Güncellemeler
1 yıl
Bekliyorum yorumlarınızı kızlar beyler ☺️
Güncellemeler
1 yıl
Fake hesaptan takip edip yürüsem tepkisi ne olur diye düşünüyorum sonra temkinli davranır gerek yok diyorum yardımcı olun lütfen 🙏
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba herkese sosyal medyada şu ara hoşuma giden bi çocuk var bi 12 bin felan takipçisi var ben ise kendi halimdeyim takipçim 100 bile değildir çok beğeniyorum arkaşım Yanyana getirdi fotolarımzı aşırı benziyorsunuz ve yakışıyorsunuz dedi ancak yaş farkı da var ben 26 o 21 daha 22 olmamış yaş da önemlimi kız büyük olunca ve erkek küçük olursa eğer kızlar beyler dalga geçmeden güzel cevaplar bekliyorum sizden 🙏🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
seven atabilir fark etmez
Ya şimdi sevmek derken tanımıyorum sadece aşırı beğenmiştim kaçtır keşfetme düşüyor arkadaşımda da fotolarımızı Yanyana getirdi oy çok da yakışıyorsunuz bu ne dedi ama dediğim gibi mesaj atıp da basitleşmek istemiyorum çünkü bugüne kadar asla böyle bişeye girişmedim böyle de yapmak istemiyorum ama onunla konuşmak tanışmak istiyorum ne yalan söylüyüm erkekleri savunmadan ört bas etmeden doğruyu söylermisiniz ne yapmalıyım
cınsel acıdam da ıyı olur bu yas uyumu
Ya öylemi diyosun evlenirsek okey 😂ama ben daha önce yaşamadım öyle bişey düşünmüyorum da ama normal seviyede ilerleyebiliriz
yano isterse
Ya cinsellik benim özel çizgim sınırlarımi var daha önce yaşamadım doğru değil ya 3 yıllık sevgili de olsan garantisi yok hiçbirşeyin ben aşk kızıuım ne bilim sevilmek istiyorum sevmekde ama karşılıklı işte sevişme öyle hemen olmaz ama 😂zaten çok çapkın belli 😂
Niye olmasın ya
Korkuyorum takipçi sayısı fazla ve kız çok zaten beni aynı kefeye koymasın ben öyle değilim ama ilk kez öyle bi serseri tipliyi beğendim bilemedim valla cevap için de teşekkürler erkekler olarak dürüst olmanızı istiyorum 🙏
olur at
Öyle değil işte
at gitsin
Ya yok olmaz bence cepte görür sanki bir sürü kızı takip de ediyor beni de onlardan biri sanar ben kendi fikrimi söylüyüm ben bi erkek olsam bi kız bana istek atsa yani ne bilim yürüse ben çok şey düşünürdüm kız hakkında iyice tanımam lazım ilginin ve hareketin bana özel olup olmadığını yanlış mı düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin ama işte tam da bu sebepten geri çekiliyorum yoksa valla billla egomdan değil ☺️
Sorun olmaz akrabamı
Yok tanımıyorum keşfete gördüm çok yakın hissettim kendimi ama videolarından anlaşılırsa çok çapkın çok çılgın bi çocuk üstelik 5 yaş var aramızda ben büyüğüm profil olarak tam ben 20 falan gösteriyorum yani çevrem hep öyle der kimse inanmaz 26 olduğuma en son bi abla maşalllahhh demişti 😂ama çok beğendim sevilmek isterim onun tarafından cevap içinde ayrıca teşekkürler
Bak ugraşma seni kulanip bir kenara atar haa
Yok ben kullandırmadım kimseye kendimi ay inı şekilde de kullanmadım hamdolsun ama sorum şu iletişim kurmak istiyorum belki de iyi birisir ama insan kendini bildikten sonra bi sorun olacağını sanmıyorum
Ayrıca halt etmiş 😂
Bence boş ver
Bencede 😂
Ama güzel kardeşim sürekli karşıma çıkıyor 😂😂🤣
Sürekli karşıma çıkıyor güzel kardeşim 😂😂😆
Sürekli karşıma çıkıyor pz***
KS siliyonuş argoları 😂
KS ful pz** burada kimse kimseyi tanımıyor ya 😊😊
Ben dahi * yapiyom burada 😂😂😂
Ben dahi derken 😂
Full pez****k dedim siliyo işte 😂
KS de kimse beni tanımıyor ya nasl kafa estiyse öyle * yapiyom yani😊😊
Küfür kabul etmiyor 😂😂😂😂 KS. Kendiside pz ******
He valla öyle bencede 😂😂👍
😂😂😂 beni güldürtün Allah'ta seni güldürsün
Ay amin amin senide inş😂
Kz yeni işten geldim duş alam gel normalden sohpet edek valla sohpetine doyum olmiyor 😊😂
He canım tabi Abaza seni ben sadece soru için açtım siteyi senin gibi abazalarla konuşmak için değil daha yazma
Yok vallah ayıp ediyon
Bak benim sana özelden yazmam demek ne demek biliyomusun ilerdeki eşime saygısızlık aldatmaca demek temiz kalmak istiyorum bi serseriyle de konuşsam diyelim ikinci bi kişiyle asla konuşmam sana uyarsa bu dediklerim tabi. aslında şu an bunları bile yazmamam lazım da bil diye yazıyorum
Yav Allah aşkına saçmalama sanki özele gel o işi yapacaz diyom normal hal hatır başka ne ola bilir tövbe estafurla gece gece. Cildirtin beni