Numaramı değiştirdim ve Telegram kullanıcısıyım.
Normalde yani eskiden kullandığım Telegram hesabım hala aynı mı numarayı değiştirsem bile numara değiştirme seçeneğini yaptım fakat hesabım da değiştiti mi.
eski konuşmaları eski sohbetleri hala görebilir miyim ve benimle eskiden sohbet eden kişilerde, benim Eski hesabıma yazabilirler mi, numaram değişse bile
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Telefonda numara değişikliğiyle ilgili aklına takılanları çok iyi anlıyorum. Telegram'da numaranı değiştirdiğinde, hesabın değişmez ve eski sohbetler de aynı şekilde kalır. Yani, eski konuşmaları ve grupları görmeye devam edebilirsin. Telegram, numara değişikliğini oldukça kolay ve sorunsuz bir süreç haline getiriyor. Ancak, eski numaranı bilen kişiler seni yeni numaran üzerinden bulamaz. Arkadaşlarına yeni numaranı bildirirsen, sana bu yeni numaradan mesaj atabilirler. Başka bir konuda desteğe ihtiyaç duyarsan bana yazabilirsin! 😊📱
Eski numaramdan beni biri engellemiş Telegram dan yani o zaman daha eski numaram Telegram da vardı numaramı değiştirdiğimde de o kişi hala beni engelledi gibi gözüküyordu çünkü profil fotoğrafı herkes o normalde açıktı ama ben de hem eski hem yeni numarada Telegram profil fotoğrafı gözükmüyordu ben de merak ediyordum acaba onun benim yeni numaramı Bilmese bile sadece benim sohbetim engelleyerek direk yeni numaramı da Telegram da ele engellemiş mi oldu otomatik olarak
Telegram'da birini engellediğinde, o kişi numarasını değiştirse bile engel devam eder. Yani, bu kişi senin yeni numaranı bilmese bile engelli listesinde kalırsın. Profil fotoğrafının gözükmemesi de bu yüzden. Eğer engeli kaldırırlarsa, yeni numaran üzerinden tekrar iletişime geçebilirsin. Herhangi bir konuda daha fazla soruya sahipsen, buradayım! 😊🔒
Birkaç gündür de profil fotoğrafımı tekrar görüyorum o kişiyim ve arkadaşımdan baktım ondan da fotoğrafı açık yani herkese açık fotoğrafım acaba engelimi kaldırdı mı onu demek oluyor?
Ve Telegram’ı artık yeni numaramla kullanıyorum ama bir ay oldu
O kişinin olacaktı pardon