrası berbat
03 Yorumla- Soran27 gü
Evet görüşme nasıl olmalı sence
- 27 gü
Kendi hayatını düşünmelisin iş/uğraş bul kendine yani oyala kendini, onunla da sohbet et gece işleriniz bittiğinde 1 saat telefonda konuşun imkan varsa yoksa yazışın, gün içinde birbirinizi sorun yaptığınızı haber verin ve haftada 3 kere buluşmaya çalışın yani normal düzeyde tabi sevgilinin durumuna göre değişir konuşma sürelerin ama şunu bil ki erkekler kendi hayatlarına önem veren kadınları daha çekici bulup bağlanırlar
- Soran27 gü
Zaten haftada üç kez bazen iki oluyor değişiyor su iki gündür garip hissediyorum anlamadım daha yeni ilişkimiz zaten ama yoğun bu ara onu biliyoruum geç yazdığı da oluyor normalde çok da sıkıntı etmem ilgi manyağı da değilim sağolsun zaman yaratıyor ama gün içinde çok konuşmuyoruz gibi hissettim bir soğukluk da yok aslında ben biraz soğuk cevaplar veriyorum gibi hissediyorum o da bu ara düşük enerjim regl de olmadım daha o mu etkiledi bilmiyorum
mesaj yerine arayarak söyleyeceğini söylemek daha doğru çünkü msjlaşma esnasında söylenen şeyler yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor çoğu zaman.
00 YorumlaHyr tiksindiriyor karsindaki kisiden heo usandiriyor
01 Yorumla- Soran28 gü
Herşeyin fazlası zarar zaten
- 27 gü
Tabiii ki evet. Sevgili dediğimiz şey bir arkadaş değil ki. Bir yolu el ele yürümektir.
00 Yorumla - 27 gü
Konuşmak varken mesajlaşmak pek bana göre değil ya
00 Yorumla m
27 güÇok muhabbet tez ayrılık getirir gerek yok
11 Yorumla- Soran27 gü
Orası öyle ya sence soğukluk var mı iki gündür pek konuşmuyoz yoğundu biliyordum dün zaten aradı napiyrosun diye ben biraz soğuktum modum düşüktü bugün de işte 3 saatir konusmuyoruz bii günaydın mesajı atıp bir şeyler yollamıştı
- Gizli Üye(25-29)27 gü
Biz kızlar kendimizi tutamıyoruz ama bence doğru değil. Daha az konuşmak gerek
010 Yorumla- Soran27 gü
Ayh evet ya iki gün biraz az konuştuk bii sorguladım alttan alttan ima ettim de sıkıntı yok banaa öyle gelmiş
- Cevap sahibi27 gü
Bazı erkeklerde çok umursamaz ama
- Soran27 gü
Evet bazıları öyle cidden yaa
- Cevap sahibi27 gü
O kadar da takmama olmaz
- Soran27 gü
Tabi bide kontrol etmek lazım ya herşeyi dm falan bazen sorgulamak gerekiyor ağız aramak şart
- Cevap sahibi27 gü
Kesinlikle
- Soran27 gü
Bugün sordum işte benden sıkıldın mi falan diye iki gündür pek konuşmuyorduk buda anladı zaten uygulamalara kaç saat girdiğini gösterdi vesayre gösterdi
- Cevap sahibi27 gü
Göstermişse iyi bari
- Soran27 gü
Evet
- Cevap sahibi27 gü
Mutluluklar🙏
Bence yanlış.. Çok içli dışlı olmaya gerek yok
02 Yorumla- Soran27 gü
Bilmiyom ya iki gündür iletişim doğru düzgün yok erkek arkadaşımla yoğun da öyle dolu dolu sohbet etmiyoruz bazen arıyor işte öyle
- 26 gü
Neden öyle diyorsun teyze 😃 @Okerasude
m
27 güDoğru bulmuyorum. Özlenmeli.
