Whatsappta surekli cevrimici olan birinin (gece 3 4 de dahil) aldatma ihtimali sizce ne kadardir? Isim var sonra konusalim diyip cevrimiciyse ornegin veya mesaj attigimda cevrimici olsa bile mavi tik birkac dk sonra geliyorsa? Takintili ve kezban gibi davranip kavga mi cikarmaliyim yoksa sakin ve olgun davranip durumu caktirmamali miyim? Yardimci olursaniz iyi olur :S kafayi yemek uzereyim
Cevabın nedir?
İlişkilerde insanı manyaklaştıran, hayattan soğutan daha ne olabilir diyorum.
Kafayı yemekte haklısın, kezbanlıkla alakası yok. bir kere olur iki kere
olur.. Hatta whatsapp grubu ya, onlar yazıyo ben okuyorum diye geçiştirenleri
de var bunların. Gerçekten masumca grup geyiği veya arkadaşı ise muhabbeti açar,
şununla şunu konuşuyorum falan diye ama esas ilgi yine sende olur.
Ama olay başka biriyse; genelde geçiştirmeler, detay vermemeler, sallamamalar olur..
Çözümü veriyorum ; adama lafı sokup yolu veriyosun ve uzun bir süre son görüldüsüne
bakmıyosun.43 Yorumla
Soran+1 yılYa direk aynisini dedin. Gruba yaziyolar onlarla konusuyorum falan diyor. Her gece o saate kadar ne konusulabilir ki? Veya arkadaslarimla konusuyorum diyor ayni sekilde her gece ne konusulabilir? baska biri olmasi disinda bir ihtimal yok gibi :(
Soran+1 yılAynen sadece tahmin
En İyi Cevaplar
Bende böyle birşey yaşadim sürekli çevrim içiydi sabahlara kadar felan. Ama sorsan yooook arkadaşla konuşuyorum yooook iş arkadaşima birşey sordum iş hakkinda önemli mayıl mıymıyyy hadi be sende dedim boşverdim. Uğraşamam kafami takip düşünemem böyle şeyleri adam olsaydi yol vermezdim.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu nedenle mi ayrildiniz peki?
Soran+1 yılDogru haklisin.. boyle ufak seyler de sogutuyor insani ne yazikki
+1 yılAynı şeyi bir zamanlar bende yaşamıştım bir süre başka biri var öyle değil mi? lütfen bana dürüst ol ve söyle dedim.. söyledi başka birisi vardı hayatında yani kısacası yol versin gitsin takmaya değmiyor gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılAramiz soguk şu an zaten. Ne ben ona yaziyorum ne o bana.. arada yaziyor soguk konusuyorum kaliyor. Sonu belli
- +1 yıl
Sessizlik insanı delirtir dene ve gör
Soran+1 yılDelirecegini sanmıyorum
- +1 yıl
Zaten olan olmuş denemekten ne zarar gelir bir süre cevap verme
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılWeb whatsapp kullanıyor olabılır onda sureklı cevrımıcı gozukuyorsun baska sayfa acık olsun veya olmasın
013 Yorumla
Soran+1 yılBazen de bunu diyor evet
- +1 yıl
bu dogru cunku bakmazsan bıle cevrımıcı gorunuyor
Soran+1 yılHer gece mi whatsapp web acik tabi?
