+1 yıl( A ) seçeneğinde karar kıldım. Hayat müşterek ve 2 taraflı gayret esas olan değilmi?
( B ) Atar ama çocuk onu kolay kız görür. Erkek atınca ne anlama geliyor?
( C ) Atmamalı içine gömsün ilgisini. Ağlamayan bebeğe mama verilirmi? insanlar konuşa konuşa anlaşmazmı?
İşte : Esas sevgili ve sevgisini bulmak için 2 taraflı veya tek taraflı talepkar olan adına diyorum niyetini belirtecek..
Yoksa içine atarsa veya çekinirseki : genelde hayırlı işlere aracılık yapanlar olmadığı için yeni karşılaşıp bilmediğin insanlara niyet kurmak zorunda kalıyoruz :( birde teklif ettiğimiz ve değer verdiğimiz karşı cins :
Olumlu veya olumsuzda olsa düşünce ve niyeti :
İnsanlığa yaraşan ve empatili vede anlayışlı ve hoşgörülü olarak cevaben,
ben deniz hakkındaki bu niyet ve düşünceniz için teşekkür ederim :) ancak şu an itibariyle öyle bir niyet ve düşüncede değilim :( hakkınızda Allah hayırlısını nasip etsin, niyet kurduğunuz bir insana açılmanızda çok hoş ve doğru bir adım bundan vazgeçmeyin..
Ben deniz vb. insanlar harici ters tepki ve üsluba dikkat etmeden yanıt verenler azim ve niyetinizi körertmesin müsadenizle diyerek yanından ayrılmalı :)
Bahsettiğim tarzda olmayınca gidişat ve davranışta bulunanların çokluğu'ki bazısı cevap bile vermez :( insanların umut ve ümidi kesiliyor ve gerçek aşka denk geldiğindede bahsettiğim vb. olumsuz yaşanmışlıklarıyla açılamıyor hoşlandığına :(
Ben denizde arkadaş ve akrabalarım için hoşlandıklarına veya hoşlanacağı bayanları az çok tanıdığımsa ve araştırma imkanım varsa onlar için aracılık yapmaktayım..
Sanal ve real ortam ve yaşam ayrılığı yapmadan ve ön yargıdan uzak bu vb. konularda hassasiyetle çabalıyorum doğrusu bu.
Hayırlısı.02 Yorumla
Soran+1 yılYazı uzun olmuş dedim merakla okudum ama çok cok zor anlaşılır bir üslup bu cumleler devrik. ya da bagimsiz anlamlar iceren kelime gruplari heosi birbirine girmiş yinede teşekkür ederim
- +1 yıl
Çok ince düşünceliyim ve genel anlamda dikkat çekmek ve bunları değerlendirmeleri adına istifadelerine sunmaktır amacım okuyacak olanlarına :).
Şıklardaki soru işaretlerinin anlamı : A 2 Tarafta hoşlandığı olursa demeli tek taralı beklendiğinde çekinen veya ön yargıyla bana olumsuz cevap verir diye içine atıp sevgisini kaybedenler olduğu için dedim.
B Bayan mesaj atar ama çocuk onu kolay kız görür. Erkek mesaj atıncada aynısı erkek içinde geçerli oluyor :) burada erkeğe değer verilmiyor ama kız bencilce kendini düşünüp bu yakıştırmayı erkeğe verip üstünde lakap gibi ona yapıştırmış oluyor :(.
C Atmamalı içine gömsün ilgisini. A şıkkının cevap içeriğindeki karşı tarafın genellemesiz ön yargısı hem erkeği hemde bayanı sevgili olma ve yuva kurma adına yola çıkmasının önünü kesip kaybetmelerinin başlıca sebeblerindendir diye.. kızda içine atmamalı dedim.
2 tarafta açılmalı hoşlandığı varsa karşıdan beklememeli, en azından biri der ama diğer türlü 2 tarafta demiyebilir :(.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana iki gün önce sınıftan bir kız attı zaten. direk selam diye girdi muhabbete. ilk basta fake adresten konusuyorduk kim oldugunu söylemedi sen tahmin et dedi. sonra ben tahmin ettim ve haklı da çıktım. ama hiç yadırgamadım ilk mesajı attıgı için küçük görmek gibi bişey yapmadım hiç ben alıştım böyle şeylere. ama bazen gece gizli numaradan arayıp ilk kaç yaşında seks yaptın? si kin kaç santim? araban varsa atla beylikdüzüne gel arkadasımla yanıyoruz. gibi şeyler söyleyenler oluyor. onlardan daha dogru bir yaklasım bence. sadece mesaj atmak. hem içinden geçen şeyi söyle sen düşünecegine o düşünsün :)
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama whatsappta kizla resmi var kardesi mi sevgilisimi anlamadım gururumu ezemiyorum ya bir turlu
Cevap sahibi+1 yılwatsap durumunda ne yazıyor eger romantik bişeylerse o kızla sevgili olabilir.
