Sayın nokta nokta dosyanız idaritakip başlatılması için hukuk ofisine devredilmiştir diye mesaj geldi dolandırıcı mılar?

(Yer ve isimleri nokta diyerek kapatıyorum) avukatın sicil nosunu ve iletişim numarasını bıralmışlar aradım dediler ki iki sene önce nokta sipariş etmişsiniz nokta kargoyla gelmiş yokmuşsunuz kargonuzu vermemişler geri dönmüş kargo ve hizmet bedeli var bunu ödemelisiniz yoksa icraya veriliceksiniz hangi siteden söylemişim diye sordum veri koruma kanununa göre söyleyemem dedi ama adresimi doğru şekilde söyledi ben böyle bir şey sipariş vermemiştim dedim bunu bize intikal ettirdiler eğer sipariş vermeseniz kapınıza gelir mi dedi neden şimdi vermişler dedim sizin gibi bin tane insan var şirketler tek tek uğraşmaz dedi ödemezseniz 180 teleyi icra açılacak dedi icra müdürlüğünde nasıl ödiycem dedim iban atıcaz ödedikten sonra dekontu bize atacaksınız kapandığına dair size belgeleri atıcaz dedi ordan hangi siteden aldığınızı görürsünüz dedi bir hafta içine yaysam nolur dedim icraya verilirsiniz avukat masrafı vs 4 bin liralık olursunuz dedi avukatıma sorayım dedim sorun ama gün içinde bize geri dönüş yapın dedi. Ben sonra bir avukatla konuştum dolandırıcı bular eve kağıt gelmeden bişi yapma dedi. Ama adresimi ve adımı harfiyen biliyorlar avukat veya anlayan varsa söylesin dolandırıcı mı bunlar?
Sayın nokta nokta dosyanız idaritakip başlatılması için hukuk ofisine devredilmiştir diye mesaj geldi dolandırıcı mılar?