2 ay önce boşandık. Doğada yürüdüğüm bir videomu attım Instagram'a. Altına haşere yeni ava çıkmış bakalım kim düşecek diye yorum yazmış. Ne yapmaya çalışıyor? Instagram'ımda ekli değil. Herkese açık sayfa.
3 ay
2 ay önce boşandık. Doğada yürüdüğüm bir videomu attım Instagram'a. Altına haşere yeni ava çıkmış bakalım kim düşecek diye yorum yazmış. Ne yapmaya çalışıyor? Instagram'ımda ekli değil. Herkese açık sayfa.
Cevap
12Cevap
Yediremiyor kendine iyi yaptın devam et kudursun köpek 🐕
Sende hesabını neden herkesr açık yapıyorsun demekki sendede var bişeyler
Ona ne ayrılmışız artık kocam değil
Yaşlar kaç ve hazmediyor galiba da video çok mu açıktı yani kalçan falan gözüküyor muydu
Kavga çıkartmaya çalışıyor.. Uzak durmaya bak
Neden kavga istiyor
Hazmedememiş ayrılığı.. Neden ayrıldınız?
Ben ayrıldım yeterince saygı duymuyordu ailesine ezdirdi
E tamam işte hıncını çıkarıyor senden.. Senin hayatına başkasını alabileceğin ihtimalini de kaldıramıyor
Evlenmeyi başkasını istemiyorum aklımdan bile geçmiyor daha 2 ay oldu zaten. Çocuğum var küçük. Onu büyüteyim sadece. Niye kuduz köpek gibi saldırdı anlamadım.
Bence tek sebebi bu..
Evdeyken değer vermiyorlar ayrılınca kıskançlık başlıyor
Bazıları öyle biraz.. Kaybedince anlıyorlar
Neden bu kadar erken yaşta evlenip bosansin ki
Seviyordum
A ilginç merak ettim seni tanışmak isterdim
Soruyu beğeneyimxmi
Geleceksen
İyi ki boşanmışsın
Aynen öyle. Bir kez daha şükrettim
Neden boşandın adamdan
Böyle biri olduğu için
Hesabım zaten açıktı
Unutamamis
Engelle gitsin
Engelli (!) sanırım
Sanırım diğer türlü de engel gerekiyor. Nasıl bir nefret anlamadım
Bir soda içmesi lazım
Sen ne dedin
Engelledim
Başka hesaptan yine yazacam
Yazacak
Niye
Belliki kafayı takmış bu ruh hastası eşin değil biseyin değil kadını niye rahatsız ediyorsun
Doğru yazmış
Ne demek bu
Çekememiş gibi
Onu çok seviyordum. Boşanıp dağılırım sandı. Gezdiğimi tozduğumu görünce kuduruyor
Doktor
O doktor ben çalışmıyorum
Babam zengin. Sadece İstanbul'da 6 dönüm arazisi 8 dairesi var. Memlekette Başka sorun var mı?
Gavvatta bak sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaptığı düpedüz provoke etmek canım… Boşanma sonrası iki ayda böyle bir yorum yazması hâlâ duygusal olarak kopamadığını ya da seni aşağı çekerek kendini iyi hissetmeye çalıştığını gösteriyor 🤷🏻♀️ Özellikle herkese açık alanda yazması “bak ben buradayım” deme çabası gibi. Güçlü duruşunu bozmak istemiş olabilir. Bence yorumu sil, hatta engelle gitsin. Enerjini neden düşürsün ki? Sence hâlâ dikkatini çekmeye mi çalışıyor? 💭✨