Soran+1 yıl2013 yilinda yazmis durumu benimle bilinmezlere gel diye bisi bilemedim bosverdim sanırım o kadar cesaretim yok kötü oldu ama
+1 yılevet aslında biraz cesaret lazım ilk mesaj hem kız hem de erkek için zordur '' acaba tepkisi ne olur '' diye düşünülür. özellikle bizim toplumda kızların erkeklere mesaj atması pek uygun görülmez bende bazen öyle düşünmüyor değilim ,
yalnız şöyle bir şey aklıma takıldı sn onun numarasını bulabiliyorsan o da snn numaranı bulabilir seni bir süre takip edip arkadaaşından numaranı isteyebilir ya da direkt gelir sana açıklar bilemiyorum ya
herkesin görüşü farklı kalbinden ne geçiyorsa onu yap !!!01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için benim buldugum arkadaşım değil iş yerine verince numarasini bende aldım. O bulamaz o yuzden ama whatsaapta bir kizla resmi var sevgilisi mi kardeşimi anlayamadım. Bu yüzden vazgectim sanırım
Şimdi ilk mesajı erkek atacak diye birşey yok bunu öğrenin.. Zaten hep ilk adımı erkekden bekliyoruz tamam olabilir ama erkek de yanlış anlaşılmasn diye mesaj atmıyosa? Nolur? Hiçbişeyi söylemeden paylaşmadan hatta ilişki başlamadan biter bile ya. sen sen ol ilk mesajı kız olarak at :))
112 Yorumla
Soran+1 yılWhatsappta kizla resmi olunca şu an öyle kaldım bir şey yapamıyorum :( sevgilisimi kardeşimi anlamdm
Soran+1 yılAtmayacagim diyorum boyle bir yorum aklımı celiyo içimde kalsın istemiyorum çünkü teşekkür ederim yarini beklicem
Soran+1 yılTeşekkürler şans dile ve biraz cesaret lütfen :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanada hayatında bosbol şanslar deneyeceğim :) 😚
Soran+1 yılRica ederim. Ama atmadım bil istedim :)
Soran+1 yılIlk adimi atamiyorum işte. Geçti zaten :) istese tekrar gelirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
öyle mantıksız şeymi var ya bu işin cinsiyetimi olur neden ilk adım illa erkekten ya da kadından beklenir ki bir erkek basit kız die düşünebiliorsa bir kadında sapık die düşünebilir aşmak lazım artık şu işleri çekiniyorum utanıyorum diosan zaten tanışmak istiosa bakışlardan belli olur aura denen bir enerji türü var insan etrafında hissettirir çok kısa sürede yani o yüzden çekinme at öyle düşünürse kendi kaybeder kadınların erkekleri kaybettiği nerde görülmüş abartmayalım o kadar :D :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
benim yaptığım yorum gibi düşünen biri elbette sapık olarak algılamaz sen ilk mesajı atıcağını göre tanımadığın biri değil tanıosun demek ki ha sen balıklama sen benim sevgilim olucaksın dersen daha çok kez sapık olursun şuda var kız seni tanıosa arkiden felan nasıl biri olduğunu öğrenmişse ters tepki verebilir ha hiç tanımadığın biriyse adabıyla adam akıllı msaj atarsan sorun yaşamazsın ben daha hiç bir erkek en basitinden merhaba nasılsın die mesaj attığında bir kızın basgit sapık die bir cevap verdiğini görmedim ayrıca sen beni ilgilendirmezsin kzı tanımam seni bilmem kişiliklerinizi ve ne düşündüğünüzü bilmem herkes kendinden sorumludur hayatta sen benim yoruma göre davranacağına ben nasıl biriyim, benden mesaj alırsa nasıl algılar (tanıdığın ve tanıyan biryse) gibi soruları sor kendine öyle yaz derim :D :D :D bu benim fikrim çelişir çelişmez beni bağlamaz yani senn fikrin :D
Güncellemene cevap: numarasını kaydettiğin için line karşıdaki kişiye otomatik arkadaşlık isteği gönderir ve oda kabul ederse sana eklendi bildirimi gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim hadi ya kabul etmiş yani. Bari bekliyim belki yazar çok teşekkür ederim aydinlattn
+1 yılAtacak canım ne olacak_? :) ilk mesajında abartı yoksa be hafiften konuya girdiği sürece bunda bir sorun olmaz. Konuyu abartırsa çok üstelerse o zaman kolay bir kız olduğu anlaşılır. Hiç mesaj atmazsa beliki de o oğlanı küçük bir karsr yüzünden kaybedebilir. Karar senin ;)
00 YorumlaBenimle çıkar mısın bile dedim ve 4yıl sevgili olduk herşeyi onlardan beklemeyin hemcinslerim
23 Yorumla
Soran+1 yılCesaretin icin tebrik ediyorum cidden👏👏
Soran+1 yılAmin amin
ah şu kızlar. önce saatlerce günlerce ararlar didik didik ederler her yeri en sonunda bulurlar ama mesaj atmazlar, neden? ilk mesajı erkek atacak. tabi canım erkeği bulabilmek için onca çaba sarf et sonra mesajı çocuktan bekle, o kadar işe kalkışıpta mesajı atmak mı zor olan?
