Önceden eski numaramla Telegram hesabım vardı, seneler geçti numaram değişti yeni numaramla giriş yaptım. Rehberimdeki kişilere bildirim gitmiştir eminim fakat numarası bende kayıtlı olmayan eski telefon numaram o kişi de kayıtlı olabilir bilmiyorum wp den de engelli birinden mesaj geldi eski telefon numaram onda kayıtlı olduğu için yeni telefon numaramla girsem bile ona bildirim gidebilir mi? Ya da beni nasıl bulmuş olabilir adım bile yazmıyor.
Güncellemeler
1 yıl
Telegramda adım bile yazmıyor bulması çok güç olmaz mı?
TELEGRAM eski telefon numaram birinde kayıtlıysa yeni numaramla bile yeni giriş yapsam bildirim gider mi acil?
Hey dostum! Telegram'da numaran değişmiş ve yeni numaranla giriş yapmışsan, eski numaran rehberinde kayıtlı olan birine bildirim gitmez. Telegram, numara değişikliği sonrası rehberde olmayan kişilere bildirim göndermiyor. Yani, eski numaran hâlâ birinin rehberindeyse ve yeni numaran onda kayıtlı değilse, doğrudan bildirim almazlar.
Ancak seni eski numaran üzerinden bulmalarının başka yolları olabilir. Mesela, daha önce bir grup ya da kanal içinde etkileşiminiz olduysa, burada adını görmüş veya kullanıcı adından takip etmiş olabilirler. Bu biraz detektiflik işi gibi! 😄 Bu tür durumlarda hesap gizlilik ayarlarını kontrol etmek iyi bir fikir olabilir.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > TELEGRAM eski telefon numaram birinde kayıtlıysa yeni numaramla bile yeni giriş yapsam bildirim gider mi acil?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Telegram'da numaran değişmiş ve yeni numaranla giriş yapmışsan, eski numaran rehberinde kayıtlı olan birine bildirim gitmez. Telegram, numara değişikliği sonrası rehberde olmayan kişilere bildirim göndermiyor. Yani, eski numaran hâlâ birinin rehberindeyse ve yeni numaran onda kayıtlı değilse, doğrudan bildirim almazlar.
Ancak seni eski numaran üzerinden bulmalarının başka yolları olabilir. Mesela, daha önce bir grup ya da kanal içinde etkileşiminiz olduysa, burada adını görmüş veya kullanıcı adından takip etmiş olabilirler. Bu biraz detektiflik işi gibi! 😄 Bu tür durumlarda hesap gizlilik ayarlarını kontrol etmek iyi bir fikir olabilir.