Gün içinde saati belli olmaksızın yoğunluk yaşadığım bi işim var. Hem fiziksel hem zihinsel efor sarfedip bir yandan da insanlarla temas halinde olmam gerekiyor çalışırken. Bu sebeple mesajlaşmaya pek vakit bulamıyorum açıkçası.
Ama bugüne kadar kimle konuşsam azıcık geç cevap gelince tavır yaptı bana. Durumu açıklamama rağmen aldığım tepki "iki dakika telefona bakıp cevap veremiyo musun" oldu.
Veremiyorum işte. O iki dakika işe ara verip telefonla uğraşınca orada kalmıyor. Cevap gelince tekrar bakmam gerekiyor. Ya oturup mesajlaşmaya başlayacağım ya da hiç elime almayacağım telefonu. İkisinin arası bende mümkün değil.
Zaten çalışırken mesajlara bakmak dikkatimi de dağıtıyor.
Hep diyorum, işim bittikten sonra telefonla 1 saat konuşalım her gün, sabahları da birbirimize günaydın diyelim yeterli diye ama daha bunu kabul eden çıkmadı.
Mesele sadece iş de değil. Örnek vereyim; arkadaşlarımla bilardo oynuyorum mesela, o süre boyunca cevap vermeyince sıkıntı çıkıyor. Hele bi de o an oyun oynadığımı söylersem kıyamet... Hemen "oyunun benden daha mı önemli, iki dakika ara veremez miydin" gibi tepkilere maruz kalıyorum. E o anda oyuna sürekli mesaj yazmak için ara verirsem karşımdaki insana saygısızlık. Sürekli benim keyfimi mi bekleyecek?
Arkadaşınızın sizle otururken sürekli telefonla ilgilendiğini düşünsenize? Bu açıdan niye düşünmüyor ki kimse?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şart değildir ama seven ve merak eden mesajlaşabilir tabi ki
Hayır şart değil. Sonuçta insan her zaman müsait olamıyor, başka işleri olduğu için sevgiliye/flörte fazla zaman ayıramıyor. Her gün mesajlaşmak çoğu kişiyi sıkar. Tam tersi her gün konuşmamakta çiftleri birbirinden uzaklaştırır. Bunun ölçüsünü iyi ayarlamak lazım. Mesela her gün her saat konuşmaktansa, müsait olundukça günde en az 20 dk falan konuşulmalı
O ilgi acıgını baska yollarla kapatabileceksen atmaman sırıtmaz