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama aticaktim whatsaapinda bir kizla fotoğrafi var kardesimi sevgilisi mi anlamadim. Sanırım cesaretim tamamen gtti
Kızlar da atmalı. Hep söylerim. Ne yani hislerinizi içinize mi atacaksınız? Hani eşitlik? Siz de artık ilk adımları atın, her şeyi karşıdan beklemeyin. Adam seni fark etmiyorsa bile tabi ki onun dikkatini çekeceksin.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir mesaj olabilir peki
Soran+1 yılÖyle kolay olur mu ki? Bide evli bekar bilmiyorum. Facebookunda gözükmüyor. Ya iliskisi var ya da evliyse yani kendimi belli ediyim mi kim olduğumu öğrenmeden. Sevgilisi olup olmadığını
Soran+1 yılHiç ama hiç yok. Sadece benim bulunduğum yere geliyordu zorunlu olarak
Soran+1 yılPeki sevgilisi varsa benim için berbat olur bide rezil ederse falan :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAttığın erkek kesin diğer arkadaşlarına gösterip aha bu * kezbanıda bana yavşamaya çalışıyor diye senin dalganı ken arkadaşları arasında yapar bu bir ama senle gayet normal birbiçimde konuşur anlamazsın bile bu iki. Evet atar diyen erkeklerde eminim %90 yoklukta olduklarından bir de yavşama amaçlı hep mesaj atıp kızlardan hayır cevabı aldıkları için atar diye cevap vermişler buda üç...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok realist oldu ama bu :( atmadim zaten
+1 yılSeviyorsa Hoşlanıyorsa Başkasına Kaptırmak istemiyorsa atamalı bence bişide olmaz bence ama fazlada yüz vermesin derim normal konuşsun çok içli dışlı olmasın yani
00 YorumlaBu devirde kaldimi oyle seyler yahu.. peygamber diyor seven sevdigine sevdigini soylesin diye.. bence beklenmesi sadece kibir..
09 Yorumla
Soran+1 yılBunun kibirle ilgisi yok bu bir. Utangaclik terslenme korkusu gibi etkenler sebebi. Ayrıca her konuyla dini bagdastirmaktan vazgeçer misiniz? Herkes her hadisi kendi aklına göre anlayip kabul ettirmeye kalksın o zaman olur mu öyle şey. En gereksiz şeylerden biri düşünceyi kabul ettirmek için din söylemi yapmak görüş yapan ve @w8forrme
- +1 yıl
dını nerede kullandık sayın soran.. nefret ederım dın sımsarlarından benı ordan alınız.. ben sıze sadece yuksek makamdakı bır ınsanın bıle bunu onerdıgını soyledım sacmalamayın allah askına!
ıste o bahsettıgınız utangaclık terslenme mevsusundan korkmak kıbrın ta kendısıdır! erkek ıteklenırse olur kadın ıteklenırse olmaz! pardonda sız nesınız kımsınız?
Soran+1 yılPardon? Size iteklediğimi kim söyledi. Ama herkes ben kadar üslubuna ya da karşıdaki kırılır mi diye hareketine dikkat eder mi diye yapilir bu davranış bilmeden yargilamak kibirdir aynı sizinki gibi. Dinin büyük ögesinden birini kullanarak dini kullanmadim demek sizcede saçma değil mi. Ön yargilarinizdan çok kibirli biri oldugunuz aşikar.
Soran+1 yılBen günlerdir korkudan, yazip silmekten yorulmusken sürekli yazsam mi diye düşünüp yazamadigim zamanlar ne kadar uzuldugumu gormezden gelip buna kibir denirse çıkar tabiki tırnaklar. ve din konusunda düşüncem net zaten sana özel değil sadece
İyi araştır derim sevgilisi filan var mı ve sana karşı ilgisi olduğuna emin misin? Eğer eminsen atabilirsin bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılTam emin değilim bir iki kez gözlerime bakarak güldü falan ama ben hoslandim. Şu line da beni kabul mu etti yoksa direk arkadaşa mi eklendi bir bilsem. Dun kaydettm numarayi bu gün arkadaş oldunuz diyor ama bilmiyorum işte sen biliyo musun?
