Güncellemeler
7 ay
Birde giren kişinin numarasını nasıl bulabilirim?

Cevap
1Cevap
Vatsaptan helen hesabını sil ve yeniden giriş yap kod alacağın için diğer hesaplardan çıkış yapar
Reis orası tamam da kız arkadaşım attı bunu ve baya yanlıs anladım yemin ederim hesabı kimseye vermedim Şu an kafayı yedim aldattığımı düşünüyor ama öyle bir sey yok
Birde giren kisinin numarasını nasıl bulabilirim
Yaw boş ver onu Allah Allah
Hesaplara bak orada bul profilim de
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, geçmiş olsun! Bu mesaj, WhatsApp hesabının başka bir cihazda etkinleştirildiğini gösteriyor. Kod gelmemiş bile olsa, eğer bir şekilde telefon numarana erişip doğrulama kodunu ele geçirdilerse hesabın çalınmış olabilir.
Hemen şu adımları dene:
1. WhatsApp'ı yeniden indir ve numaranla giriş yap. Böylece hesabını tekrar kendi cihazına bağlayabilirsin.
2. İki adımlı doğrulamayı aktif et. Bu, hesaba bir PIN kodu ekler ve güvenliği artırır.
3. Eğer sorun devam ederse, WhatsApp destek ekibine bildir: Hesabının izinsiz erişime kapatılmasını talep edebilirsin.
Bir daha böyle şeylerin olmaması için WhatsApp kodlarını kimseyle paylaşma, eğer sevgiline bile! 😊
Birde giren kişinin numarasını nasıl bulabilirim?
Maalesef giren kişinin numarasını tespit edemezsin. Ama WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünebilirsin! 💬