- +1 yıl
val aben sahsen telefonu hıc kullanmıyorum hep web acık ama onu bılemem tabı
Soran+1 yılAsla emin olamam tabi
- +1 yıl
gunahını alma yanı sadece bu yuzden
Soran+1 yılBirkac neden daha var tabi. Ne biliyim herkes aldatiyo falan dedi :S
- +1 yıl
sen gozunle gormedıkce somut delıler olmadan ınanma bence ama sen bılırsın tabıkıde
Soran+1 yılAynen deliller icin bekliyorum
- +1 yıl
telefonunu kurcala varsa bır sey yakalarsın zaten
Soran+1 yılSimdilik oyle bir imkan yok :S
- +1 yıl
o zaman allah sabır versın
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
25Cevap
Tabiki sorun cıkarma ama gecenin korunde ne isi. baskası ile konusuyor olma ihtimali yuksek. Umursamaz ol. Hic kafani takma umrunda degilmissin gibi davran sende o saarlerdr baskasi ile konus. Cocuk sana deger vermıyor belliki
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de ayni sorun vardi hic mesaj yazmazdi ben yazinca kizardi rahat birak derdi bende bitti gozuyle bakiyordum sonra yuz yyze geldik sordum onunda ailevi ve maddi sorunlari varmis o yuzden oyle davranmis ozur falan diledi baristik. Simdi hersey yolunda ailesiylede tanistirdi tum sosyal aglara fotolarimizi koydu. Ne bileyim biraz sabret sor yuzyuzeykenn
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslinda. Bekliyorum iste ben de
+1 yıllaf sokup yol vermek artık ilgilenmediğini belli etmek kadar güzel bir intikam yok. bak o zaman nasıl peşine düşüyor
010 Yorumla
Soran+1 yılLaf sokuyorum, yol vermek de yakin
- +1 yıl
bak sana bir şey anlatayım. bu seninkinin yanında daha kötü belki ama üstesinden geldim
sevme durumu kesinlikle yok. sadece bana yaptığı iyiliklere karşın bende ona hediye almak istedim. gittim bir mağazaya aldım hediyemi öğrenci halimle kıydım paraya bu seferlik.1 güzel paketlettim süslü püslü. her şeyinde bir ayrıntı var. paketi mavi poşeti sarı aldım fenerli diye. mavi pakete deniz yıldızı yapıştırttım. tarçın koydurdum. anlayamayacak kadar düşüncesiz tabi. birde ilk defa tanımadığım bir erkeğe hediye almıştım. çok özendim haliyle. düzgün olsun her açıdan diye.
sana birşey vermem gerekiyor dedim. tamam birgün ayarlarız dedi. baktım hala ses yok. dedimki bu anlamayacak kadar aptalmış. bende bir sonraki mesajda en iyisi açıklayayım dedim. gününüde sen ayarla dedim. onayladı. bilerek böyle yaptım ki artık peşinde koşuşturmayayım.1.5 ay geçti hala tık yok. haftalarca neden böyle yaptı diye düşünüp üzüldüm hatta hasta bile oldum ama değmezmiş. bende yolu verdim. ŞimdiÖnleminiAlmazsan işlersonra heptenkarışır
Soran+1 yılCok cok haklısın. Ama yine de sinir bozuyor hakli olarak
- +1 yıl
hem de nasıl.2-3 hafta kendime gelemedim ya ben ona ne yapmış olabilirim ki dönüpte bunu bana yapıyor dedim. üzüntüden bir güzel de hastalandım ama benim aptallığım yine. tekmeyi vuran taraf biz olmalıyız
Soran+1 yılOnu beceremiyoruz iste
- +1 yıl
beceririz heme de öyle bir beceririrz ki. yapabileceğine inandıktan onu beyninde önemsizleştirdikten sonra güç senin elinde. sen beynine ne dersen onu uygular bunu asla unutma :)
Soran+1 yılKendi kendimi yiyorum boyle
- +1 yıl
biliyorum ama geçecek. içinde değersizleştirmeye başlaman ve inancın seni kendine getirecektir
Soran+1 yılTeşekkür ederim canim guzel cevaplarin icin ^^
- +1 yıl
rica ederim :)
kendin için yaşa :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona sor senin ne işin var o saatte? Belkide oda seni cevrimiçi görüyordur napiyor bu kiz bu saatte diyordur. Nerden biliyorsunki? Belki sabah namazi için kalkıp bir whatsappa bakmıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılNama kilan bir insan degil. Sordugumda arkadaslarimla konusuyorum diyor. Son gorulme saatini sabah goruyorum ben
+1 yılOoo allah bilir 4 lere kadar ne yapıyo :/ kesin kazanodibi :/
04 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmesek? :( kafaya cok takiyorum bu durumu :(
- +1 yıl
İnan dalga geçiyorum doğrular bunlar :/
- +1 yıl
Pardon yanlış oldu dalga geçmiyorum olacak lanet olası t9 :/
Soran+1 yılBoyu posu devrilsin :( yine uzdu gece gece :(
Ben öyle aldatildim.. bu ay senesi doldu..