01 Yorumla- Soran27 gü
Bilmiyom ya iki gündür iletişim doğru düzgün yok erkek arkadaşımla yoğun da öyle dolu dolu sohbet etmiyoruz bazen arıyor işte öyle
- Gizli Üye(18-24)28 gü
tabi kii karışıklı iletişim olması çok önemli
07 Yorumla- Soran28 gü
Ne kadar aralıklarla konusmak doğru
- Cevap sahibi28 gü
7/24 te konusmayin kendinize özel alan tanıyın özleyin birbirinizi merak edin biliyorsun ki erkekler gizemi merak uyandıran kadınları seviyor
- Soran28 gü
Evet zaten öyle yapıyorum görüşme sence nasıl olmalı
- Cevap sahibi28 gü
gorusmede arayı cok acmayin ama her zaman da müsait olma o seni görmek istesin buluşma teklif etsin, bunun için gün sayısı veremem o sizin aranızdaki ilişkiye yaşamınıza göre değişir
- Soran28 gü
Yani çoğunlukla o görmek istiyor yani çoğu zmaan 5 dk görmek bile isteyip geliyor yani bende müsait olursam gidiyorum
- Cevap sahibi28 gü
oyy bu cok tatlı sıkıntı yok o zaman dert etme böyle şeyleri ânı yaşa canım
- Soran28 gü
Evet canım orası öyle ona kalsa her gün buluscakts bazen sorguluyor yinede ben hadtada iki yeterli ozlemeliyiz diyordum
- 28 gü
yok ya insan bunalıyor bir süre sonra
05 Yorumla- Soran28 gü
Evet her dk her saniye ilgi alaka sıkıyor
- 28 gü
Bir de konuşacak bir şey kalmıyor. Merak faktörü ve çekicilik azalıyor.
- Soran28 gü
Evet bencede bunaltmamak lazim
- 28 gü
En mantıklısı :D Seninki seni bunalttı sanırım şu ara :D
- Soran28 gü
Yok ondan değil sadece sordum ben zaten pek şey yapmiyom yoğunluğundan dolayı
mesajlasmicaksam niye sevgilim
10 Yorumla- 26 gü
manitayken de 7/24 degilse ne zaman hii
00 Yorumla Heyecanı bitirip, kavga çıkmasına sebep oluyor.
00 YorumlaNeden yanlış olsun ki
00 Yorumla- 27 gü
Eeee herhalde yannnii ):
00 Yorumla u
27 güSat başı 10 dk yoğun mesajlaşma iyidir ya
00 Yorumla- 27 gü
e başka kimle konuscanki
00 Yorumla Sonuna kadar Doğrudur
00 Yorumla- 27 gü
Değil yaa sürekli sürekli
00 Yorumla - 28 gü
Evet iletişimin önemli oldugunu düşünüyorum
08 Yorumla- Soran28 gü
Zaten de her dk her saniye konuşmak da konu kalmiyor
- 28 gü
Her dk konusmucan tabiki herkes kendi hayatıyla ilgilensin ara ara yazmak iyi 30dkda 1 saate falan yeterli ne
- Soran28 gü
Evet orası öyle zaten günün raporu verilir
- 28 gü
O da gün sonu degil o şeyi yaparken verilir şahsi fikrim
- Soran28 gü
Görüşme nasıl olmalı
- 28 gü
Haftada 2 3 veya fırsat yoksa 1
- Soran28 gü
Yani çoğunlukla 2 _3 değişiyor ya hafta içi iki buçuk saat falan hafta sonu 4-5 saat yeterli mi sence
- 28 gü
Yeterlidir ya bu sizin içinizden gelmesine göre özleme göre degisir
- Gizli Üye(25-29)27 gü
Ay ben çok sıkılırım bundan
02 Yorumla- Soran27 gü
Ara ara çok sık konuşmamakta sanki uzaklascskmisiz gibi hissiyat vermiyor mu
- Cevap sahibi27 gü
Ben çabuk sıkılan biriyim.