Soran+1 yılVarda istekte atamiyorum numarasida var onada mesaj atamiorum yani mesaj mi atsam faceden arkdslik mi bulamadim bir türlü.
Atarsın sorun degilde merhaba ve tanısma ısını ssen getirceginiçin aceleci olursan kolay kız olursın o zamanda işine gelmedimi yol verir ona gore yaklaş ;-)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın bundan korkuyorum bide şu line olayını biliyo musun?
mesaj atmasın face gibi ortamlarda eklesin takibe alsın falan , zaten erkeğin dikkatini önceden çekmişse erkek niyeti anlarda mesaj atar. tabi bunun için erkekte öküz olmamak şartı aranmakta :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) line hakkinda soru sordum bilgin var mı?
Soran+1 yılGerçekten çok faydali oldu hiç aklima bu % 50lik iki şık gelmedi allahim :))
+1 yılBizlerde oyle bir izlenim varsa ilk mesajı biz atarsak ezik duruma düşeriz, o yuzden o mesajı ilk erkek atacak. :D Biliyorum çok saçma bir ego ama oyle işte :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAtamaz ki numarami adimi bile bulamaz sorunda zaten bu :(
Atmali ya ben bu mantigi anlayamiyorum ondenbbayanlar ilk once bayanlar herseyde once bayanlar ama mesajda erkek evlenme teklifi erkek cikma tekloifi erkek davet erkek niye boyle bir anlayisa sahip milletiz sevgili turk kizlari
00 YorumlaHer zaman ilk adımı erkekler atacak diye bişey yok biz bıktık mesela ilk adımı atmaktan :) birazda kızlar atsın
010 Yorumla
Soran+1 yılIlk adım nasıl olmali ne yazabilirim ki. Hiç böyle bir şey yapmadım daha önce.
Soran+1 yılYok ortamlara girmeyiz benim ortamimla ilgisi yok sadece tesadüfen ard arda karşılaştık benim bulundugum yerde. Gelmezse gormem yani ama acilirsam da gelip rezil eder falan diye çekiniyorum.
Soran+1 yılYok ki 😞
Soran+1 yılÇok zormus ya bide rezil ederse işte ayy :(
Soran+1 yılSevgilisi varsa ne derim ki
- +1 yıl
bir sigara yakar mutluluklar dilersin :) söyle sevgilim var falan derse peki inşallah mutlusundur veya olursun de ondan sonrası kolay yükseltirsin egonu ben muhteşemim ben ona benim gibi muhteşem bir insanla çıkması için şans verdim değerlendiremedi onun kaybı onun mallığı falan deyip unutursun
+1 yılBence işle ilgili yaz o zaman. Bahane olsun. Numarayı bulmak zorunda kaldım de. İş yeri ne işi biraz ip ucu verde bahane uyduralım.
02 Yorumla
Soran+1 yılIsle ilgili yazsam cuvallarim gelir oraya sorar falan. Bde whatsaapta bir kizla resmi var kardesimi sevgilisimi cozemedim sanirim atamayacagim
- +1 yıl
Çözüldü mü dava?
+1 yılKız atabılır erkegın hosuna dahi gider fakat yuzyuze konusmak daha etkılı bır cozumdur. ama erkek ısı dalgaya vuran bır tıpse arkadaslarına anlatır rezıl olma rıskınde var.
00 Yorumlabayan atmaz diye bir kaide yok madem erkeğin sana ulaşabilmesi zor sen beğendiğin erkeği bulduysan bence bekleme derim
00 YorumlaAtmamalı diyecektim ama mesaj atacağın çocuğu düşündüm acıdım atar canım ne olacak dedim :-!
04 Yorumla
Soran+1 yılAma işte o hoslanmiyosa hapı yuttum ben yani. Aslında bencede atmamali ama işte
Soran+1 yıl:)) iyiydi bu. Sevmek öyle kolay olmaz hoşlanti diyelim güçlü hoşlanti ve ben ne yazcagima tam 2 bucuk gundur karar veremedim :/
atar ne olacak ki (: bir mesaj atmayla basit kız olunmaz (:
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ilgisi yoksa rezil olucam bulundugum ortama gelip bişey derse diye çekiniyorum.
