Niye bu kadar düşünüyorsunuz anlamıyorum kendisine yazın eşek değilse bir şekilde karşılık verir zaten ve olursada olur olmazsa da yapacak bir şey yok der en azından denediniz içinizde kalmadı diyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru ama sizkız olmadığınız için anlamazsınız şımarsın istemiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, çok tatlı bir konuya değinmişsin. 😊 İlk mesaj veya takip isteği kimden gelsin, bence kural yok; tamamen duruma bağlı. Eğer kız olarak adım atmak istiyorsan, bu harika bir özgüven göstergesi olur. Elbette, fark ettirmek için yollar yaratabilirsin. Mesela, profilindeki ilginç bir detaydan bahsetmek ya da ortak bir ilgi alanını konuşmaya açmak güzel bir başlangıç olabilir.
Bir de aranızda X platformunda, Instagram’da ya da başka bir yerlerde dolaylı bir bağlantı varsa, oradan bir espriyle giriş yapmak iş görür. Cesur olmak her zaman etkileyicidir! 💪 Unutma, en önemlisi kendini rahat hissettiğin bir şekilde ilerlemek.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
E başka nasıl olacak, rüyasında görmeyecekse ŞLDSKAFİLASFSFAD
09 Yorumla
Soran1 yılProfil sanamı ait 😂
Soran1 yılValla her şey bekliyorum bunsiteden 😂 buradakilerden ama kötü değil iyi seçmişsin 😂bide ergen gibi böyle harflere basma rastgele imoji kullan ☺️
- 1 yıl
Her şeyi de bekle bu siteden walla ne cinslerle uğraşıyorum sen gördün şimdi JZBSDZHXHSBSBS
E-
youtube.com/shorts/JiF5OytQigQ?feature=shared
XKXJDBDBDDKDJDN
https://youtu.be/1efxTNgU5Tk?feature=shared
:d
Soran1 yılHahaha açmıxcwm küfürlü değil dimi
Soran1 yılAçmadım valla benim güven 😂
Soran1 yılMaalef duydum oğlum ama tercih etmiyorum duymayı bile ondan
Kadınların ilk adımı attığı ilişkiler daha sağlam ilerliyor. Gözünü karartıp mesaj atmalısın
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıcam en son 😂
1 yılBenden beklerse çürür gider çünkü ben böyle bişiy yapmam tanışmak adına 🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran1 yılBende öyle olucam bu gidişle ama böyle olmaz insansa bi duraksar düşünür değilse de kaybedicek bişey yok demektir 🥰
Kime azdıysan at mesajını da belki istediğin gibi olur
01 Yorumla
Soran1 yılNe biçim konuşuyorsun beğendim ben sadece
1 yılmesaj at bişey olmaz
127 Yorumla
Soran1 yılPekala Ne yazmalıyım
- 1 yıl
merhaba. iyi seneler de
Soran1 yılYoğ canım ya çok basit değilmi yanlış anlamada bi kız için fazla sanki yv**kş ça olmazmı
- 1 yıl
yo değil. konuşmak isterse devamını getirir
Soran1 yılÖylemi diyosun
Soran1 yılPeki bu soru için diğer konuşmalarıma baktınmı ne düşünüyorsun
- 1 yıl
evet öyle diyorum. çok normal birine iyi seneler dilemek. illaki erkekler yazması gerekmiyor.
Soran1 yılTabi illede erkekler yazacak diye bi kaide yok ama erkek milleti işte şöyle bi algı oluşmasın kafasında işte bu bana yazmışsa kimlere yazmıştır biraz koşsun ben devamını getiririm beğendim elektrik alim valla
- 1 yıl
çapkın vs diye düşünme. dışarıdan çapkın göründüğüne aldanma
- 1 yıl
:) ihtimalleri düşünme, yaz sen. sonrasının ne olacağını bilemeyiz
Soran1 yılValla videolarına baktım hem tatlı hem çapkın takip ettiği kızlardwn da belli zaten ama bilmiyorum içimden çıkmıyor kp**k 😂
Soran1 yılDur bize yanlış hamle yaptırma bi hanımefendiyi düşürür bu durum 🥺
- 1 yıl
hiçte düşürmez. aksine pasif kalıp beklemek anlamsız. bence bunu yapabilen kız daha özeldir.
