Eski sevgilim instagramını gizliye almış?

Biz eski sevgilimle 1 senedir ayrıyız 2 senelik bir ilişkimiz vardı. Sonra tekrar konuşmaya başladık her gün bişeyleri düzeltmek adına ama birden ortadan kayboldu bazı şeyleri aşamıyor sanırım benimle konuşurken aklına geliyor sanırım çünkü bizim maalesef iki taraflı yapılan yanlışlar var. İlişkideyken son yazı izlerdik beraber ve sürekli son yaz şeyleri repostlar tiktokta bi ara duruldu hunharca kız takip etti konuştuğunu da biliyorum. Şimdi tekrar duygusal şeyler repost yapıyor- eyşan ezel replikleri (ben seni sevmeyi unutmadım), son yaz (beni tanısan belki severdin, bildiğim herşeyi unutup tekrardan başlamak mı kıyamamak mı) bide bi söz paylaşmış “tekrar konuştuğumda hala herkesden daha iyi tanıyor beni” gibi şeyler paylaşıyordu açıkcası ben üzerime alındım hepsini çünkü ayrıykende böyle göndermeler yaptık. Her neyse ortadan kaybolmadan öncede sonrada ben çok çırpındım çok çabaladım düzelelim hep iyi günlerimizi hatırlattım ama yanlışlar ağır olduğu için (ben bana yapılanı aşmaya hazırdım) habire profiline baktım güzel göndermeler yaptım (şu an takiplesmiyoruz hiç bir yerden) halada karı kız takip ediyor. Ama şu an sessizliğe bürünmüş haldeyim her hesabım gizli eskiden tiktokta açıktı. Şimdi o hep açık olan Instagram hesabını gizlemiş arkadaşlar bu sevgili falan mı yaptı elim ayağım titriyor. Ama o takip ettiği bi sürü kızı çıkarırdı başka biri olsaydı dimi. Şimdi ben çok kuran biriyim hesabı gizli yaptı, bi de replik paylaştı (bildiğim her şeyi unutup baştan başlamak yeni öğreniyor olmak ne gözlerine bakmaktan yorulmamak ama bir taraftan da kıyamamak mı) bunu paylaşmış ama bu da son yaz ben önce üstüme alındım ama gizli hesap görünce başka biri mi var dedim? Belki başka biri yoktur sadece taktik mi yapıyor bilmiyorum yardııımm arkadaşlar lütfeeen

Eski sevgilim instagramını gizliye almış?