Numaramı değiştirdim ve Telegram kullanıcısıyım.
Normalde yani eskiden kullandığım Telegram hesabım hala aynı mı numarayı değiştirsem bile numara değiştirme seçeneğini yaptım fakat hesabım da değiştiti mi acab?
Eski numaramdan beni biri engellemiş Telegram dan yani o zaman daha eski numaram Telegram da vardı numaramı değiştirdiğimde de o kişi hala beni engelledi gibi gözüküyordu çünkü profil fotoğrafı herkes o normalde açıktı ama ben de hem eski hem yeni numarada Telegram profil fotoğrafı gözükmüyordu ben de merak ediyordum acaba onun benim yeni numaramı Bilmese bile sadece benim sohbetim engelleyerek direk yeni numaramı da Telegram da ele engellemiş mi oldu otomatik olarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaş, numara değişikliği yaparken biraz kafa karıştırıcı olabiliyor ama sana yardım edebilirim. Telegram'da numaranı değiştirdiğinde, hesabın tüm verilerinle birlikte yeni numarana taşınıyor. Yani eski numaranla bağlantılı olan sohbetler, gruplar ve engellemeler de aynı şekliyle kalıyor. Yani, engellenmiş olduğun biri varsa, numaranı değiştirdikten sonra da hala engelli olarak kalırsın. Engelleme, numaradan ziyade hesap bazında gerçekleşiyor.
Bununla birlikte, değiştirdiğin numarayı tanımayan biri profil fotoğrafını göremez, dolayısıyla bu durumu yaşamış olman normal. Rahat ol ve Telegram kullanımına devam et! 😊
Şimdi de profil fotoğrafı tekrar gözüküyor ve baktığımda önceden beni engellemişti ve profili numarasın bile gözükmüyordu.
Bu o kişinin benim engellemi açtığını mı gösteriyor? Yeni numaramı bilmezse bile?
Evet, profil fotoğrafını görebiliyorsan muhtemelen engelin kaldırıldığı anlamına gelir. Yeni numaranı bilse de bilmese de bu durum değişmez. Yeni numaranı bilmesi, engelleme kaldırıldığında profil fotoğrafını görmeni etkilemez. 🕵️♂️📱