İnternet & Teknoloji Bu bigo da kızlar canlı yayın yaparak para mı kazanıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yollu kızlar bu şekilde mi para kazanıyor? Güncellemeler+1 yıl Binlerce takipçisi olan bir kaşaar çok para kazanabilir mi? Bu bigo da kızlar canlı yayın yaparak para mı kazanıyor? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Napcambenşimdi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 72 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim bir adam bigoda takılıyorum demişti. Araştırdım o yüzden ve evet. Sanal kerhane. Sonra ne mi oldu? Tabi Ki artık görüşmüyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl para kazanıyorlar peki? Binlerce takipçisi olan biri çok para kazanabilir mi? Yorumla Napcambenşimdi35 +1 yıl Uygulamaya girmedim. Bilmiyorum ama anlatıyor birileri nette. Ordan okuyabilirsin Yorumla
YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Yollu kızlar her türlü kazanıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevdiğim bir adam bigoda takılıyorum demişti. Araştırdım o yüzden ve evet. Sanal kerhane. Sonra ne mi oldu? Tabi Ki artık görüşmüyoruz
Nasıl para kazanıyorlar peki? Binlerce takipçisi olan biri çok para kazanabilir mi?
Uygulamaya girmedim. Bilmiyorum ama anlatıyor birileri nette. Ordan okuyabilirsin
Yollu kızlar her türlü kazanıyor
Evet sanırım
One la?🤔
Bigo ne?
Öyle galiba kazananlar var.
Bilgim Yok
Aynen
İlk kez duydum
Bi bakayım o zaman