Soran+1 yılIstiyorum da işte açıldığmda puff olsa kabul etmezse
Soran+1 yılAmin amin :) sıktırıp atarsam anlicam da iste
Her erkek bir değildir gizliciğim ben basit kız olarak görmem bir başka hemcinsim basit kız olarak görür. Değişir yani karakterini, iç yapısını bilemeyiz. Şansına ne çıkarsa artık, yolla gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya zor bir durum ama dediğinde haklısın. Şans dile olur mu?
işte bu yüzden yabanci kizlar daha çok ilgimizi çekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYabancilara nerden bağladın onu anlamadım. Yabancilar İlginizi çekiyorda yatmak için kaciniz yabanci kadinla evli.
+1 yılYıkın bu tabularınızı. Neden atmasın? Ben attım açıkçası. Gayette hoş karşıladı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi yine atasim geliyor ama anlattim ya resim ve 2013 te yazdığı o durum yazisi daha cok cekimser yapti beni 1 gün beklesem iyi olcak sanırım
+1 yılEğer seni bulma şansı yoksa ilk adimi sen atmalisin :) yoksa nasil kavuşacan? :)
08 Yorumla
Soran+1 yılWhatsappta kizla resmi var sanırım sevgilisi:( bu kötü oldu
- +1 yıl
Bacisi veya arkadasi ola bilir.. ortak arkadasiniz falan varsa arastir
Soran+1 yılYok olsaydı keşke facede ilişki gozukmuyor ama hic bilmiyorum yarin tam karar vericem
- +1 yıl
bir kac gün takip et oyle yaz. Belki yokturdur. Eger varsada uzak dur..
Soran+1 yılHep tek geliyo yüzük falanda yok ama bakalim dediğin gibi biraz takip etmem lazim 1 Nisan da mi atsam saka yaptım derim en azından
- +1 yıl
ya da sahte fb ac bir sor sevgilisi var mı yokda gercek hesaptan yazarsn :D
Soran+1 yılMantıklı aslinda ugrasmak gerek azcik :)
- +1 yıl
Aynen :)
Seven insan hoşlanan insan ilk mesajida atar ilk görüşmeyi de ayarlar. Aşkta Ego olmaz. . .
06 Yorumla
Soran+1 yılEvette işte tersler ya da rezil ederse rezil olma durumu var tek sorun bu
Soran+1 yılFena gaza getiriyorsun :)
Soran+1 yılÖyle ama oraya gelip rezil ederse falan bir kac gun bekliyim ben ya da
+1 yılNe olursa olsun değersiz oluyorsun bir müddet sonra emin ol ! Atma derim ve atmamli da sonuçta kızlar daha kırılgan ve alingan olduğundan erkekler ters bişey deyince çok batıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkek böyle
- +1 yıl
Denk gelirdi * olmadığı için denk gelmedi ;) merak etme sende bir çok kızı kirmis sindir
Atar tabikide sen şimdi basit kız oldugumu düşünür diye kafanda buna benzer binbir türlü fikirler üretirsin ama yarın birgün elin kızı koluna girdiginde öylece kalırsın keşke mesaj atsaydım falan diye söylenir durursun :D
00 YorumlaSorunun diğer kısımları eksik, dünyanın birçok yerinde kızlar istedikleri gibi Yaşarlar ve içinden geldiği gibi davranırlar ama burada asla
00 Yorumla
+1 yılİlk mesajı kızların atması karşı tarafa daha çok cesaret verir düşüncesindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan bir seyi gercekten istiyorsa, bunun icin ugrasmali. kimin ne dusundugunu bosver. net olmak her zaman iyidir, vakit kaybetmezsin hic degilse.
018 Yorumla
Soran+1 yılÖylede ne yazcagima bile karar veremedim Daha ilk mesaj için
Cevap sahibi+1 yılhal hatir sor, zaten insanlarla gorustugunde ilk yapilmasi gereken budur.
Soran+1 yılIsiyle ilgili mi bişey sorsam acaba iste numarani aldim ama merak ettim ben de kurs mu veriyosunuz yoksa okul mu üniversiteye giricem de falan desem
Cevap sahibi+1 yılyasi buyuk anladigim kadariyla. bu durumda sorun ona ulasip ulasmamandan daha ciddi gibi.
Soran+1 yıl3 4 yas büyuk ama bu sorun olur mu ki?
Cevap sahibi+1 yılsen ogrenci o hocaysa, evet.
Soran+1 yılYok yok hoca değil. Benim calistgm yere geldi oda ya öğrenci ya da stajyer bir yerde.
Cevap sahibi+1 yılo zaman bulmasi nasil zor oluyor?
Soran+1 yılÇünkü oraya biseyler almak için geldi. numarasini vermişti bize zorunlu olarak. Hani ben is esnasında disari çıkamıyorum oda orda herkesin ortasinda konusmaya cekicek bir tip degil.
