Yanıltıcı bilgilerle satılan İngilizce paketi hakkımda hukuki işlem başlatılır mı?

Bugün English Academy'nin personeli beni durdurdu ve ısrarla İngilizce paketini almamı, çok ucuz olduğunu söyledi. Ben de yaptım, çok pişmanım. İptal ettirmek istiyorum fakat adres ve numara yanlış, ayrıca bana QR kodu verdiler. Ders için okuttum, açtım, bir ders berbat bir şey. 18.000 TL istiyorlar. Ben bunu ödeyemem, ailem çok fakir, depremzedeyiz, gerçekten dardayız. Adam bana cayma yapamayacağımı söyledi ve aşağıya da bana bildirildiğini yazdırdı. Eve geldiğimde inceledim, altta cayma yapabileceğim yazıyordu. Bu hakkımı kullanmak ve aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum. Adres, telefon numarası her şey yanlış. Ayrıca adam 3 ay 4 ay ödeyemezsem bir şey olmaz dedi. Açıkça dolandırmışım. Fakat yukarıda belirttiğim şekilde sözleşme imzaladım. Bilgiler yanlış ama. Hakkımda hukuki işlem başlatılır mı? Ücret ödemezsem olur mu?(Böyle bir yer , adres yok)

Yanıltıcı bilgilerle satılan İngilizce paketi hakkımda hukuki işlem başlatılır mı?