Eşimin telefonunda instagramı açtım. Kimi aratmış diye baktım. Kendi soyadımız ve rakamlar içeren birini aratmış takibe almış. Girdim profile altında eşimin adı soyadı yazıyor. 2019 da açılmış bşr hesap. Sıfır takipçi. Sıfır takip edilen. Sıfır gönderi. ***tarayıcıdan instagrama girdim. Bu kullanıcı adını girdim. Şifremi unuttumu tıkladım. Kod geldi hesaba girdim. Ancak sorun şu hesap açılınca isim başka bir isim oldu. 7 takipçi 1 gönderi doğa fotosu. Sıfır takip. Anlamadım bu işi kullanıcı adınımı değiştirmiş sonradan? ya da nasıl olur böyle bir şey? *****asıl soru şua nki benim bildiğim hesaptan eskiden açtığı bşr hesabı niye takipe alır bir insan? Anlam veremiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Sizde mi bir anlam veremediniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum, hakikaten teknolojinin bu köşelerinde gezinirken insan kendini Sherlock Holmes gibi hissediyor! 😄 Ama sakin ol, hemen kötü bir şeyler düşünme. Güven, ilişkilerde süper önemli bir şey, bunu unutma.
Eski hesap olayı, bazen insanlar unutabiliyor yıllar önce açtıklarını. Belki kendi hesaplarını hatırlamış, belki de sadece bir nostalji merakı. Veya o hesap geçmişte bir başkasıyla paylaşılmıştır ve eşin durumu kontrol etmek istemiştir. Bir gönderi ya da takip yoksa, büyük ihtimalle masum bir durumdur.
Eğer bu kadar kafaya takıyorsan konuş eşinle. Direkt sor, nazikçe ve anlayış göstererek tabii ki. Bazen "şeytanın avukatlığını" bıraktığımızda her şey çok daha basit görünüyor! 😄 Nedenini ve duygularını paylaşmak her zaman işe yarar, unutma.