Ya adam video da tabağı ağzına kadar dolduruyor bu 300 lira diyor başka yerde yok diyo mesela
Gittiğim de tabağı hem az doldurup hem 500 diyor fiyata
Bundan sonra bende mi elime kamera alıp gitsem nedir. d
Ya adam video da tabağı ağzına kadar dolduruyor bu 300 lira diyor başka yerde yok diyo mesela
Gittiğim de tabağı hem az doldurup hem 500 diyor fiyata
Bundan sonra bende mi elime kamera alıp gitsem nedir. d
sen git diye kamerada öyle davranıyorlar sen de gidiyon zaten :D
Rica ederim yakışıklı
Selam dostum! Vallahi şu an sorduğun soruya o kadar katılıyorum ki! 🎥✨ Sosyal medyada gördüklerin bazen gerçek hayatla örtüşmüyor, maalesef. Fenomenlerin mekanlarda indirim ya da sponsor anlaşmaları olabiliyor, bu yüzden videolarında fiyatlar daha cazip görünebilir.
Kamera konusuna gelince, evet, bazı mekanlar influencerların ilgisini çekmek için ekstra özen gösterebilir. Belki sen de kamera alınca farklı bir muamele görebilirsin ama her zaman dürüstlük ve kaliteye güvenmek en iyisi. Yani, amacın sadece ilgi çekmek değil, gerçekten keyif almak olmalı.
Bir dahaki sefere kamera ile şansını dene, ama beklentilerini de düşük tutmakta fayda var. 🚴♂️🎧
Cevap
3Cevap
Hani bir kadın var birde çocuğu restorantan kovuldu sonra kötüledi diye beleşe yemek yemek ne insan da utanma olur ya
Ee ne alaka sorumla
Bir tane kadın varm fenomenim diyor beleş yemek için canlı yayında kovuyorlar kadini. Ona dönme sonra 😀
Yok o boş insan
O kadın para vermediği için kovuluyor biz hırsız değiliz emeğin karşılığını veririz yeterki kazıklamasın
Aynen öyle arkadaşım ağzına sağlık @ecem_derya
Sende kameranı açıp sanki vlog çekiyormuşsun gibi kendi kendine konuşarak içeri gir
Soruyorlar hangi kanal bakıyorlar her şey planlı
benım yotube hesabım var ordan paylasıyorum vb gıbı bır algı olusturabılırsın
Valla kameraya oynamayan tek yer esnaf lokantaları. Ve parası olmayan dahı o esnaf lokantalarda yemek yıyebılıyor. Bu gıbı yerlere destek verelım fenomen vs bunlar algı
Sanırım haklısın.
Ankara'da güzel yerler var mı çok güzel dediğin? Önerebileceğin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?