İnternet & Teknoloji İnstagram hesabımı kalıcı olarak silemiyorum, nasıl silerim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnstagram hesabımı silmek istediğimde böyle bir hata alıyorum problemin neden kaynaklandığını bilen var mı? İnstagram hesabımı kalıcı olarak silemiyorum, nasıl silerim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Instagram hesabını bilgisayar ile girip kapatabilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Telefon tarayıcısından yapamaz mıyım? Yorumla Medical34 +1 yıl Hayır knk olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Normalde yapabiliyordum neden böyle oldu bilmiyorum neyse teşekkür ederim Yorumla Medical34 +1 yıl Mümkünatı yok kral sadece bilgisayarda kalıcı siliniyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bugun instagramda sorun var bazi kisimlar calismiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi o zaman düzelir inşallah Yorumla
kskjsjsxjjd Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Nasıl yapıyorsun ki ben her gün hesap açıp kapatıyorum genelde 0 10 Yorumla agushstos13 +1 yıl Ne iş yapıyorsun sen ya 😆😁 Yorumla kskjsjsxjjd +1 yıl Nie sordun Yorumla agushstos13 +1 yıl Dolandırıcımısın diye işte takıldım yani😆😁 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl siliyorsun? Yorumla agushstos13 +1 yıl Nasıl sildiğini söyle bari Bi işe yarasın Yorumla kskjsjsxjjd +1 yıl Ne dolandırması slk hahshahz fakeden bi çocuğa yazmak için her neyse bu kadarı seni ilgilendirmez Yorumla agushstos13 +1 yıl Normalde dolandırıcıların yöntemi işte senin yöntemde yaygın tabi aptal Yorumla kskjsjsxjjd +1 yıl Off tm kes slk insan Yorumla agushstos13 +1 yıl Ya sensin canım beyinsiz gitmiş instadan çocuk peşinde boş beyin işte Yorumla agushstos13 +1 yıl Sensin slk demişim KS canım yapmış canın çıksın Yorumla
agushstos13 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kapatma komple sil gitsin kullanmıycaksan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Silemiyorum ki Yorumla agushstos13 +1 yıl He ben instayı telden sil dedim Yorumla
lclakann1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şifreni hesabını ver ben silerm😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kart bilgilerimi de vereyim mi Yorumla lclakann1 +1 yıl O da olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Instagram hesabını bilgisayar ile girip kapatabilirsin
Telefon tarayıcısından yapamaz mıyım?
Hayır knk olmuyor
Normalde yapabiliyordum neden böyle oldu bilmiyorum neyse teşekkür ederim
Mümkünatı yok kral sadece bilgisayarda kalıcı siliniyor
Bugun instagramda sorun var bazi kisimlar calismiyor
Öyle mi o zaman düzelir inşallah
Nasıl yapıyorsun ki ben her gün hesap açıp kapatıyorum genelde
Ne iş yapıyorsun sen ya 😆😁
Nie sordun
Dolandırıcımısın diye işte takıldım yani😆😁
Nasıl siliyorsun?
Nasıl sildiğini söyle bari Bi işe yarasın
Ne dolandırması slk hahshahz fakeden bi çocuğa yazmak için her neyse bu kadarı seni ilgilendirmez
Normalde dolandırıcıların yöntemi işte senin yöntemde yaygın tabi aptal
Off tm kes slk insan
Ya sensin canım beyinsiz gitmiş instadan çocuk peşinde boş beyin işte
Sensin slk demişim KS canım yapmış canın çıksın
Kapatma komple sil gitsin kullanmıycaksan
Silemiyorum ki
He ben instayı telden sil dedim
Şifreni hesabını ver ben silerm😂😂
Kart bilgilerimi de vereyim mi
O da olur
Bilgisayardan oluyormuş
instagram gitmeni istemiyorr