Cevap sahibi+1 yıliyi de, bu is oyle ben sana hoslandim sen bana cik kafasiyla olacak bir sey degil ki biri digerini kenara filan ceksin O. o
Soran+1 yılnumara almak ya da tanismak olarak dedim zaten. Tabiki kenara çekip ben senden hoslandim benimlen çığ denmez :)
Cevap sahibi+1 yıliyide tanisma da oyle pat diye olmaz ki. itici bu biraz.
-tanisaglim miii?
Soran+1 yılNasıl olucak peki? O duruma göre en makulu bu serbest bir alan değil ki sartlar kısıtlı
Cevap sahibi+1 yılniye once insanlar arasinda, toplum icinde, saglikli ve normal bir iletisim kurmayo denemiyorsun? ne bu koseye cekme meraklari yaa...
Soran+1 yılÖncelikle uslubuna dikkat eder misin?
Iş yerinde müdürün patronun bulunduğu alanda iletisim kurmaya gerek yokken ve olmayacakken. Iletisim kurmaya kalkmak saçmalık olurdu değil mi? Eig secilebilcek bir baslangicin vardı ama asagilamaya kadar gidiyosun hoş değil. Sana ters gelebilir bana mantıklı gelen bu. Yargilama artık.
Cevap sahibi+1 yılaşağılamak ya da yargılamak değil, bana garip gelen büyük ihtimalle karşındaki adama da garip gelecektir. bahsettiğim şey bu. bazen erkekleri eleştiriyoruz -selam tanışalım mı diyerek hanzo gibi yaklaştıkları için, e aynı şeyi bir kızın yapması da bir o kadar çirkin.
yani diyorum ki, iletişim kurmak için bilk adımı kimin attığı önemli değil. ama adım atma şekli çok önemli.
Soran+1 yılTabiki öyle ben zaten hayatta öyle bir yaklasimda bulunmam. Bulunan erkekte hoşuma gitmez. Ama ordaki durumda konuşmaya bile calissam yanlış anlayacak dolu insan var. Hani böyle mimik olur jest olur. Sonra konuşma başlar falan boşluğum olsa ama oda filmlerde olur anca zaten.
Cevap sahibi+1 yılbu adam dışında, günlük hayatında bir insanla tanışmak için napıyorsan yine aynı şeyi yap.
Bu çok normal bir davranış -ki atıyor olmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki?
00 YorumlaAt ama fazla ilgili durmat sadece kendini goster bak ben burdayım gibi tepko vermezse sakin bidaha atma.
03 Yorumla
Soran+1 yılO tarz bir mesaj ne olabilir peki?
- +1 yıl
Kuzum :**
+1 yılmesajı herkes atabilir kolay erkek kolay kız yoktur yollu kız yollu erkek vardır vebunlarda sevdiğini söylemekle olmaz çok yanlış düşünceler bunlar
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu benim düşüncem değil. Toplum baskısı kadina biçilen kadin durur erkek yürür teması. Hem atmak istiyorum hemde çekiniyorum ne zormuş ya
- +1 yıl
ya sevdiğin çocuk malsa sevgiyi sadece ellemek ve başka şeylerde buluyorsa olayı söylersen seni kullanmaya çalışır kibar efendi biriyse seni ya kabul eder ya reddeder
Soran+1 yılReddilmedigim için çekiniyorm sanırım ben ilk olur diye
- +1 yıl
ben reddedildim sevdiğim kız tarafından ilkokuldan beri aşıktım ve anca söyleyebildim onuda yüzüne karşı söyleyemedim ve kabul etmedi ama ben ona hala aşığım her gece tekrar tekrar ölüyorum umurunda değil fakat ben hala seviyorum
Soran+1 yılBen bu kadar baskın olamam sanırım alışık değilim ki zaten hic atmadim ben bu yasa kadar ilk adımı
- +1 yıl
yapamazsan gerçekten sevmiyorsun yaparsan ve reddedildikten sonra bırakırsan sevgin yalan derim ben
Atsan da kaybedersin atmasan da bence at içinde kalmasın ama dozunda ol
09 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki
Soran+1 yılYazabilirim
Soran+1 yılEvet ilk konusma onun dışında is icabi selam verdik o kadar başkada bişi yok. Sen olsan şimdi yanimda gaz versende yazsam of ne utangac bir insanim ben. Resmimi kaldirsam mi proflden acaba. Hani tersler falan
Soran+1 yılYuzdeside maşallahmis ya. Icimde kalcak yazmazsam da dua et bari de terslemesin ya
Soran+1 yıl:)) yok gizliligi acmam rezillik bir durum bu zaten bu kadar rezil olduğum yeter :)
+1 yılİLk ben atarm nolcak , ama dötü kalkar hep de benden beklerse yol da verirm yani :)
013 Yorumla
Soran+1 yıl:)) keşke bende böyle olsam ya şu line hakkında bilgin var mı? Ve numarasini baskasindan buldum mesaj mi atsam faceden mi eklesem
- +1 yıl
Evt line var bende , line da numara görnmez karsı tarafa
Soran+1 yılAnlatiyim o zaman. Ben rehbere ekledim ya hani numarasini dün bu gün bildirim geldi arkadaş oldunuz diye. O mu kabul etti yoksa bu line kendimi ekledi 😞biliyomusun acaba
- +1 yıl
Yoo senin rehberde olan bir numara oldugu icn ve onun da line i oldgu icn ole dio, senin numaran onda yoksa onda görnmezsin bile
Soran+1 yıl:(( geçen gün line i indirdgmde eski arkdsmdan birisi ki bu numaram onda yok mesaj atti kimsin diye. numaram olmadığı halde gördü beni. Test etmem lazim bu aksam bakalim teşekkür ederim yardimin için. Peki sence face de arkadaşlık istegi mi mesaj mi atsam bu konularda iyi birine benziyorsun da.
