arkadaslar ben okulda çok zorbalık gördüm ve yetmezmiş gibi dışarda da zorbalık gördüm ( yanlış anlaşılma gibi) ve bu durum benim günlük işlerimi yapmaya engelliyor çünkü aklıma o pis küçümseyerci bakışlar ve başka düşünceler geliyor. Ve bu kafam, alt çene, omuz, bazen triceps ve bilekleri psikolojik ağrı yapabiliyor ama genelde alt Çene ve sağ sol kafa agrıları yapıyor. şu an da sağ kafam da ağrı yapıyor. ve bana bunları yaşatan kişilere gerçekten zarar vermek istiyorum. Ama böyle bir şey de yapmak istemiyorum fakat nedense bünyem bunu kabul etmiyor. Ne yapnaliyim lütfen yardım edin. Psikolog işe yarar mı ve seanslarda ne yapıyor? Maliyet nasıldır, iyileşir miyim?
Güncellemeler
1 yıl
Diğer konuyu yanlış yere attım ondan tekrar aynı konuyu paylaştım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, çok geçmiş olsun.
Ben de çalıştığım iş yerinde ağır mobinge uğramıştım ve benzer şeyleri ben de yaşadım maalesef. Özgüvenimi ve beden sağlığımı çok etkiledi.
Ben yaklaşık 1 senedir bir psikolog ile görüşüyorum. Aslında ilk başvuru sebebim başkaydı ama insan hayatının her alanını paylaşıyor terapi sırasında. Bana çok çok iyi geldi, özgüvenim, sağlığım, moralim gözle görülür şekilde değişti. Neyi neden yaptığımı veya yapamadığımı anladım, anlıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben Heltia uygulamasından online terapi alıyorum. Aylık 4 seans 5000 lira ortalama. Çok memnunum.
Bence şehir değiş yeni şehir yeni ortam
Keşke ya , üniversite sınavına 2 yılım var ama işte
Sizce düzelir miyim?
Kardeşim sen 10 . Sinif misin lise 2 misin o zaman rahat ol çünkü uni de daha rahat edeceksin sen derslerine odaklan
Uni de evet
11. sinifa geçtim
Umarım, ben yinede bir psikologa gitmeye düşünüyorum
Emin ol senden daha kötü şeyler yaşadım ama dayan uni de daha rahat yaşayacaksın gerekirse okul değiş
Dostum yorumun beni biraz da olsa rahatlattı. Çok teşekkür ederim. Sen neler yaşadın? Eğer anlatmak istersen
Knkam ben emin ol hem sağlık hem ailevi hem ekonomik hemde yalnizlik sıkıntıları çektim hepsi bir olunca psikolojim bozuldu kahroluyorum kimse beni anlamıyor ama uni de rahat ol yeter ki iyi bir uni kazmaya bak