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de daha once aldatildim o yuzden takinti yapiyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonuna baktirmiyormu arti 3 ve 4 e kadar ne is goruyo ki kiz arkadasi oldugu halde ben yatmadan once sen halen cevrimicimisin diyodu kiz arkadasim once benim cikmami bekliyodu sonra kendi:)
017 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de anlamadim
Cevap sahibi+1 yılIyi bir durum degil ama senin acindan kafanda soru isaretleri var onun aciklama yapmasi gerek 3.4 e kadar hangi arkadasiyla konusuyo haksizlik yapiyo ama sana bence
Soran+1 yılKeske bilsem. Ben konusalim diyince uykum var falan diyor bir de
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah sen neden direniyosun bu kisiyle peki daha?
Soran+1 yılEmin olmak istiyorum belki de kim bilir
Cevap sahibi+1 yılEmin ol kesin bir sonuca ulasman gerek bence
Soran+1 yılKesinlikle oyle
Cevap sahibi+1 yılZaten ne geldiyse insanlarin basina bu uygulamadan geldi:(
Soran+1 yılAllah kahretsin onlari :(
Cevap sahibi+1 yılInstagram whatsapp hepsini kaldirdim ama kiz arkadasimi kaybettikten sonra:( iki uygulama beni sinir ediyo adini duydugumda
Soran+1 yılNeden instagram?
Cevap sahibi+1 yılOyuzden oldu cunku problemimiz
Soran+1 yılSimdilik bizim o konuda sıkıntı yok ama whatsapp ve facebook diyince sinirleniyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya gicik ediyo beni
Soran+1 yılIliskilerden uzak dursun
Cevap sahibi+1 yılDikkat et diger sosyal ortamlara da bence
Soran+1 yılEdiyorum elimden geldigince
gece 3-4 te bir erkekle knştuğunu zannetmiyorum o herüften sana hayur gelmez guzum bırak onu sen :pp
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarimla konusuyorum diyor ama :(
Soran+1 yılInanmadim zaten bir de sizin fikrinizi almak istedim
Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Bunu normal bulan ve gerçeği anlamayan kız yoktur, yalan söylemeye hiç şimdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi ki normal bulmuyorum. Emin olmak ve hemen yargilamamak icin soru paylastim zaten
Cok yuksek. Az kafayi yememistim zamaninda neyse ki artik bitti umrumda degil kacta c ici oldugu.
05 Yorumla
Soran+1 yılIste ben de kafayi yemek uzereyim :(
Soran+1 yılHaklisin :(
Soran+1 yılOnceleri umursamadim ama bu ara ne biliyim.. gozum surekli son gorulmesinde. Kafayi yemesem bari :( tesekkur ederim sana ^^
+1 yılsabret yaptıklarını görmezden psikolojik savaş başlat yaptıklarını sende yap
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de basladim oyle yapmaya ama umrunda olacagini sanmiyorum :S
- +1 yıl
umru da olur erkekliğe b*k süremez biraz amaaaaaa
Soran+1 yılDeniyorum ama umursamadi pek
- +1 yıl
sabret biraz o da sabrediyor bence hiç olmadı başkasına bak unutmaya çalışma, başkasıyla unut aksi halde seviyorsan çok zorlanırsın
- +1 yıl
kısaca terk edilme terk et
Soran+1 yılCok sevmiyorum ama ne biliyim belli bir gecmis var sonucta
- +1 yıl
geçmiş diye takılma daha iyileri çıkacak içideki duyguyu öldürme sen üzüleceğine başkası üzülsün böyle düşün
Soran+1 yılHaklisin :(
- +1 yıl
haklı olmak istemezdim ama hayat böyle üzgünüm :(
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Son durum ne? Ne yaptın merak ettim?