- +1 yıl
Alla alla bana hic denk gelmedi öyle , face den ekle yazma belki o yazar sana face den ekledgni görnce
Soran+1 yılTeşekkür ederim mantıklı hatta kurduğum da arkadaslarim bile yazmıştı oo line kurmusuz falan die bilgin olsun :)
- +1 yıl
Arkadaslarnda numaran yok muydu senin
Soran+1 yılBirinde yoktu oda mesaj atti işte kimsin seni tanımıyorum diye
- +1 yıl
Hımm anladm canım , neyse face den ekle bakim yazar belki , bana da haber ver yazarsa :)
Soran+1 yılEkleyebilirsem söylerim canim teşekkür ederim :) 2.5 gun oldu cok zormus bu isler
- +1 yıl
burdan da yazabilrsin yoruma, Bosver zor olan daha güzeldir :)
Soran+1 yılIcim ekşidi sizi de eksittim valla ya ama teşekkür ederim ilgin icin :) 😚
Oylamadanda anlaşılcağı üzere kimseyi mesaj attı diye basit görmüyoruz :))
014 Yorumla
Soran+1 yılAma burada görmüyorsunuz sadece ankette yoksa size bakana bile ben bunu nasıl yerim diyen erkekler var.
Soran+1 yılEfendiye benziyoda ne yazacağımi bile bilmiyorum. Erkeklerin işi cok zormus ya. Ama bir yandan size kolay diyen olmuyor
Soran+1 yılSapiklik bile kolayliktan iyidir :) 1 2 gün beklesemmi gelir diye
Soran+1 yılO atamaz numaramı bulamaz çünkü imkansiz yani ne zormus ya. Bide sevgilisi varsa rezil olurum oraya geldikce o
Soran+1 yılReele yansir direk zaten. Siteden falan değil çünkü facesinde ilski durumu yok onun dışında da ogrencgm bir yer yok of :(
Soran+1 yılen kötüsü cidden çok kötü. Ben reddilmedim bile bu olay fena olur ya sizin işiniz çok zormus
Soran+1 yılOraya gelince de açarım fayanslari kafami gomerim falan yani 😞
bir puzzle yarısı karşındaki yarısı sensin. parçalar eşit ise atabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılParça pek esit değil gibi yani onun bir mesleği var ama benim yok şu an çevresi daha geniştir.
Soran+1 yılTanimadan bilemem ama 1 Nisan baya iyiymis
+1 yılçok etkilendiysem atarım ama genelde havaya giriyorlar o durumlarda erkekler
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle malesef
- +1 yıl
@Fatih_ genelde diyorum istisnalar olabilir ama gözlemlediğim kadarıyla öyle öyle değilseniz alınmanıza gerek yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye atmasın be erkek sevince atsın etkilemeye çalışsın konuşsun ama k8z severse hayatı boyunca o çocuğun kendine yazmasını beklesin öyleme haksızlık ve saçmalık başka bisey değil.
00 Yorumla
+1 yılNe saçma at bence basitlikte olmaz erkeklerde ilk mesajı atıyor o zaman onlarda basittir :O
01 Yorumla
Soran+1 yılBasitler zaten bize göre :)
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. ben atmam malesef öyle de bir gereksiz gururluyum yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende atamiyorum yenemedim gtti şu olayi
ilk mesaj felan değilde seviosanz direk söleyin beklemeyin yaızk la bize
00 Yorumla
+1 yılİlk telefonu eline alıp mesaj atan kazanır benden hızlısı mezarlık bekçisi hasan amca :DD
00 YorumlaBurdaki hiç bir kıza ilk mesajı ben atmam ama atan kızada havalı davranmam insan insandan üstün değildir
00 Yorumla
+1 yılatar niye atmasın kız insan değilmi? yaratıkmı? mesajı bırak zamanında teklif aldığım 2-3 kız bile oldu ne var yani..!
