Ya Bence her gün mesajlaşmak şart değil hani tamam Bir sabah günaydın dersin gün içerisinde 24 saat konuşmak gerekmez bazen insanların meşguliyeti de olur hayat mücadelesi de olur kendi işi gücü de olur bana bir şey diyemem ama hani arada bir böyle gün içinde konuşmak da iyi olur yani 24 saatte bir de konuşmayalım ama dengeli olsun ha tabii her dakikada öyle vıcık vıcık işte aşkım canım neredesin ne yapıyorsun gibi söylemleri de doğru olmuyorum ama neticede her şeyi dengeli olursa her şey güzel bir şekilde devam ederse iyi olur Bir de nereye gidip nereye geldiğini dakika başı fotoğraf falan göndermek de çok uygun gelmiyor.
Sevdiğim insanı 2-3 saate bi merak edip napıyorsun nasılsın diye bi mesaj atarım illa ki ya da sabah uyanıksa günaydın demek için ararım karşıdanda beklerim bunu. Elinden telefon düşmeyen insanların sadece ilişki olsum diye yanında tkaılmacasına çanta gibi gezdirdiği insanlardan değilim kimsede öyle görmesin. Biri birini önemsiyorsa değer veriyorsa 2-3 saat bile bazen merak etmeye onun halini hatrını ihtiyacını sormakta fazla bi saat. Konuşmak haberleşmek durum bilgisi vermek gün içinde kalınan kararsızlıklarda yardım almak ya da sesini duymak bile günümü değiştirebilir. Sadece gün başı, ortası ya da sonunda konuştuğum kişi hayatımda fazlalıktır veya boş vaktimi geçirdiğim değersiz biridir
Bence şart değil ama tamamen de önemsiz değil. Her gün mesajlaşmak ya da aramak ilişkinin kalitesini tek başına belirlemez, belirleyen şey süreklilikten çok niyet ve tutarlılık. Günaydın–iyi geceler mesajı bazı insanlar için sevgi göstergesi, bazıları için rutin; gelmediğinde sorun olan şey mesajın kendisi değil, arkasındaki ilginin kaybolup kaybolmadığı hissi. Birkaç gün konuşmadan ilişki yürüyebilir ama bu iki taraf için de net ve güvenli bir zemindeyse. Yani “konuşmuyoruz ama bağımız yerinde” duygusu varsa sorun olmaz. Ama biri susarken diğeri içten içe eksiliyorsa orada alarm çalar. Özetle, iletişim sayıyla değil hisle ölçülür; az da olsa karşılıklıysa yürür, çok olup ruhsuzsa yine yorar.
Bence şart değil İlişkide önemli olan sürekli iletişim değil kaliteli iletişim Mesajlaşmak veya aramak bağ kurmayı destekler ama her gün zorunlu hale gelirse baskı olabilir Bazı insanlar daha bağımsızdır ve kendi alanına ihtiyaç duyar Önemli olan ritmi ve sınırları karşılıklı belirlemek ve bunu saygıyla sürdürmek
O mesajlarla ilişkiyi ölçmeye kalkınca işler bazen yanlış anlaşılmalara gidebiliyor. Her ilişki kendine özgü bir dinamikle ilerler. Günaydın ve iyi geceler mesajları tabii ki tatlı olur ama şart mı? Asla değil! Önemli olan duygusal bağlantıyı sağlam tutmak. Eğer bir çift birkaç gün konuşmadan da huzurlu hissedebiliyorsa, bu onların bağına zarar vermez. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊❤️
Seven insan merak eder neolursa olsun yazar yogun çalışsa bile yemek molasında olmadı lavaboya giderken yazamıyorum yogunum müsait oldugumda telafi edeceğim demeli en az sana 1 saat verimli vakit ayırmalı seven sevdiğine müsaittir seven belli ediyo zaten sevmeyenınde bahanesi çoktur net yani
Nerede ne yaptığından eminsen ona güveniyorsan aradığında açıyorsa ve özlüyorsa elbette konuşmadan da ilişki devam eder, güven ve sadakat in olduğu yerde 20 yıllık aşklar taze kalıyor
ben her gun konusan, temas etmeyi seven o kisiyim ve bence olmali ya. sevgilisiniz sonucta en tatli anlar gunluk yasantinizin detaylarini sıkıcı da olsa paylasmaniz hos. olur