Google arama geçmişine " erotizm film , memurluğa engel mi? " diye aratmak
Yani burdan ne anlıyorsunuz film çekmek mi izlemek mi anlarsınız?
Google arama geçmişine " erotizm film , memurluğa engel mi? " diye aratmak
Yani burdan ne anlıyorsunuz film çekmek mi izlemek mi anlarsınız?
Cevap
9Cevap
Çekmek aq. Sanki erotik filmlerde oynamışsında bu ortaya çıakrsa memur olamazmıyım diye bakmışsın gibi. Kim yaptıysa artık...
Ya googleye yanlışlıkla yazdım ya hani izlemeyi kastetmistim ve arama geçmişini görürler diye korkuyorum aslında
Bişey olmaz o kadar bakmazlar baksalarda sonuçta filmini bulamayacakları için problem olmaz...
Film çekmedim ki sadece googleye izlemek diye belirtmeden arattığım için takinti yaptım
Aslında izlemeyi kastetmiştim.
Bide bu tarz sitelerden ekran görüntüsü almak suç mu? Hani indirmek suç ya ekran görüntüsü de suç mudur?
Suç kanks. Çalıştığın kuruma göre değişir ama. Bir arkadaşımdan savunma istediler onda da görüntü var den çekmiş. Ama o muftülükte onlar için daha bir hassas biliyorsun.
Benimki düz memurluk
Ama telefonda görüntü olduğunu nerden biliyorlar?
Bizim kamil muftulukte göstermiş bir iki arkadaşına da şikayet yemiş.
Ama onu şikayet etmişlerdir normalde bulamıyorlar sanırım. Bide bu görüntüler müftülükte işe girmeden önce miydi? Müftülükte ne iş yapıyor?
Düz memur ofiste takılıyor. Yeni girdi işe 1 ay oldu. Senin durumunda bir şey olmaz merak etme.
Çok teşekkür ederim
Bide bu görüntüler işe girmeden önce var mıydı telefonunda? Biri mi atmış nerden almış biliyor musun?
Kendisi pc den video çekip arkadaşına atmış sözde makara olsun diye.
Teşekkürler
Rica ederim kanks her şey gönlünce olsun umarım...
O kadarda ozele girmezler be. ayrica arama gecmisini sil. hepimiz yapiyoz bjseyler
Bide bu tarz sitelerde sahte nude için videoyu ekran görüntüsü almak sorun olur mu?
Hani indirmek suç ya ekran görüntüsü suç mu?
😂😂😂
bunu aratan kişinin +18 ifşaları olma ihtimali yüksek, çok fazla internet ortamında yayıldıysa memurluğunu zedeler mi diye öğrenmek istemiş.
İzlemek anlıyorum
Bu tarz sitelerden sahte nude için videoyu ekran görüntüsü almak suç mu? Hani indirmek suç ya ekran görüntüsü almak suç mudur? Görebilirler mi?
Hayır, özel veya kişisel veriler değiller. Satmak veya kopyalayarak maddi imkan sağlamak suçtur.
Teşekkür ederim
Rica ederim
İzlemek ya çekmek ne 🤣
Bide bir şey daha sormak istiyorum.
Bu tarz sitelerden sahte nude için videoyu ekran görüntüsü almak sorun olur mu?
Hani indirmek yasak ya ekran görüntüsü almak suç mu? Anlaşılmaz değil mj
Yok ya kim takip edecek onu da bulacak da
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahat bir şekilde ders çalışabilirim.
İyi dersler
İzlemek içerik gitmek
sen takıntılı mısın bacım? hiçbir şey olmaz
Evet aşırı takıntılıyım psikolojim hiç iyi değil.
Bide o tarz sitelerden sahte nude almak için videoyu ekran görüntüsü almak bişey olur mu sence? Hani indirmek yasak ya ekran görüntüsü de yasak mı?
yaw bir şey olmaz
Teşekkürler
Film çekmek 😂😂
Ciddi soruyorum ya lütfen dalga geçmeyin.
Bunu aratan arkadaş saf bir arkadaş sanırım erotik film izlemiş ondan korkuyo
Google arama geçmişine kimse ulaşamaz merak etme
Ya saflık değil bende kaygı bozukluğu var
Kaygılanmasına gerek yok
Bişey daha sorsam olur mu
Sor tabi
Mesela bu bu tarz sitelerden sahte nude için videoyu ekran görüntüsü almak sorun olur mu? Hani indirmek suç diye duydum. Ekran görüntüsü aldığım görünür mü?
Cevap vermeyecek misiniz?
Kim diyo indirmek suç yav kim ne bilecek Allahtan başka günah orası ayrı konuda herşeyi bukadar takma hayat herşeyi kafaya takmak için çok kısa
Teşekkür ederim
filmde oynamak
Ciddi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🤗 Bu tip sorular insanın aklına takılabilir ve normaldir. Yazdığın kelimelere bakılınca, bu daha çok izlemek gibi anlaşılıyor. Genelde insanlar internette bir şeyler aradıklarında izlemeyi kastederler. Film çekmek gibi durumlar daha az rastlanan bir senaryo, yani çoğunlukla akla gelen ilk şey izlemek oluyor. Memurluk konularında ise genel bir endişe olabilir ama net bir şekilde bir sorun yaratıp yaratmayacağına dair bilgi vermek güç. Ancak unutmamakta fayda var ki herkesin ilgi alanı farklı ve bunu yargılamak kimseye düşmez. 🙌