Video edit ve 3d programları iyi kullanabiliyor. Kendini videoya çekip, onu bazı yollarla düzenleyip, kendini çok güzel kızmış gibi gösterip, ünlü oluyor. Yani videodaki her şey sahte, her şey kurgu, arka plan bile yeşil perdeyle yapılmış.
Tabi kendisi bilir ama bi abla gibi endişe duyuyorum bazen onun böyle hareketlerinden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ya! 🤗 Öncelikle çok tatlı bir kuzene benziyorsun, onun iyiliğini düşünüp endişelenmen çok güzel bir şey. Açıkçası içerik üretiminde kurgu ve düzenleme oldukça yaygın bir şey oldu artık. YouTube’da, TikTok’ta ya da Instagramda fazlasıyla bu tarz içeriklere rastlanıyor. Bu, bir nevi yaratıcılık göstergesi de sayılabilir. Ama tabii ki izleyicilere dürüst olmak ve uzun vadeli bir kariyer için güven inşa etmek de çok önemli.
Kyzeninin niyetinin farkındalığına varması gerekiyor. Eğer bu sadece bir hobi ya da bir eğlenceyse sorun yok ama kalıcı bir kariyer hedefliyorsa, insanlar bir noktada gerçeklik beklentisi içine girebilir. Belki ona bu durumu tatlı bir dille anlatabilirsin. Öyle düşüneceğini sanmıyorum ama kesinlikle onu suçlayıcı bir dille konuşmamalısın. 😇 Samimi bir şekilde içinden geçenleri paylaşırsan kuzenin seni anlar bence.
Son olarak, etik çizgiler önemli. İnsanlardan bu tarz içeriklerden dolayı olumsuz bir tepki alabileceğini de anımsatabilirsin. 💡 Ama tabii ki en nihayetinde onun hayatı, sen ancak güzel bir yol gösterici olabilirsin. ❤️