00 YorumlaAtabilirsin ama sonradan biraz agrdan al bakalm kendini nolacak gör.. hoşlanmışsa belli e dr.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma atarsa zaten kolay kiz olmaz mı? O saatten sonra agirdan alsa nolcak?
İste bu durum sadece türkiyede var her zaman ilk adımı erkegin atması gerektigi her durumda esitiz derler fakat herzaman erkekten oncelik beklerler
010 Yorumla
Soran+1 yılAtinca bir yeriniz kalkmasa. Çabuk bir sekilde numara verince bile uçan erkek var da. Kolay kiz tabirini cikaran sizsiniz hem.
Soran+1 yılBiraz gozlemliyim gelirse. Ben bu yaşıma kadar yapmadım böyle bir şey bide o fotgrfi gördüm hepten korktum :(
Soran+1 yılbir kizla resmi var. Ama kardesimi Sevgilimi bilmiyorum ki whatsapp durumunu 2013 te güncellemis
Soran+1 yılNasil ilgi gostercem ne ortak arkadasimiz var ne ekli yani :(Yorumlarda anlatmistim :) benim is zor ya
Soran+1 yılBen mesaj atmaya arkdslik istegi atmaya çekiniyorm da :(
+1 yılyazgitsin , yarın ölmeyeceğin ne malum. içinde kalmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKolay falan görmem niye göreyim cesurmuş kendine guveniyormus diye düşünürüm hoşuma gider.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten diğerlerinden farklı oldugunu dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ilk. mesaji at o onemli degil. onemli olanertesi gun sabah kimin ilk. mesaj aticagi. eger ertesi gun o atmzsa yiklirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılNumarasni nsil bulabildn canım .
Soran+1 yılVermek zorunda olduğu bir olay vardi ordan aldım ama duruyor Oyle yazamiorum
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. daha öylesine hiç denk gelmedim atıyorlar arasıradada genelde hiç yazmadığımdan dolayı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtabilir atsın artık at at at ne olmuş yani at 1 gel 100 geleyim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYok olay senle ilgili değil zaten sakin ol :)
Cevap sahibi+1 yılBiliyoz be hemen de şımardı yani talibin çok heee bende sana talibim sümüklüye bak sen :D :D Gece yatarken sabah kalkerken gün boyuuuunca düşündüğümüz birileri elbet var..
Soran+1 yılYa aslında taliplerim varda bu kadar heycanlanmadim hic onlarda. Bu aşk gibi bu gün resmen ben aşık oldum dedim nasil oldu anlamdm bile. Ee sen neden yazmiyosun düşündügune
Cevap sahibi+1 yıl:D korkuyorum ilgisinden az haberim olsa belki adım atacağım da ne düşünür ne hisseder direk arkadaş kalalım mı der hiç bir fikir yürütemiyorum düşün twitter dan bile takip etmeye gücüm yetmiyor :D Ya geri dönüş yapmazsa falan diye bir de kız eski sınıf arkadaşım sınıftaykende hiç ilgimi belli etmedim şimdi hafta da 1 ya da 2 kere 10 saniye falan zor görüyorum bittim ben yav :S çok sosyal biride değilim gidip çekeyim kenara konuşayım o yürekte yok belki çok bkaışsak hani kesin oda seviyor izlenimini alsam konuşurum ama oda yok sosyal ağlardan açılsam oda nasıl olur bilmiyorum ben ölmüşüm ya :S
ben ilişkide ilk olarak kız ya da erkek ayrımı yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAtabilir tabii. hatta erkekte hoşlanıyorsa tadindan yenmez.
00 Yorumla
+1 yılAtsın ya biz niye çekiyoruz sürekli o dertleri. Birazda siz yardımcı olun bize.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de görüyosun yorumlari
- +1 yıl
Milletin ağzı torba değil ki büzesin.
Bence atması gerekir işi tesadüflere bırakmak olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılLine hakkinda bilgin var mı?
erkeğin maddi durumu olmayıp tl yukleyememısse tabiki ilk kız atcak
00 YorumlaAtti yedi aydir bir kere kavga etmedik dun annemle tanistirdim.
00 Yorumla
+1 yılAtarsa üçüncü dünya savaşı çıkar
12 Yorumla
Soran+1 yıl
- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası