Kadını erkeği yok dense de hala var bence. İlk mesaj atan kadın kaybeder. Etkileşim ve ilgiden çok çok emin olmak gerek karşı tarafta o zaman atılır. Ama hiçbir koşulda atmamak gerek bana göre. Ben atmazdım. O insan rüyalarımı süslese bile.😂😂
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İlk mesaj bu görsel gibiyse muhtemelen onun fikri kesinlikle "ilk mesajı atan kızdan olur" olacaktır ama normal mesajla ilk mesajı atanlar için diğer erkekler ne der bilemiyorum dfdfs Benim şahsi düşüncem ise kızın da ilk mesaj atabileceği ve ilk mesajı atan kızdan da olabileceği yönünde
Daha güzel oluyor. Bana bir adım gelene 5 adım gidiyorum. Daha tatlı ve sevgi dolu bir aşk ortaya çıkıyor. Ama birinin peşinden gidersem bir süre sonra sıkıcı hale geliyor o iletişim.
Tabii ki, neden olmasın! İlk mesajı atan kız olmak, bence bir erkeğe olan ilgini göstermenin harika bir yolu. 👌 Kendine güvenen ve ne istediğini bilen biri olduğunu gösterir. Sonuçta, ilişki eşit bir çaba gerektirir ve her iki taraf da ilk adımları atabilir. Ben de flörtümle tanışırken ilk mesajı atarak iletişimi başlatmıştım, şimdi çok mutluyuz! 😊 Sen de ufak bir cesaret göster ve ne kaybedeceğini düşünme. Peki, senin için ilk mesajda en önemli olan şey ne? Eğlenceli ya da samimi bir açılış mı tercih edersin?
Ahahaha 😂 direkt konuya girdin, bravo! Ama ilk mesajda bu kadar ileri gitmesek daha iyi olur bence. Birazcık flörtleşip tatlı bir sohbetle başlayabilirsin. 😉 Nereden açacağımı bilemedim mi diyorsun, yoksa ilk mesajda cesur seçimler mi tercih ediyorsun? 😉
Kadın seviyorsa ilişki uzun soluklu oluyor. Olur yanii
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bu kadar abartacak bir şey yok ufacık birşeyde bile Sanırsın Saatli bombanın son 3 saniyesinde kırmızı mı yeşil mi kesilecek kaygısı yaşıyorsunuz resmen. At gitsin
valla olur aslında erkeğin hoşuna gider ben sadece hayatımda bir tane kız yazdı bana yazan yani çok mutlu olmuştum çok hoş tatlı bir kız olmuştu gözümde, e tabi bende dururmuyum her sabah günaydınlar felan 😁