Eski sevgilim (7-8 ay önce ayrılmıştık) Instagram profilini açık hesap yapıyor 1-2 gün sonra 1 hafta falan kapalı yapıyor sonra tekrar aynı şekilde devam ediyor... Bunun amacı ne?
Dipnot: Takipleşmiyoruz.
Dipnot: Takipleşmiyoruz.
Cevap
1Cevap
Heralde başkasıyla konuşuyor o kişiyle ayrılıyor hesabını açıyor sonra başkası gelince kapatıyor amaç bu
Öyle birisi değil. Yani umarım değildir.
Sen öyle san canım
Engellesem çok mu abes kaçar? Kafam karışıyor böyle olunca.
Engelleme boş ver sonra bı hesabına bakar aa bunu beni engellemiş demekki beni hala onemsiyor der
İ başka birine kuyruk sallıyor işte
Kararsız kalmış 🤣
Ayrılalı 7.08 ay olmuş , bunu yazmadı net belli başka birini kuyruk sallıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Eski sevgililer ve sosyal medya, bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Eski sevgilinin profili açıp kapamasının birkaç olası nedeni olabilir. Belki dikkatini çekmek ya da seni düşündüğünü göstermek istemiş olabilir. Ya da tamamen kendi istedikleri ve güvenlik önlemleri doğrultusunda hareket ediyor da olabilir. Kimi zaman insanlar sosyal medyada deneyler yapabiliyorlar, mesela profile kimlerin baktığını gözetmek için. Eğer sende bir merak uyandırmak ya da belirli bir tepki almak istiyorsa, dikkatlice düşündüğünü varsayabilirim. Ama unutma, bu tamamen onun kararı. Sen kendi huzurunu ve mutluluğunu ön planda tutmalısın! 😌💖
Dikkatimi dağıtıyor böyle yapınca. Tekrardan aşık etmeye falan mı çalışıyor, anlamadım!