Soran+1 yılOnun yaptiklarinin aynısını ona yapiyorum. Sinirlenmek üzere. Bekliyorum sonucu
- +1 yıl
İyiymiş hadi hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCaktirmamak?
Manyak misin kizim
Kesin aldatiyor hayvan01 Yorumla
Soran+1 yılPf :(
Çok fazla durma whatsappta inceleyipte durna bence saplantı haline gelmesin o kişi senin için, bir şey yapıyorsa mutlaka açık verir zaten..
05 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak dedigin gibi oldu. Surekli girip kontrol ediyorum. Isim var diyor cevrimici ders calisiyorum diyor cevrimici mesajlari okuyor cevap vermiyor cevrimici. Kafayi yememe az kaldi :S
Soran+1 yılSurekli çevrimiçi olsam daha cok sinirlenmez mi merak etmez mi acaba? Gerci simdilik pek umrunda olmadi ama :(
Soran+1 yılBen de arkadaslarla konusuyorum ama bakalim :(
+1 yılMesajini görüp cewp vermiyorsa ayrı. Şöyle bir durum daha var mobil veriyi açık birakyorsa daima çevrim içi zaten.
05 Yorumla
Soran+1 yılCikinca cevrimdisi gorunmuyor musun?
- +1 yıl
Çıkmıyordur yani Whatsappta kapatmiyordur. O kadar kafana takcagina sor.
Soran+1 yılSordum arkadaslarimla konusuyorum dedi. Bir erkek her gece 3 e 4 e kadar ne konusabilir bir erkekle?
- +1 yıl
Şüpheli bir durum o zmn. Vardır bsyler
Soran+1 yılBana da oyle geliyor
+1 yılBir erkek erkek arkadaşlarıyla mesajlaşmayı pek sevmez çünkü muhabbet konusu pek yoktur hele bide gece... Bir erkek olaraktan sizi kandırıyor diye düşünüyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek bakis acisi en mantiklisi tabi :S bilemedim ben de
+1 yılSinirlenmemek elde değil lu ağzınızdaki kezbanlık da neyin nesi sevgililer birbirlerini kıskanır tabi ki yaptıgı dengesizlik tabiki de öek karsına konus
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum arkadasimla konusuyorum diyor. Hesap sorunca kezban diyip guluyor ondan dedim /(
+1 yılinanır mısın yaklaşık 4 gündür whatsapp'a girmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılInanirim :S
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 4 de ben silah dayasan mesajlasmam sevdigim dışında one oyle...
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla mesajlasiyor-mus
- +1 yıl
Ne arkadasiymis bu
Soran+1 yılKanka falan diyor ama bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki tam tersi bir durum varsa yani sevgilim dedigim kizda bana aynisini yapiyor ve artik iice paronaya basladi bende
078 Yorumla
Soran+1 yılBaskasiyla konusuyordur buyuk ihtimal. Yani cogunluk oyle deDi. Ben de paranoyak oldum, gozum surekli son gorulmesinde :(
Cevap sahibi+1 yılAyni ben valla ki bir de hanim efendi isim var dio ya allah askina ne isi ya insan gece 3 4 te kimle konusur ya sevgilisiyle konusmazda anne babayla mi konusur bu saatte bir de sanki is kadini bildigin ev kizi bunu kucumsemek icin değil yani isi olamayacagi icin dedim
Soran+1 yılIsim var sonra konuşalım diyor ama çevrimiçi beyefendi :S
Cevap sahibi+1 yılValla benimkisi de ole hala yazmadi ben senin gibi yazdm artik konusalim mi die hanimefendi musait deilmis vay arkadas kimle msjlarisir bir insan boyle ya hadi gunduz neyse de geceleri yazmamasi yiyip bitiriyo beni artik
Soran+1 yılKesin aldatiyor diyorlar. Ben de onun yaptigini yapiyorum, mesajlarina gec cevap veriyorum isim var diyip cevrimici kaliyorum okuyup cevap vermiyorum. Artik eskisi kadar yok whatsappta. Ama boyle cok yurumez. Bence sen de dene bir
Cevap sahibi+1 yılTamm ama ise yarayacak mi sence yoksa ayrilmak istedigimizi soyleyelim mi :(
