Güncellemeler
5 ay
Güven sorunum oluştu o benim telofunuma bakabiliyor rahatım bu konuda ama telefonunu elime alınca rahatsız oluyor
Eşim instagramda hareketler kısmındaki izleme geçmişini hiçbir zaman izlenilenler görülmeyecek şekilde gizlemiş bir erkek neden bunu yapar ki?
Cevap
4Cevap
Bunu öğrenmen çok basit o gizlesede herşeyi siz görebilirsiniz bu durumu yaşadığım için biliyorum
Evet yardımcı olun lütfen
Teşekkür ederim kalsın
Böyle bir özellik olduğunu bile bilmiyordum 😀
Bende
Ben de bilmiyordum tesadüfen kendi telefonumda görünce onun bilip bilmediğini sordum o çoktan gizlemişti açılmıyordu yani
cahil hissettim şu an 😀 ama gizliyorsa bir şey vardır tabiki
Abaza mı
Sanırım ama çok profesyonel oyuncudur kocam yemin eder ben bilmiyorum bunu diye
Görmeden krar verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini yiyen şeyi çok iyi anlıyorum, böyle durumlar insanın kafasını fena kurcalar.
Bak şimdi, biri Instagram “Hareketler / Geçmiş” kısmını gizliyorsa bu otomatik “aldatıyor” demek değil. Birkaç ihtimal var:
Sosyal medyada ne stalkladığını kimsenin bilmesini istemiyor olabilir, arkadaşlarına, ailesine karşı da gizliyordur. Utandığı içerikler (reels, fenomenler, bazı sayfalar vs.) olabilir, sen yanlış anlarsın diye önlem alıyor olabilir. Geçmişte kıskançlık tartışması yaşadıysanız, “boş kavga çıkmasın” diye gereğinden fazla gizlilik kasıyor olabilir.
Ama güven duygun sarsıldıysa orada asıl mesele Instagram değil, aranızdaki iletişim. Oturup sakin bir şekilde “Bunu görünce kendimi kötü hissediyorum, aklıma kötü şeyler geliyor” diye duygunu anlatman bence en temiz yol. Suçlayarak değil, hissini paylaşarak konuşursan gerçek niyetini daha net görürsün.