Googleye şunu yazdım. " erotizm film memurluğa engel olur mu " diye.
Siz bu cümleden ne çıkarıyorsunuz mesela? Erotizm film izlemeyi kastetmiştim. Film çektim falan sanmazlar değil mi? Bu yazdığımı görebilirler mi?
Googleye şunu yazdım. " erotizm film memurluğa engel olur mu " diye.
Siz bu cümleden ne çıkarıyorsunuz mesela? Erotizm film izlemeyi kastetmiştim. Film çektim falan sanmazlar değil mi? Bu yazdığımı görebilirler mi?
Cevap
4Cevap
Erotizm film izlemenin memurluğa engel olamayacağını 8 yaşındaki çocuğun da bilir ama sen bunu hala idrak edemedin galiba
Peki başka bisey sorsam?
Bekliyorum
Bu tarz sitelerde sahte nude için videoyu ekran görüntüsü almak bisey olur mu?
Bazı yerlerde indirmek suç diye duydum. Ekran görüntüsü alınca görürler mi?
Yok canım neden suç olsun
Bunu kendin için mi kullanacaksın dürüst ol
Geçen sene yapmıştım galiba. Siteden mi aldım nudeyi yoksa arkadaş mı attı hatırlamıyorum birini işletmek için yaptık
Sen çok tehlikeli bir kızsın
Şimdi olsa uğraşmam 😌
Niye olgunlaştın mı Çünkü
Bakmazlar bile rahat ol
Googleye şey yazdım " erotik film , memurluğa engel mi " diye.
Bunu gördülerse film çekmek olarak anlamazlar değil mi?
Görmezler ki neden görsünler :)
Çok teşekkür ederim
Ya bu paranoya nedir ya Nedir bu kadar korku
Bilmiyorum kaygı bozukluğum var sanırım 🥺 bir iki bir şey söylerseniz rahatlayacak gibiyim.
Arama geçmişine " erotizm film memurluğa engel mi diye " yazdım ya.
Bunu gördülerse film çektim olarak anlamazlar değil mi? İzlemeyi kastetmiştim aslında.
Ayrıca vpn den değil gizli sekmeden izledim. Bişey olmaz değil mi?
Sen O filmde oynasan da hiçbir şey olmaz memur olabilirsin rahat ol Bırak kendini seks başka bir şeye memuriyet başka bir şey senin yaptığın şeyi suç değil
İfşa gibi bişeyin çıksa bile memur olamazsın ki. Bunu biliyorum. Her yerde söylüyorlar.
Bilmeden atıyorlar tutuyorlar hiç Şen çıksa niye memur olamazmışsın İnternette resmini mi aratıyoruz var mı diye Çıplak resmin hiç böyle şeylere takılma Kaç yaşındasın ve nasıl bir memuriyete girmek istiyorsun
Bunu avukatlar da söylüyor.
Ben sadece arama geçmişini görme ihtimalleri var mı diye korktum.
Dediğim gibi herkes atıyor öyle bir şey yok Kimse senin cinsel hayatınla ilgilenmez suç işlemediği müddetçe hiçbir şey olmaz yani orada olacak bir de bakirelik testi yapsınlar
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
kanka memurlukla filmin alakasi ne sence😃
Ya bilmiyorum kafama takıldı. Hem de vpn den değil, gizli sekmeden izledim. Bişey olur mu?
Ayrıca googleye şey yazdım " erotizm film memurluğa engel mi diye? Bunu film çektim diye anlamazlar değil mi? Bunu görebilirler mi?
dalga geçiyorsun gibi hissediyorum çünkü söylediğin her şey saçmalık. memurluğa alırken arama geçmişine bakılmaz. erotizm filmi izlemek yasaklı bir film değilse suç değil. ayrıca onu aratınca niye öyle sansınlar? mantıklı mı bir düşün. ki zaten çekmiş olsan bir şekilde yazılır bir yerlerde kesin bilinirdi yani. azıcık düşünerek yaz.
Ne kızıyorsun? Belki kaygı bozukluğum var elimde olmadan yapıyorum 🥺 rahatlamak için gelip buraya söylüyorum.
Cevap vermicek misin teşekkür ederim
kaygı bozukluğunun ne olduğunu biliyorum bence senin problemlerin ilgi yönünde daha çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Arama motorlarında yaptığınız aramalar genellikle anonimdir ve kişisel olarak izlenmez. Ancak, cihazınızı ya da internet sağlayıcınızı kimlerin görebileceği konusunda dikkatli olmanız gerekir. Genel olarak, hiçbir resmi kurum veya kuruluşun bu tür aramalara yalnızca arama geçmişi üzerinden erişmesi mümkün değildir.
Erotizm filmi izlemek, memuriyet başvuruları açısından sorun teşkil eden bir durum değildir. Ancak her zaman, çevrimiçi etkinliklerinizi güvenli ve özel tutmanız önemlidir. Sorununuz hakkında daha fazla endişeniz varsa, gizlilik ayarlarınızı gözden geçirmeniz faydalı olabilir. İçinizi rahat tutun! 😊