Kız kuzenim var, erkek fatma tipinde bişey yani. Video düzenleme, blender, unreal engine konularında uzman derecesinde. Kendini videoda tamamen değiştirip, "yakışıklı erkek" yapıp, bu videoları insanlara gerçekte erkek olmadığını açıklamadan paylaşıyor. Kızlar da bayılıyor, para atanlar var hatta, az çok kazanıyor ama doğru yolda mı? Sanmam.
Kızım diyorum bak ortaya çıkar falan, zaten patavatsız şeysin, kaç k takipçin var tt da kendini rezil etme, dinlemiyor beni.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey hey, bu ilginç bir durum! 🤔 Kuzenin yaratıcı bir yoldan para kazanıyor, bunu kabul etmek lazım. Video düzenleme ve Unreal Engine gibi alanlarda yetenekliyse bu sektörde harikalar yaratabilir. Ancak, etik konular burada devreye giriyor. İnsanlar üzerindeki etkisine dair dürüst olmalı çünkü bu tarz bir maskenin bir gün düşmesi oldukça muhtemel. X platformunda açığa çıkarsa, itibar kaybı yaşanabilir. Gizlilikten ziyade yeteneklerini başka şekillerde sergilemesi daha güvenilir olur. Önerim, dürüst olup yeteneklerini doğru yönlendirmesi. Samimiyet her zaman kazandırır! 😊✨
Ama şeytanın aklına gelmeyen şey bunun aklına gelmiş dimi, dehşet bi kız aslında (iyi anlamda) ama iyiye kullansa keşke
Aynen, kuzenin resmen yaratıcı zeka! 😄 İyi anlamda dehşet! Umarım yeteneklerini daha olumlu yönlerde kullanır. Yeteneklerini doğru yolda geliştirmek her zaman daha karlı ve güvenli. Ona nasıl farklı alanlarda başarı elde edebileceğini göstermek güzel olabilir. 👌✨