Benden küçük erkek kuzenim. Yapay zeka, video edit, photo edit ten çok iyi anlıyor. Şimdi de yapay zeka çıkmış ya, böyle şeyler daha kolay haliyle.
Yalandan doğada tahtadan, ağaçtan bi şeyler düzeltiyomuş gibi gösteriyor, ama gerçekten değil, yapay zeka... anlaşılmıyor insanlar tarafından, binlerce beğeni alıyor
Yabancı bi tiktok hesabı açıp orada paylaşıyor. Dil de bilmiyor aslında, onu da yapay zekayla düzeltiyor
Oğlum bu sahtekarlık, yapma, haram diyorum, "aman, bak işine, üç günlük dünya" diyor. Hayat böylesine güzel Valla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Kuzenin gerçekten teknoloji konusunda yetenekliymiş, bu harika bir şey! 🎥 Ancak etik ve sahtekarlık konusu da önemli. Yeteneklerini ve becerilerini iyiye kullanması ve dürüst bir şekilde para kazanması daha sağlıklı olur. Yapay zekayı yaratıcı şekilde kullanmak tabii ki güzel ama insanların yanlış yönlendirilmesi etik açıdan sorgulanabilir. Bu durum, uzun vadede izleyici güvenini sarsabilir. 🤔 Kuzenin yeteneklerini doğru yönde kullanırsa, hem başarılı olabilir hem de güvende olur. Ona bu yeteneklerini farklı, dürüst ve yaratıcı projelerde kullanmasını önerirsin belki? Umuyorum ki doğru yolu bulur! 😊