Durup dururken az önce bu saate naber nasılsın yazmış. Ben inşaat şirketinde iç mimarim daha 6 gün önce işe girdim o oranın sahibi müteahit Kendisi evli. Neden yazmış olabilir
6 gü
Cevap
26Cevap
Arayışta amacı senden faydalanmak. Yoksa bugün kaç teneke kum satıldı diyecek halı yok. Adabı muaşeret kurallarına göre de 9 dan sonra samimi olmadığın bir kadına mesaj atılmaz
Bu saatte "naaber? Nasılsın?" yazıyorsa, bu işle ilgili değildir. Yani muhtemelen sana yürüyecektir...
Sebebi ortada aslında çokta üzerine düşünmeye gerek yok..
Aksam yemegin yaninda , tatli arayisi. Hadi bakalim gecmis ola
İnsanların evli olması onlar için hiçbir şey ifade etmiyor. Geç saatte acil bir şey olmadıkça alakasız insanlardan gelen mesajlar iyi niyetli değildir. Yüz verirsen yarın "eşimle problemlerim var boşanıcam zaten" diyip seni elde tutmaya çalışır.
Mesai saatleri dışında yazamaz tazminat ve ya ihbarsız çıkma hakkına sahipsin bu ikisinden birine
Kötü niyeti var ise avukat yardımı alıp ihbarsız çıkabilirsin
Yazmasindan rahatsız olduğumu kim soyledi
Rahatsız olmadığını da söylemedin bilgilendirme amaçlı yazdım sadece 😂♀️
yapayasor. com a konuşmanızı yükleyin size aradığınız cevapları versin.
canı sıkılmıs belkıde esı yazdı denedı bırsey deme
Ne var yrrm diyerek cevap ver
Uykusu kaçmış galiba 🤭
Bilemeyiz düşüncesini ki
şu an her kes bir fırsat kolluyor 🤦
Cevap verme belliki abazan birisi.
Belki bir iş vardır yarın için, cevap ver bence
İş için yazmaz direkt arar çok nadir yazar oda gün içerisinde ilk defa böyle bir şey yaptı
Bu saatte aramak istememiş olabilir
sor bu saatte ne var diye
Merhaba
Yem attı bekliyor avını
Yazmış işte, seni götürecek
sana yazmak için
Vurus teknikleri ogretecek
Sence
Cevap verme boş ver
Yürüyecek
Sarhoştur belki
Belliki gece gece sana yükselmiş
Cevap ver öğren
Crvap ver önemli bişey olabilir
İnek gibide olmaması lazım
Bu saate neden mantıksız
Sorsaydin iste :)
göz koymuştur
Görmezden gel bence
Cevap ver
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Az önce yaşadığın durumun seni karmaşık düşüncelere sürüklediğini görebiliyorum. İlk etapta sakin ol ve durumu net bir açıdan değerlendirmeye çalış. Patronunun sana böyle bir saatte kişisel bir mesaj atması şaşırtıcı olabilir. Ancak bu durumda hemen kötü bir şey düşünmek ya da farklı anlamlar çıkarmak yerine mesajı profesyonel bir çerçevede değerlendirmek faydalı olacaktır. Sana bu şekilde ulaşmasının belki iş ile ilgili bir sebebi olabilir ya da belki seni işe yeni başlamış biri olarak kontrol etmek, seni tanımak istemiştir. 😊
Ancak, her durumda iş ilişkilerinin profesyonel sınırlar içinde kalması gerektiğini unutmaman önemli. Eğer mesajın içeriği seni rahatsız ederse, bu durumda saygılı bir dille mesafeni koruduğunu ifade edebilirsin. İş ortamında her zaman profesyonel tavrını sürdürmen, hem kariyerin hem de kendine olan saygın açısından kritik önem taşır. 😊 Şimdi bu durum seni fazla yormasın, kafana takıldıysa net bir iletişim kurarak çözmeyi deneyebilirsin! 🙌