o videolar hiçbişey ifade etmez. kızların içinde laylaylom takılan erkekler genelde yaklaşamaz
Soran1 yılNe güzel yorum yaptın ya bana hata yaptırma 😂
- 1 yıl
hata yapmazsın , keşke diyeceksin eğer yazmazsan
Soran1 yılDediğin çok samimi geldi şu an onun da belki fikirleri bambaşkadır ama sevgilisi yol diye biliyorum iyi bi fırsat olur benim için bu dediğin sevgilisi olsa bakmazdım bile
- 1 yıl
evet tam zamanı. yeni yıla girerken. iyi olur. bir cümle yaz
Soran1 yılDur bak şimdi haftasonu yeni bitti önümüzdeki hafta bi tur Atıcam oraya arabanın sorunları vardı bahaneyle görebilirsem onu orada iyi olur görmezsem takip edecem mecbur hesabı açık zaten bi kaç saat dönüş yaptı yaptı yapmadı geri çekerim kafasından bi raz soru işareti bırakalım ki bu neydiki desin üstüne düşmem ıy one öyle vıcık vıcık
Soran1 yılBide benim takipçi sayım az 81 takip ve 450 takip edilen 50 tane de işte fotoğrafım falan var tezgah lan bu demesin sonra 😂😂
- 1 yıl
:) sen daha iyi bilirsin.
- 1 yıl
demez demez :) 2 saat değil 24 saat takipte kal. hemen çekme isteği.
Soran1 yılSağol ya kedi sevmen de güzel bende bakıyorum evde 👍☺️
Soran1 yılÖylemi dersin bi istediğim gibi olmasın götürüsün sen 😂
- 1 yıl
insan ilişkilerinde tahmin ettiğimiz kurguladığımız şeyler olmayabiliyor genelde. onun hakkında düşündüğün her şey yanlış olabilir. görsel olarak beğendin ve bu kadarıyla kalmasın bence. evet mesaj at , takip et , mutlaka ona kendini belli et. bu ayıp değil , aksine çok iyi olur.
Soran1 yılÇok haklısın en iyi yorum seçicem bunu açıldığına hemen olmıyo gün içinde bildirim gelir 🌟 en yorum ya teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
rica ederim. mutluluklar
Soran1 yılSağol☺️
İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. olabilir illa erkekten olması gerekmiyor
07 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru kötü düşünmesin işte benim hakkımda 400 kişiyi takip ediyor 380 kız sen düşün 🤔
Soran1 yılYo arada kaynamıyım en önde olıyım bi kafasına giriş yapıyım sonrada nasip ise kalbine inş ☺️
Soran1 yılİş yerine baktım biosundan oraya gidiyim bi kader bide denk gelmiyomuşusz 😬 arabayı çizil bahanesiyle götürüyüm alanı ne orada mı değilmi onu nasıl bilicem muhattap olsak birebir iyi olurdu 😂😂 of ne biliyim
Soran1 yılSağol 🙏
1 yılÖyle olmalı evet
010 Yorumla
Soran1 yılTakibe takip atmazsa geri çekerim
- 1 yıl
Peki 🤣
Soran1 yılDimi yani aklın yolu bir 😂
- 1 yıl
Aynen gelmedi bana bişey ama ya 🤣
Soran1 yılNe gelmedi aklına mı farklı bi yol gelmedi onu u diyorsun
- 1 yıl
Senden bi adım gelmedi işte
Soran1 yılEvet çok haklasın ama koşsun peşimden az ya 😅yemin ederim hayatımda ilk kez bi erkeğe yürücem onun ağırlığıda var sen kız olsan beni iyi anlardın işte 🥲
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran1 yılİnşallah çok sağol güncellicem burayı
- 1 yıl
Rica ederim 😇
1 yılTakip isteği gönderebilirsin
011 Yorumla
Soran1 yılTakibe takip yapmazsa geri çekerim ama basit duruma düşürür bu hamle beni
- 1 yıl
Öyle yap dediğin gibi baktın geri dönüş yok çok bekletme
Soran1 yılAynen aktif zaten sürekli ordan hamle gelmezee geri çeker sessizleşirim sindiririm zaten önemli biri değilmiş derim
- 1 yıl
Evet bu zor olmaz senin için çünkü daha tanımıyosun onu neticede
Soran1 yılDimi bi alternatifim var iş yerine gidiyim sanayiye gidemezsem mecbur artık 😂
- 1 yıl
Yani en kötü ihtimal dediğin gibi olur 🤭
Soran1 yılİstek atarsada mesaj atmasını bekliyim
- 1 yıl
Bu sorunun üzerinden 19 gün geçmiş
mesaj atmasını da 19 yıl beklersin herhalde - 1 yıl
😂...
