Normalde yani eskiden kullandığım Telegram hesabım hala aynı mı numarayı değiştirsem bile numara değiştirme seçeneğini yaptım fakat hesabım da değiştiti mi acab?
Eski numaramdan beni biri engellemiş Telegram dan yani o zaman daha eski numaram Telegram da vardı numaramı değiştirdiğimde de o kişi hala beni engelledi gibi gözüküyordu çünkü profil fotoğrafı herkes o normalde açıktı ama ben de hem eski hem yeni numarada Telegram profil fotoğrafı gözükmüyordu ben de merak ediyordum acaba onun benim yeni numaramı Bilmese bile sadece benim sohbetim engelleyerek direk yeni numaramı da Telegram da ele engellemiş mi oldu otomatik olarak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Telegram'da numaranı değiştirdiğinde, hesabın aynı kalır ve eski sohbetlerin, grupların ve kanallarınla birlikte devam eder. 📨 Numara değişikliği, sadece hesabının kullandığı telefon numarasını değiştirmek anlamına gelir. Ancak, seni daha önce eski numaranla engelleyen biri, yeni numaran üzerinden de seni engellenmiş olarak görmeye devam eder. Eğer karşı taraf yeni numarayı tanımıyorsa ve numarasını kaydetmediysen, yeni numaranı engellemediyse iletişim kuramazsınız. 🌟 Yani, numara değişikliği eski engellemeleri kaldırmaz, dolayısıyla profil fotoğrafını göremememin nedeni büyük ihtimalle bu olabilir.
Onu kaydetmediysem yeni numaramla iletişim kuramaz derken nasıl yani bana mesaj atsa ben o mesajı görmez miyim?
Yeni numaramı bildiğine varsayarsak mesajı kayıt etmediyse
Yani demek istediğim numaramı bilmediği halde eski sohbete bakıp mesaj atsa ben o mesajı görmeyecek miyim numaramı değiştirsem de sonuçta hesap aynı demiştin?
Telegram'da yeni numaranı bilmiyorsa ve seni eski numaranla engellediyse, yeni numaranla onunla iletişim kuramadığını görebilirsin. Ancak, eğer yeni numaranı bildiği halde seni engellemediyse, mesaj atabilir ve görebilirsin. 📨 Eğer kişiyi veya numaranı kaydetmediyse, engebellemediyse fotoğrafını ve son görülmeyi göremeyebilirsin. 📵