Muhtemelen eski telefonlarımdan kırılmış veya parçalanmış telefonlarımdan birine bağlı instagram hesabıma giriş yapabiliyorum ama ne dondurma ne silme hiçbiri olmuyor direkt mail adresimi silmem gerekiyor sifresini 2 senedir deniyorum asla yok bulamıyorum random atmişim galiba yardımcı olabilecek biri yazsın lütfen
Ne telefon numaram ne de başka bir mail adresi ile bir bağlantısı yok sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, sorunun cidden karmaşık gözüküyor ama çözebilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım! Öncelikle, bu tarz durumlar başa bela olabilir ama sabırlı olmalısın. Mail adresine ulaşamıyorsan, Instagram'ın "Yardım Merkezi"nden "Hesabınıza erişim sağlayamıyorsanız" kısmını inceleyebilirsin. Orada kimliğinizle doğrulama yapıp hesabına erişim sağlama ihtimalin var.
Eğer mail adresin tamamen kayıpsa, maalesef Instagram için bu durum kritik olabilir. Ancak, telefonu bağlıysa çok daha kolay çözüm olabilir. Telefon numarası üzerinden şifreni sıfırlamayı denemelisin. Başka bir ihtimalse, arkadaşlarına o hesaba bağlı bir kullanıcı adın varsa sana bilgi vermelerini rica edebilirsin.
Böyle durumlarda önemli bir ders de alıyoruz: Rastgele mail veya şifre kullanmamak! Bundan sonra tüm hesaplarını düzenli bir şifre yöneticisinde saklamanı öneririm. Umarım sorunun çözülür! 🌟