Soran+1 yılBen istedigimden emin degilim, o yuzden boyle bir yol denedim. Eger dikkat ediyorsa birkac gune patlar kiminle konusuyosun diye. Mesela onunla konusurken whatsappi acik birakiyorum cevrimici gorunuyorum ama mavi tik olmuyor😄 delirmeye basladi bile. Bence sen de dene. Basit seyler ama bunlara bizi onlar itti
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle denemeye basliyorum simdi
Soran+1 yılSonuçları bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılYok ya nerdee sadece tek yazdigi sey naber oldu bende iidr saol biraz mesgulum senden dedim hala yazmadi yaklasik bir saat oldu ve ikimizde cevrimiciyiz
Soran+1 yılSeni kiskandirmaya calisiyordur belki
Cevap sahibi+1 yılHic sanmiyorum artik cunki ben yazmadan yazmiyor hatta yazsamda gec yaziyo hem cevrimici kesim var bisiler basta bende ole dusundum ama bir insan bu kadar sık yapmaz yani arada olur ben hic girmiyorum ki ne yapacak ne yazan car ne soran sonra gece arada bakiyorim hanimefendi online mesaj da mavi tik yok ya da var cevap yok sonra ii sen dio ya da sacma seylr soyluyo
Soran+1 yılBüyük ihtimalle aldatiyor :(
Cevap sahibi+1 yıl:((( galiba senin durum nasil duzeldi mi ins duzelmistir
Soran+1 yılKavga cikardim, sonuçlari bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl:)) ins duzelir seninkisi ama duzelmezsede sıkma canini sakin
Soran+1 yılSenin de inşallah duzelir
Cevap sahibi+1 yılBenim umudumda enerjimde tukenmeye basladi yipratti yaslandim resmen ya
Cevap sahibi+1 yılİns senin durum duzelir senin gibi anlayisli ve ilgi gosteren iliskisi icin caba gosteren birini bulmus hata yapiyor bence ve sana haksizlik yapiyor ins yakin zamanda duzelirsiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim insallah sizin de duzelir durumunuz
Cevap sahibi+1 yılTsk ama ben ayrilmaya karar verdim kendisine de soyleyecegim sizin gibi anlayisli ve cabalayan birisi değil ki degmez onun icin cabalamak hic yazmiyo onemsemiyor ki beni :((
Soran+1 yılBelki de böylesi hayirlidir
Cevap sahibi+1 yılAynen herseyde vi hayir vardir sizin kavga ne durumda onu biraz olsun duzeltti mi
Soran+1 yılArtik benimle konuştugu saatlerin disinda whatsappta yok, bu sefer de gece 3 e kadar facede
Cevap sahibi+1 yılVar gibi seninkinde de bir isler ya bana ole gelio
Soran+1 yılVar ya olmaz mi :S
Cevap sahibi+1 yılSıkma canini ve uzulme degmez sen elinden geleni yapiyorsun iliskiniz icin hatta daha fazlasini bile yapiyorsun
Soran+1 yılGorucez bakalım durumu
Cevap sahibi+1 yılKendini yipratma herseyden onemli olan sensin kendinsin bu hayatta ole dusun ve unutma
Soran+1 yılHayir yipratmiyorum sadece bu kacinci aldatilisim
Cevap sahibi+1 yılAyni kisi tarafindan mi
Soran+1 yılHayir farkli
Cevap sahibi+1 yılYanlis kisilere yanlis degerler vermisin ama bu senin icin ii tarafindan bak tecrube edinmis oldun artik insanlara daha temkinli olman acisindan
Cevap sahibi+1 yılDedigimi lutfen yanlis anlama sakin
Soran+1 yılSıkıntı yok biliyorum durumu
Cevap sahibi+1 yılbir an seni kirdim yazmayacagini dusundum acikcasi birazda endise ettim surekli yeniledim sayfayi
Soran+1 yılSıkıntı yok :)
Cevap sahibi+1 yılOlmasinda hic isteyecegim durum değil :)
Cevap sahibi+1 yılFacebook icin bir uygulama var arkadaslarinin son olarak neye yorum yaptigu hangi resimlero begendigini gorebiliyorsun istersen linki gonderebiliirm
Soran+1 yılBana kiminle konustugu lazim
