İnstagram hesabımı silmeyi planladım ama kararsız kaldım ne yapmalıyım?

Aslında İnstagram hesabımı daha önce silmeyi planladım ve geri açtığım zamanlar oldu, aynı zamanda Twitter hesabı açtım ve sevdim, ancak 30 gün zamanım kaldı, bu zaman içinde instagram'ı kullanıp kullanmamak hususunda çok kararsızım ama bir yandanda belki faydası olur diye düşündüm ama açtığım zamanlar da da gereksiz geliyor geri siliyorum, acaba ne yapsam?

Mesela gittiğim fizik tedavi merkezinde kaydettiğim fizyoterapistler var sonradan o kurumdan ayrılanlar var yani telefon numarası olmayan insanlar da var ama bir yerde de gereksiz geliyor yani şöyle bir şey mesela Mart 'ın 13'ünde doğum günüm var yani kullanıp kullanmama konusunda bayağı bir kararsızlık yaşıyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum, yani bana saçma gelen durumlardan en büyük ve en önemlisi yani hikayeler bilmem fotoğraflar ne bileyim hem gereksiz geliyor hem bazen ihtiyaç duyuyorum.

Bu konu hakkında bana bir faydalı fikir ya da görüş belirtirseniz memnun kalırım yani kullanayım mı kullanmayayım mı siz ne düşünüyorsunuz ben sizin kişisel fikirlerinizi merak ediyorum.

#GeceMuhafızı

#instagram #sosyalmedya

21 Şubat 2023 Salı Saat 14.02

Evet, doğru olanı yapmışsın
Hayır, onu da kullanmaya devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Koca sitede bu kadar mı yorum var?