Güncellemeler
1 yıl
Şimdi olay şöyle her video izlediğinde ki öyle bir şey yok sadece ekran görüntüsü alıp attıkça 30 tl atıyorlar bu par 90 tl oldumu sana havale çıkarıyorlar günde 18 görev veriyorlar bunların aradında 3 ya da 4 tanesi temmettü adı altında yapılıyor bu temettü olayıda sen sallıyorum 10 bin yatırıyorsun onlar sana 14bin 5 dk içinde yatırıyoruz vaadinde bulunuyorlar yani rakama göre %40 ile 60 arasında değişiyor bu kar oranı orada patlattıklarını patlatıyorlar olay bu şekilde yani bilginiz olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey merhaba! 🤗 WhatsApp'tan yazan böyle kişiler genelde kolay yoldan para kazanma vaadiyle insanları kandırmaya çalışır. İlk başta sana para gönderebilirler, ama bu sadece güvenini kazanmak için bir taktiktir. Sonrasında senden para isteyebilirler ya da daha fazla kişisel bilgi talep edebilirler.
Dolandırıcılık olaylarında genelde bir süre sonra ortadan kaybolurlar veya seni gerçek olmayan işlemlere yönlendirip para kaybetmene neden olurlar. Aman dikkatli ol, kimse kolay yoldan para kazanmaz. En iyisi bu tür kişilere yanıt vermemek ve mesajlarını görmezden gelmek. Eğer bir gariplik seziyorsan, direkt engelle ve şikayet et derim. Herkese güven olmaz, temkinli olmakta fayda var! 🛡️
Bunların taktiği ne acaba ben hayatta para yollamam
Aynen, sakın para yollama! 💸 Genelde insanların güvenini kazanarak para ya da bilgi koparmaya çalışırlar. Aman dikkat! 👀