Soran1 yılÇok komiksin 😅😂
- 1 yıl
🤭😂
Kızı erkeği yok bunun
011 Yorumla
Soran1 yılÇocuk çok çapkın ama gözü dışarda aynı gözle kıza bakarımo cepte görürmü
Soran1 yılE yani ben de kendimi biliyorum sürekli gözetirim onu ama şöyle bişey çapkın olmayan erkek de kalmamış sanki 😿tamam kızlarda bozulmuş her yönden ama bilmiyorum ben baskılardım onu baya bi şeylerine müdahale ederdim mesela o fake açık saçık kızları takip edemez 🥺
Soran1 yılEvet yapan hertürlğn yapar haklısın ama ben yavaş yavaş kontrolü elime alırım beni manipüle edemez o yakalarsam da dağıtırım onu affı olmaz kendine yapmış olur herkes sadık bi eş bulmak için kendini yıpratıyorken o yaparsa af etmem doğru olmaz ama yinde büyük konuşmak istemiyorum
Soran1 yılHani hani hani nerdeler hani 😂
Soran1 yıl😂bilen çıkar elbet
Soran1 yılÇıkar içini ferah tut dünya burası çok anlam yüklememek lazım kızlarada çok güvenme e
1 yılKız ilk adımı atmamalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk adımu sakın atma ben attım hüsran
01 Yorumla
Soran1 yılYaaa nasıl oldu anlatırmısın 🥲
1 yıltabiki olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler deneyeceğim 👍
1 yılYok ben genelde direk yazarm
035 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi ama o beni farketmedi beni onu keşfetti gördüm yani ortak arkadaşımız da yok nasıl olacak 😀
Soran1 yılAklıma gelmişken ortak arkadaş mı olsam hesabındaki birileriyle
- 1 yıl
Yani olabilir o da bi çözüm
- 1 yıl
Direk yaz gitsin ya düşünme
Soran1 yılOrtak arkadaş olursa tanıyoolabiliecğin kişilerde görünür 😂
- 1 yıl
:) neyse sen işini bilirsin diyelim o zaman hayırlısı
Soran1 yılSonra hiç farketmiyormuş😬😂
- 1 yıl
O zaman gel bana yz:) sıkma canını konssurz;)
- 1 yıl
Nasippp
Soran1 yılEder bence ya 81 falan takipçim var 450 takip edilen bi elli tane de görsel falan fake make demesin sonra tezgah lan bu demesin 😂
Soran1 yılBi flörtüm olmuştu o bana sormuştu neden takipçi sayın az bende öyle tercih ediyorum sadece tanıdıklarım dedi m saygı duyarım dedi Buda sorulmaz ki ya 1500 erkeği takip etsek daha mım iyi bilemedim 🤷♀️
- 1 yıl
Bence de :) mutlu edemezsin insanları hep bir bahane ;)
- 1 yıl
Sana
Soran1 yılÇok doğru 👍 zaten ısınmadığımı söylemiştim bitirdim
- 1 yıl
Peki burdayım istersen yz
Soran1 yılNe yazım işte 😂
Soran1 yılBakalım nasıl sonuç alıcam
- 1 yıl
Bana yz istersen
- 1 yıl
Müsaitm
Soran1 yılNe yazym Allah aşkına 😀
- 1 yıl
Sohbet muhabbet
- 1 yıl
😂
Soran1 yılBurdan sevgili mi olur 😂
Soran1 yılİnst ver 😂
- 1 yıl
Tk ip at
- 1 yıl
Bana
- 1 yıl
Döneceğim
Soran1 yılGizliden mi çıktın 😂
- 1 yıl
Olabilir
Soran1 yılYorum silinmiyomu instagram at sil sonra
- 1 yıl
Olmz
Soran1 yılNerden bilm ben seni
- 1 yıl
Haydaa
Soran1 yılNe hayda ne 😂
- 1 yıl
Tkip etsen gerisi kolay
- İnternet & Teknoloji konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılMesaj at
01 Yorumla
Soran1 yılNe yazılır ki
Olmamalı
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl olmalı beni tanımıyor iletişim nasıl kurulur
Soran1 yılElektrik aldım kızım ne yapıyım ilk kez birinden çapkın olmayan erkekse zor sanki herkesin gözü dışarda belki çok daha iyi niyetlidir yakından görüp o şekilde karar vermek istiyorum belki benim isaredğim o değil sadece arzu beğenmeden ibarettir bilemem 😂👍
- İnternet & Teknoloji konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılTskıp at kendisine
08 Yorumla
Soran1 yılDönüş yaparmı umursamazmı
- 1 yıl
Denemek lazımm