- Gizli Üye(25-29)27 gü
Ben sordum istediğin kadar yazabilirsin dedi
10 Yorumla - 27 gü
Sanal seks yoksa yanlış
00 Yorumla - 27 gü
Degil, sürekli sürekli sıkıcı olur
01 Yorumla- Soran27 gü
Az konuşunca da sanki soğukluk varmış gibi hissediliyor da
- 27 gü
Hiç değil boğucu
08 Yorumla- Soran27 gü
Yani çok az konuşunca da sanki soğukluk gircek gibi hissediyorsun
- 27 gü
Çok konuşunca da değersiz oluyon 😒
- Soran27 gü
Of garip hissediyorum ya da bana öyle geliyor ya şu iki gün içerisinde yine 5 dk da olsa görüştük zaten düzenli görüşürüz gündüzleri yoğun çalışıyor yorgun fa oluyor bu iki gün içinde dün aradı öyle kısa konuştuk bugün de pek konuşamadık henüz anormallik var mi
- 27 gü
Dozunda olsun çünkü sonra tadı kaçıyor insanın kafası bozuluyor
- Soran27 gü
Evet herhalde dozundadir çünkü full konuşuyor görüşürüz görüştüğümüz de çok güzel eğleniriz de zaten de bu mesajlasmaya taktım iki gündür
- 27 gü
Takma sevdiğine inanıyorsan güveniyorsan iş bitmiştir
- Soran27 gü
İnanıyorum ya sıkıntı yok rahatça herşeyini karıştırıyorum izin veriyor o konuda sıkıntı yok güven inşaa ediyor
- 27 gü
İyi o zaman sıkıntı yok
- 27 gü
Değil
03 Yorumla- Soran27 gü
Çalışıyor kendisi bu iki gündür gündüzleri konuşamıyoz çok fazla arıyor genelde zaten dün aradı bii aramizda soğukluk yok ama garibime gitti şu an 2 buçuk saatir yazmuyor mesela
- 27 gü
Ya zaten bu kadar sık mesajlaşmak çok normal değil sağlıklı değil. Belli bir zamandan sonra sıkar artık ya tek kelimelik cümleler ya da geçiştirmedik cevaplar gelir
- Soran27 gü
Evet soğuma olsa zaten aramaz veya 5 dk görüşmek istemez vakit ayırmaz diye düşünüyorum ben sadece bu iki gündür farklı hislere kapıldım
- 27 gü
Değildir
Denge her zaman iyidir03 Yorumla- Soran27 gü
Öyle belkide iki gündür pek mesajlasmiuoruz yani aradı o iki gün içinde ama tuhafıma gitti çalışıyor gündüzleri zaten yazisamiyoz pek fazla akşamları yorgun oluyo yine yazisiyoz ama bir tuhaflik soguklukta hissetmedim buna taktım birwz
- 27 gü
Tuhaf bşy yok kasıtlı olarak yapılan bir şey yoksa akışta olmak iyidir.
Müsait olamayıp cvp veremediğim durumlarda bana trip atan kişiye 3 hak veririm.
Her seferinde aynı şeyi yaparsa 3.'de direkt engeli basıyorum.
Anlayışsız insanla konuşmamın bir anlamı yok. - Soran27 gü
He yok zaten o konuda ben hiç bir zaman bogmadim bogmamda zaten ne yapması gerektiğini ona anlatamam bunu bilmesi lazım zaten normaldir herhalde ben farklı düşünceye kapıldim anlamadım öyle olsa niye arasın zaten de kolay yoldan halletmiş oldu
Hergun
03 Yorumla- Soran28 gü
Zaten her gün şartta gün içinde kaç saat konuşulması laizm
- Soran28 gü
Görüşme nasıl olmalı
evet
04 Yorumla- Soran28 gü
Ne kadar aralıklarla konusmak doğru
- Soran28 gü
Görüşme nasıl olmalı
sıkıcı
01 Yorumla- Soran28 gü
Yani her dk her saniye konuşmak ne bileyim normalde severdim de insanı sıkıyor galiba
doğru neden doğru olmasın
01 Yorumla- Soran28 gü
Her saniye her dk konuşmaktan sıkar bence ya konu kalmıyor
- 28 gü
Dogru
01 Yorumla- Soran28 gü
Bu sefer konu kalmıyor ya 7/24 ne bileyim her dakika her saniye
- 28 gü
evet
02 Yorumla- Soran28 gü
Görüşme nasıl olmalı
- 28 gü
Gorusme yasadiklarimiz hayatin icinden haberler ger sey yani. Hayatı konuşacaksın.
- 27 gü
fazla samimiyet tez ayrılık getirir...
10 Yorumla niye doğru olmasın
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi