İnternet & Teknoloji Kocanızın Instagram dan sürekli çıplak kadınların gönderilerine baktığını fark ettiniz diyelim napardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yani sadece bakıyor aldatmaya çalışmıyor iletişim e geçmiyor sadece bakıyorsa ne yapardınız böyle bir durumda? Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar beni beğeniyor ama yine de karşısına çıktıkça bakıyor kadın fotoğraflarına. Kocanızın Instagram dan sürekli çıplak kadınların gönderilerine baktığını fark ettiniz diyelim napardınız? Cevapla Instagram Soruları Aldatma Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Kendime kızardım ben nasıl kadınım da kocamı pis fotolara baktirioyirum diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seni çekici bulmuyor ya da p.. no bağımlısı. Aldatmaya meyilli ama ya değerlerinden dolayı ya da kimse ona bakmak gıruru incinir diye yapmıyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çekici buluyor beni ama buna rağmen karşısına çıktıkça da bakıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duygularını belirt başından savıyorsa o zaman temkinli ol. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beraber bakalım de. Sen de yakışıklı kasli erkeklere bak biraz. Bakalim o zaman ne yapacak? 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı. Bakmamalı. Aldatmaya girmez ama hoş da değil 1 0 Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ağzının ortasına yumruğu yer 2 1 Yorumla Pool34 1 yıl Helal sana, sert kadın Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Izin vermem tabiki amasyada 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Demek ki senin muamelen iyi değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendime kızardım ben nasıl kadınım da kocamı pis fotolara baktirioyirum diye
Seni çekici bulmuyor ya da p.. no bağımlısı. Aldatmaya meyilli ama ya değerlerinden dolayı ya da kimse ona bakmak gıruru incinir diye yapmıyor.
Çekici buluyor beni ama buna rağmen karşısına çıktıkça da bakıyor
Duygularını belirt başından savıyorsa o zaman temkinli ol.
Beraber bakalım de. Sen de yakışıklı kasli erkeklere bak biraz. Bakalim o zaman ne yapacak?
Bakmamalı. Aldatmaya girmez ama hoş da değil
Ağzının ortasına yumruğu yer
Helal sana, sert kadın
Izin vermem tabiki amasyada
Hepimiz yaparız normal yani
Demek ki senin muamelen iyi değil
Senin vücudun güzelmi önemli olan o onuda yazsaydın keşke
Her erkek bakar
Boşa gitsin
Onunla konustun mu