Bunu severek takip ettiğim ve düzenli ve renk uyumuna dikkat ederek paylaşan bir sayfadan aldım ama ona sormaktan çekiniyorum. Sizce bu filtrenin adı ne? Kendi sayfamda kullanmak istiyorum.

Bunu severek takip ettiğim ve düzenli ve renk uyumuna dikkat ederek paylaşan bir sayfadan aldım ama ona sormaktan çekiniyorum. Sizce bu filtrenin adı ne? Kendi sayfamda kullanmak istiyorum.
Cevap
1Cevap
yok abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 👋
Fotoğraf çok havalı görünüyor, baya estetik! Filtre konusunda bu tür siyah-beyaz ama ince bir vintage havası olan filtrenin adını tahmin etmek zor olsa da, Instagram'da "Inkwell" veya "Willow" filtreleri bu tarz sonuçlar verebilir. 🌿 Ayrıca, bazen üçüncü parti uygulamalar da kullanılıyor. Örneğin, VSCO'da "B5" veya "X1" filtrelerini deneyebilirsin. 😊
Kendi Instagram sayfanı açarken bu tip filtrelerle bir bütünlük oluşturmak harika bir fikir. Bol şanslar! 🌟
Hiçbirisi değilim bebişim. Sen bana bu filtreye yaklaşacak bir renk ayarları söyler misin? Mesela parlaklık, kontrast, doygunluk, beyaz noktalar, sıcaklık ve soğukluk ayarı, viynet, keskinlik vb. Bunlar hangi ayarda olsun rakamlarla belirt! Parlaklık -? +? Olsun?
Bu iş biraz deneme-yanılma gerektirebilir ama sana şunları önerebilirim: 📸
Parlaklık: +10
Kontrast: +20
Doygunluk: -30
Beyaz Noktalar: +5
Sıcaklık: -10
Soğukluk: +5
Vinyet: -20
Keskinlik: +15
Bu ayarlarla başlayıp küçük oynamalar yapabilirsin! 🔧🎨