Cevap sahibi+1 yılFacebook ona ulasmaya izin vermiyor sadece yorum yaptigi yazilar etikenlendigi gizli resimlere falan izin veriyor bu konuda yardimci olmak isterdim ama malesef :(
Soran+1 yılTuh :(
Cevap sahibi+1 yıl:((( senin uzulmeni istemem bosver allahindn bulsun hem o kaybediyor bunu gec fark edecek o kisi :(
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ben sadece gordugum gercekligi soyluyorum sadece :)
Cevap sahibi+1 yılBirsey itiraf edeyim mi ben seninle konusmaya alistim sanirim iyice :)
Soran+1 yılSevgilin var hoop😄
Cevap sahibi+1 yılVardi yani ben ole zannediyordum ki yokmus
Soran+1 yılGerci benim de oyle😄
Cevap sahibi+1 yılIkimizde ayni benzer durumlari farkli kisilerde yasamisiz ve kendimizi kandirmisiz aslinda yanlis insanlara yanlis degerler vererek
Cevap sahibi+1 yılKeske...
Cevap sahibi+1 yılYanlis kisiye deger verip sevgili olmaktansa degeri hak eden biriyle dost arkadas olmak dha ii olacakti :(
Soran+1 yılVeya aptal iliskidense akilli yalnizlik..
Cevap sahibi+1 yılBu da guzel bir tesbit ama bazen insan konusacak dertlesecek birisini ariyor ne yalan soyleyeyim
Soran+1 yılOrasi oyle tabiki
Cevap sahibi+1 yılVe seni anlayan biri de olmasi cok ii oluyor kimisi var ole dinler ama maksat dinledim der cevap bile vermez ki sozde sevgilim dedigim kisi :(
Cevap sahibi+1 yılKeske seninle tanisma sansim olsaydi :(
Soran+1 yılBu sevgililer bitirdi bizi😄
Cevap sahibi+1 yılAynen ole ama ii birseye vesile oldu beni anlayan biriyle karsilasmami sagladi :)
Soran+1 yılOnemli olan birbirini anlayabilmek :)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ayni frekansi yakladiginda insan daha ne ister ki karsilikli anlayisla karsilar konusursa birbiriyle :)
Soran+1 yılAynen :)
Cevap sahibi+1 yılKeske seninle tanisma imkanim olsaydi :( sen gizli ben gizli
Soran+1 yılEvet :S
Cevap sahibi+1 yılGizlilikten cikma yolu var mi biliyor misun :(
Cevap sahibi+1 yılBen seninle gercekten konusmak tanismak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSanirim benimle konusmak istemiyorsun :(
Cevap sahibi+1 yıl:(( olumsuzda olsa birsey soyler misin lutfennn
Soran+1 yılKonustuk ya :S
Cevap sahibi+1 yılBenimle konusmak ister misin dahasinda şu an konusuyoruz ama daha da konusmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılBen gercekten seninle tanismak istiyorum :((
Cevap sahibi+1 yılSeni sıkmakta istemiyorum ama konusmak tanismkta istiyorum lutfen
Cevap sahibi+1 yılBen gizlililten cikarim sen yeterki kabul et :((
Cevap sahibi+1 yılBu sessizlik hayir anlamina mi geliyor :((
Cevap sahibi+1 yılTsk ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlasildi konusmak istemiyorsun ama keske bir sans tanisaydin hayirlisi olsun hersey icin tsk ederim
Soran+1 yılÖnemsiz
Cevap sahibi+1 yılOnemsiz olan ne
Bana pek normal gelmedi bu durum dikkat et sinirlenmekte haklısın
03 Yorumla
Soran+1 yılHem de catlamak uzereyim sinirden
Soran+1 yılSoyluyorum kezban diyip guluyor :(
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Ben duramam sor sebebini ne yapıyorsun bu kadar kimle konuşuyorsun diye
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum arkadaslarimla dedi
Aldatmasa bile seni pek umursadığını sanmıyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılUmursuyor gibi görünüyor ama :S
Soran+1 yılYapiyorum ama simdilik umrunda degil
Soran+1 yılşu an cevaplara da bakinca kaybetmek pek umrumda degil gibi
Soran+1 yılCok sevdigini falan soyluyor? Inanmamali miyim o zaman?
