Kocamın Instagramda çıplak kadınlara bakması normal mi, evlilikte sınırı nerede çizmeliyim?

5 aylık evliyiz 2.5 senedir tanışıyoruz sağlık sorunlarından dolayi düzenli birlikteligimiz olmuyor 1ay gibi bir suredir on sevisme disinda birlikteliğimiz olmadı bugün Instagramda açık saçık kadın fotoğrafına baktığını gördüm hemen panik yapıp çıktı başta kabul etmedi sonrasında hatasını kabul etti kendisinin açıp bakmadığını kesfette denk geldiğini gorunce takılıp baktigini sonrasinda gosterme kismindan ilgilenmiyor olarak sectigini soyledi. Sonrasinda kesfetini tekrar açıp gosterdi cogu araba ya da isiyle ilgili şeyler olmasına rağmen gene arada açık kadın fotoğrafları çıktı erkek olduğunu kendisininde hormonlar kaynaklı birlikte evlendigimizden beri birliktelik olamadigi zamanlarda birkac kez baktığını soyledi hatalı oldugunu kabul ediyor ozurde diliyor Instagramida kapatırım istersen dedi bu zamana kadar hic baska birine baktigini bir yanlisinida gormedim ama boyle birşeyi hic beklemiyordum beni cok üzdü ne yapacağımı nasıl karsilayacagimi bilmiyorum ne yapmaliyim

Kocamın Instagramda çıplak kadınlara bakması normal mi, evlilikte sınırı nerede çizmeliyim?