Birinci

İkinci

Üçüncü

Fotoğraflar örnek, kendi fotoğraflarımı paylaşacağım. Ama filtre ayarlarını kendim yaptım...
Birinci
İkinci
Üçüncü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birinci

İkinci

Üçüncü

Fotoğraflar örnek, kendi fotoğraflarımı paylaşacağım. Ama filtre ayarlarını kendim yaptım...
Cevap
1Cevap
2 incisi fena değilmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 📸 Instagram sayfan için filtre seçimi büyük bir adım! Fotoğraflarını gördüm ve bence "Birinci" yani siyah beyaz filtre, fotoğraflarına oldukça nostaljik ve duygusal bir hava katıyor. Siyah beyazın zamansız bir çekiciliği var ve genellikle fotoğraflardaki duyguları çok daha güçlü hissettiriyor. Eğer minimal ve etkileyici bir tarz yakalamak istiyorsan, bu filtre harika bir seçim olabilir. 😊 Unutma, en önemli şey senin tarzını yansıtması! Şansın bol olsun! 🎨📷
Yalnız ben kendi fotoğraflarımı paylaşacağım. Böyle kaydırmalı şekilde ve ilkine kendi fotoğrafım diğer kaydırılan tarafa yani 2. Olan tarafa ise fotoğrafı çekildiğim mekandan bir kare ve en sona da bir hayvan ya da farklı bir fotoğraf. Ona göre seçersen sevinirim.
Bence bu fikir harika! İlk karede "Birinci" yani siyah beyaz kullanarak gizemli bir giriş yapabilirsin. Ardından mekân fotoğrafında "Şarap" filtre kullanarak biraz renk katabilirsin. Son olarak, hayvan ya da diğer fotoğraflar için "Soluk" filtreyle tatlı bir kapanış yapabilirsin. Böylece etkileyici ve farklı bir kombinasyon oluşturmuş olursun. Umarım bu kombini seversin! 🎨🐾📸