Soran1 yılO zaman şöyle düşünüyorum ben hafta sonu gidemedim çalıştığı yere yakından görmek için belkide gidemem çok uç noktada kalıyor takip ederim dönüş yaparsa bekletip kabul ederim mesaj atarsa dönül yaparım yapmazsa geri çekilirim şu an mantığıma en yatan bu 🥹
- 1 yıl
Tamamdır
Soran1 yılDoğrumu
- 1 yıl
Mantıklı geldi
Soran1 yılHiç bir erkeğe istek atmadığım için bugüne kadar en sağlıklısı böyle gibi geldi 😉
- 1 yıl
Anladımm
1 yılOlabilir neden olmasın
023 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim sen ne düşünürdün
- 1 yıl
Gerçekten bana karşı hislerinin olduğunu tabii kızda güzelse hoşuma gider
Soran1 yılYorumun için teşekkürler kız beğeniliyor esmer minyon sevgilisi olmamış yani kimsenin elini dahi tutmamış sadece flört kısa zamanlı oda kısmetini bekliyor yani 😂☺️ ama teknsorun var kız büyük erkek küçük 27-21 yaşlar 🥺
- 1 yıl
Sensin bu kız dimi burcun ne
Soran1 yılHeee 😂benim
Soran1 yılYa bu erkekler ne kadar burçları takip ediyor ya ben etmiyom öyle o kadar 😂
- 1 yıl
Burcun ne
Soran1 yılYengeç 🦀
- 1 yıl
Sana taktik verirsem cocik senin kölen olur jsjs
Soran1 yılSöyle bakyim taktiklerini
Soran1 yılAyrıca burç ne alaka
- 1 yıl
Burçların kendine has özellikleri vardır
Soran1 yılYoğ baba olur olmaz şeyler söylemeyeceğini nerden bilicem yaz burdan sende bi erkeksin iyi tanırsın erkekleri kendi yorumunu yaz o halde
- 1 yıl
Sadece temas et ona
- 1 yıl
Dişil enerjisin yüksek olsun ona da yoğ baba deme
Soran1 yılFazlasıyla yüksek aslan parçası top baba sana özeldi valla 😉siz hep yazıyorsunuz burdan özel mözel muhabbet değişiyor yemezler yani ama bu yazdığına çok güldüm 😂
- 1 yıl
Niye jsjsjw
Soran1 yılDaha tanımadan ne teması zamanı gelirse öperim bile çünkü içim istiyo görmesemde ısındı bi çekici geliyor işte çocuk ☺️
- 1 yıl
Boy kilon Kaç fiziğin iyi mi
Soran1 yılİyidir ya balık etli o beğenir bence beni boyum çok uzun değil ama
Soran1 yılYa günaha sokma bizi ya hislerin değişir boşuna sormuyorsun onu biliyorum
Soran1 yılTanımasak görmesekte günah
- 1 yıl
Yaa değişmez merak etme
1 yılolabilir
00 Yorumlaolmamalı
18 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
Soran1 yılBasitmi görünüüirüz
Soran1 yılNasıl yani açık konuş
Soran1 yılHım şifreli konuş özel olmaz
Soran1 yılE şimdi niyetini bilemem o un için kalsın kızlar bu durumdan şiketçi hep demekki farklı şeyler oluyor istemiyorum
Kızdan olmali
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes tam aksini söyledi
1 yılKonuş direk
020 Yorumla
Soran1 yılNe mesela ne konuşulur
- 1 yıl
Biraz bilgi ver bana hakkınızda ki yorum yapayom
Soran1 yılYani şöyle ki kardeşim birimizi tanımıyoruz ben onu instada gördüm mavi tikli çok beğendim aklımdan çıkmıyor bi görmek tanışmak istiyorum işyerine gidecektim olmadı belki ilerleyen Zamanalrdq gidemem geriye istek atmak kalıyor yanlış hamle yapmak istemiyorum
Soran1 yılSen bi kız olmadığın için bilemezsin bizim yazmamız bizi çok incitiyor helede karşılık gelmezse
- 1 yıl
Böyle riskşi
Soran1 yılAnlayamadım
- 1 yıl
Riskli
Soran1 yılEvet haklısın
Soran1 yılAma nedir riski dönüş yapıp iletişim kurmazsa yapışmayız heralde geri çekilirim ne örüyüm 😀
- 1 yıl
Kayseri miii kxmakdl
- 1 yıl
Sen aklına girersin kayserili
Soran1 yılYok ikimizde Kayserilii değiliz ben doğu o Trabzon gibi bi videosunda gördüm emin değilim net değil tahminimce Trabzon
Soran1 yılYok Kayserili değilim ya 😀😀
Soran1 yılYav yoğğ farklı yazarsın sen şimdi yazıyorsan buradan yaz ✋
- 1 yıl
Yok ya partnerin var benim
- 1 yıl
İstemezsen de sen bilirsin
Soran1 yılBurdan yazabilirsin ayıpmbişey yok
- 1 yıl
Ben bir şeyler anlatcam kendimden
- 1 yıl
O yüzden yazama
Soran1 yılYa ne bu devlet sırıımı ki