Güncellemeler
+1 yıl
Ben daha yeni yeni çalışıyordum o zamanlar yani ikinci iş yerimdi biraz acemiydim
Ya arkadaşlar merhaba öncelikle herkese ben bundan 4 sene önce bir çağrı merkezi firmasında çalıştım işten çıkmak istedim acil çıkmam gerekiyordu müdürün yanına gitmeye utandığım çekindiğim için WhatsApp üzerinden müdüre yazdım çıkış ücretimi talep ettim o da 15 gün öncesinden haber verip öyle gelmemen gerektiğini söyledi ben de tamam dedim sonra beni takım şefi aradı gelip paramı almam gerektiğini söyledi ben de gittim aldım yani ben müdürü zorlamayın tamam dedim geçtim şimdi ben vicdan azabı çekiyorum bu yaptığım hırsızlık gasp falan olmuyor değil mi kul hakkı falan?😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İhbar zorunluluğu var çalışanın ama işverenlerin iyi insanlarmış ki sana tutanak tutmak yerine paranı vermişler
Tutanak mı
Evet 15 gün önce haber vermedi diyerek tutanak tutulması durumunda senin iş vereni zarara uğrattığın nedeniyle ödeme yaparsınız onunda hesaplaması var ancak o kadar ayrıntıyı bilmiyorum
Anladım peki teşekkür ederim
Yani ben bilmiyordum tam olarak biraz saf biriydim o zamanlar ben napmışım ben bunu işverene ödesem olur mu acaba
Numarasını hesabını biliyorum
Sana ay başından sonraki günlerin parasını mı verdiler
Çıkmadan önce normal aylık ücretimi ödemişlerdi içerde bir haftalık param kalmıştı bir haftalık onları talep ettim işverenden yani müdürden WhatsApp üzerinden
Ne kadarsa yani o zaman asgari ücret 2000 TL ydi bir haftalığı ne kadara geliyorsa ben müdürle konusim ödeyeyim kimsenin hakkı ben de kalmasın varsa
İnsaflı kişilermiş ve senin iyi niyetini bilmişlerse ondandır
Napayım ben şimdi sence?
Yazsam çekiniyorum
Uygun bir zamanda yanlarına git çaylarını iç aranı hoş tut ilerleyen zamanda belki ordaki bir işe ihtiyacın olur belki başka bir iş için referans olurlar. Hemde sohbet arasında söyle
Peki teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar 🙏
Rica ederim güzel insan
bişey olmaz paranı vermişler işte uğaşmamışlar seninle, sen hakkın olanı aldın takma kafana.