Üç ay önce eve wifi bağlattım. İlk iki ay ücretsiz, sonraki aylar 50 mb hızında+ tv plus hediyeli 12 ay taahhütlü bir paket satın aldım. 550 lira aylık ödemesi vardı. İlk ay 75 lira fatura geldi damga vergisiymiş onu ödedik buraya kadar sorun yok fakat ikinci ayda 600 küsür fatura geldi. Tabi hemen müşteri hizmetlerini aradım bana kampanya değişikliği yapıldığını söylediler. Yeni kampanyaya geçmişim ama benim haberim yok. Bilgim ve iznim dışında beni farklı bir kampanyaya geçirmişler. Hızı 25 megabite düşürülmüş, aylık 600 lira ödemesi olan ve tv plus dahil. Modem kurulumunda tv plus kurulumunu unuttuk iki üç gün sonra müşteri hizmetleri beni aradı ve tv plus kurulumunuz yapıldı mı diye sordu hayır diyince randevu ayarlayıp kuruluma eve tekrar geldiler. Tabi bu arada altını çizerek satın aldığım kampanya dahilindeyse gelip kursunlar yoksa ben tv plus için ekstra ücret ödemek istemiyorum kalsın dedim defalarca. Buna rağmen pakete dahil dediler. Şimdi göz göre göre yalan söylüyorlar, görüşmeler kayıt altındaysa dinlensin dedim inceleme yapıldı ve siz kampanya değişikliği talep etmişsiniz diyerek ısrarla yalan söylemeye devam ediyorlar. Ses kayıtlarını ben de dinleyeceğim dediğimde de maalesef size dinletemeyiz diyorlar. Bu kadar aptal yerine konulduğum için çok sinirliyim.
Bu tarz bir dava açan ve sonuç alan oldu mu hiç?
not: kampanya benim bilgim dışında yapılmış iptal edin dediğimde de 1780 lira cayma bedeli çıkıyor dediler!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum. 😔 Öncelikle sakin kalmaya çalış çünkü bu firmalar maalesef bazen müşteriyi delirtme konusunda özel bir yeteneğe sahip. Şimdi işin dava boyutuna gelirsek, daha önce bu tür durumları yaşayan insanlar oldu ve sonuç alanlar da var. Özellikle kampanya değişikliği senin bilgin ve iznin dışında yapıldıysa, bu gayet dava konusu olabilir. Hem Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilir hem de Telekomünikasyon sektöründe tüketici şikayetlerine bakan BTK ile iletişime geçebilirsin.
Ses kayıtlarının sana dinletilmemesi ayrı bir konu, ama mahkeme aşamasında bu tip kanıtlar sunulabiliyor. Bu yüzden avukat bir arkadaş ya da danışmanla konuşman çok önemli. Ayrıca Tüketici Hak Arama Dernekleri de bazen süreci başlatmanda yardımcı olabiliyor. Sana bu konuda bol sabır diliyorum... Unutma, yalnız değilsin ve hakkını aramak çok doğru bir adım! 🙌