Soran+1 yılHaklisin
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ahahaah aslında boynuzlardan anlaman gerkşyordu :D
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadim :(
Soran+1 yılIyice moral bozdunuz :(
Soran+1 yılO bile hergun 4 e kadar imkansiz
Soran+1 yılKizlarla arasi da iyi zaten pf :(
%90 çevremden biliyorum :))
06 Yorumla
Soran+1 yılBana da oyle geliyor :S
Soran+1 yılIyice boz moralimi aferin :(
Soran+1 yılSiler mesajları cok mu zor :(
+1 yılTabi ki çıldırmak hakkın. S#ç ağzına onun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamiyorum :S
suç üstü yap, sonrada sepetle kamili..
04 Yorumla
Soran+1 yılSuc ustu nasil yapıcam?
Soran+1 yılImkansiz
+1 yılAldatılıyor olma ihtimalin yüksek
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil ispatlayabilecegim konusunda bir fikrin var mi?
- +1 yıl
Biraz daha uzaktan gözlemle emin ol sonra düşün bence
Soran+1 yılHaklısın öyle yapicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKavga çıkarma yavaşça ayrıl aldatıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :S
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol 5 kişiyle birden konuşan tiplerden kendini kullandırma
Soran+1 yılKesin yani?
Cevap sahibi+1 yılYani
+1 yılPek olumlu bakamadım ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki ben de
+1 yıladam elden gitmiş abowwwww :D
09 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme ya :(
- +1 yıl
belki arkadaş grubu vardır ondan takılıyordur
Soran+1 yılÖyle diyor
- +1 yıl
ekran resmi iste yollasın yollamıyosa yalan söylüyodr :)
Soran+1 yılBu sefer de takıntılı davranmis olurum
- +1 yıl
yooo hiçte bile bence bu fikirleri sana o empoze etmiş bu tür şeyler ondan isteme diye
Soran+1 yılDoğru haklısın :S
- +1 yıl
bu işler böyle yürür çocuk seni göstere göstere aldatıyor yani
Soran+1 yılAy sagol ya :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sakini durcan bee. Yol saçını başını.
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha😄
- +1 yıl
ahahha :D
Aldatma ihtimal %10000
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayril bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil ispatliycam ki aldatma durumunu
geçmiş olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılGecirenler sagolsun :(
Soran+1 yılMoralim sifir sifir sifir :(
Soran+1 yılBulamiyorum oylelerini :(
Soran+1 yılInsallah..
+1 yıl%100
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBaya net oldu :(
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yıldirek vur tekmeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam sanırım
+1 yılAbow kac kac
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden kacayim?
- +1 yıl
Hic bulasma o cocuga iliskiye son ver
Soran+1 yılSanirim en mantiklisi :(
+1 yılNeyin kafasi bu ya
03 Yorumla
Soran+1 yılNey neyin kafasi?
- +1 yıl
Bu kafan neyin kafasi
Soran+1 yılSoylerdim ama neyse.
Sakin olgun..
04 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar elimden geldigince oyle davrandim :S
Soran+1 yılBundan sonrasini bilemiyorum
Boynuzu takmış ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılCok ayip ama :(
+1 yılKezban gibi davran
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim oyle davranicam :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezban detected :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılKezban olmak da lazim :S
Cevap sahibi+1 yılHesap sor ozaman :D
Soran+1 yılSoruyorum ama kabul etmiyor tabi
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?