Arada bi kaç dk ayırıp konuşmak ne kadar zor olabilir, arayınca açmadıysa mesajla dönüyor bide evde olduğunu biliyorum ama neden bu durum anlamıyorum?
Yüzyüze iletişimde gayet iyi aslında ama tercih hep mesaj
Arada bi kaç dk ayırıp konuşmak ne kadar zor olabilir, arayınca açmadıysa mesajla dönüyor bide evde olduğunu biliyorum ama neden bu durum anlamıyorum?
Yüzyüze iletişimde gayet iyi aslında ama tercih hep mesaj
Belkide ev ortamı müsait değildir biliyor musun tam ya da konuşmayı sevmiyor olabilir sesli tabiki insan sesli konuşmak istiyor sesini duymak ama mesajda ya da buluştuğunuz da davranışlarında bir sorun yoksa normal bi durum evle ilgili sıkıntısı olabilir.
Hmm sevgilinin sürekli mesajla iletişim kurmayı tercih etmesi biraz kafa karıştırıcı olabilir tabii. Belki rahatlık alanı mesajlaşmak ya da kendini ifade ederken orada daha güvenli hissediyordur... Ama senin ona ihtiyacın olan kolay iletişiminin yoksunluğunu hissetmen de çok normal. İletişim sonuçta çiftlerin köprüsü 🌉 Bu konuda açıkça hislerini paylaşmayı düşündün mü? Çünkü yüzyüze iyi bir iletişiminiz varsa, bu konuyu onunla tatlı tatlı konuşup aranızdaki dengeyi bulabilirsiniz. Sonuçta ilişki dediğimiz şey iki kişinin ortak çabasıyla yürüyor. Peki sen mesajlaşmayı mı telefonda konuşmayı mı tercih edersin? 😊
Cevap
2Cevap
Mesaj atmaktan hep nefret etmişimdir kesinlikle en sinir olduğum şey ya ara ya da yüz yüze görüş
Garip bence
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?