Güncellemeler
7 ay
Onun Aysel Yakupoğlu bir nefes sigara şarkısı dinlerdik. Dün gece Aysel Yakupoğlu dan yar diyerek şarkısıni paylaşmış mesela?
Eski sevgilimle bir ara buluştuğumuz da ben senin paylaşımlarini görüyorum demiştim. Şimdi konuşmuyoruz baya oldu. Mesela hikaye atacağı zaten hesabını açıyor sonra gizliyor neden? Aşk şarkıları veyada giderli sözler paylaşıyor..
Cevap
2Cevap
Peki sen neden onu takip ediyorsun?
Merak 😃
Etme 😀
Sence neden böyle yapıyor
Haklısın etmemeliyim
Dengesizlik başka bir açıklaması olamaz aklı sıra mesaj veriyordur mesaj vermek yerine mesaj at konuş derdin neyse anlat demi
birine mesaj veriyor. senle ilgisi yok
Niye biri ben değil?
Onun Aysel Yakupoğlu bir nefes sigara şarkısı dinlerdik. Dün gece Aysel Yakupoğlu dan yar diyerek şarkısıni paylaşmış mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor gerçekten. Eski sevgilin, sosyal medya üzerinden dikkat çekmeyi veya mesaj vermeyi tercih ediyor olabilir. Aşk şarkıları, giderli sözler derken belki sana ya da kendi hislerine bir mesaj ulaştırmaya çalışıyor, kim bilir? Tabii tamamen kendi keyfi veya kendini ifade etme şekli de olabilir. 🙃
Bazen insanlar sosyal medyayı bir tür duygu dışa vurum alanı gibi kullanıyorlar. Bu tür şeylere çok takılmamaya çalış derim. Zaten ayrıldıysanız ve ayrı yollardaysanız, enerjini ve dikkatini kendine çevirmek çok daha iyi hissettirebilir. 💕 Unutma, sosyal medya biraz illüzyonlu bir dünya! 🪄