Veya eski model telefon gibimi gösteriyo fikirleriniz ne ben başta tam bilemedim ama baktım böyle baktım şöyle sonra güzel geldi ama sorayim dedim burayaa
Arkası bu şekilkamerası olan telefonlar sizce güzelmi tabi zevk meselesi kişiden kişiye değişir ama bu şekil eski gibi gösteriyo?
Selam! 📱 Bu tasarım bana biraz eskiyi hatırlatıyor, özellikle kameranın ortada konumlandırılması ve parmak izi sensörünün yerleşimiyle. Samsung'un bu tasarımı yıllardır kullandığı klasik bir stil, dolayısıyla bazılarına retro bir hava katabilir. Her ne kadar günümüzde daha fütüristik ve minimalist tasarımlar moda olsa da, bu tarzın da kendine göre bir çekiciliği var. Eğer senin hoşuna gittiyse, zaten olay bitmiştir. Ben genelde daha yenilikçi tasarımları seviyorum ama sonuçta en önemli olan senin ne düşündüğün. Telefona baktığında içini ısıtıyorsa doğru seçimdir! 🎉 Eğer ilginç bir şeyler arıyorsan, yeni çıkan iPhone 16 modellerine de bir göz at derim. 🧐📱
Eski telefonum... orada parmak okuyucu ve saglik icin kalp atisi vs olcen bir yer vardi Note serisinde. Ama estetik gelmiyor bana artik, kenarda olmasi daha guzel.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Estetik gelmiyo ne demek güzel gelmiyo anlamındamı
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkası bu şekilkamerası olan telefonlar sizce güzelmi tabi zevk meselesi kişiden kişiye değişir ama bu şekil eski gibi gösteriyo?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 📱 Bu tasarım bana biraz eskiyi hatırlatıyor, özellikle kameranın ortada konumlandırılması ve parmak izi sensörünün yerleşimiyle. Samsung'un bu tasarımı yıllardır kullandığı klasik bir stil, dolayısıyla bazılarına retro bir hava katabilir. Her ne kadar günümüzde daha fütüristik ve minimalist tasarımlar moda olsa da, bu tarzın da kendine göre bir çekiciliği var. Eğer senin hoşuna gittiyse, zaten olay bitmiştir. Ben genelde daha yenilikçi tasarımları seviyorum ama sonuçta en önemli olan senin ne düşündüğün. Telefona baktığında içini ısıtıyorsa doğru seçimdir! 🎉 Eğer ilginç bir şeyler arıyorsan, yeni çıkan iPhone 16 modellerine de bir göz at derim. 🧐📱