Türk ünlüler neden deprem bölgelerini ziyaret etmiyor yaptıkları her şey shov muydu sizce?

Depremin üstünden neredeyse 2 ay geçti, herkes normal hayatına döndü Instagrama fotoğraflar atılmaya başlandı, herkes mutlu, keyifli ama deprem bölgelerini hala ziyaret edenlere bakıyorum insanlar hala perişan halde evleri yok çadır da kalıyorlar hep aynı tür yemek bizim ünlüler neden ilk günler shov yapıp sonra sessizce kenara çekildi la Bella Hadid bile yardım etti gelip ziyaret etti o kadar paraları var bir tekrsr gidip eşya, erzak götürseler çocukları sevindirseler ne olur Hande Erçel uyudu bile Instagram da shova başladı Burak Özçivit eşine milyon dolarlık araba aldı yazılar olsun

Güncellemeler
+1 yıl
Türk ünlüler kadar gereksiz, kalplsiz, iki yüzlü yok Dünya da. Yemin ederim hepsi o yüzden ezik Hollywood 'a ayak basamiyorlar oh olsun
Güncellemeler
+1 yıl
Ya şu ezik çirkin türk ünlüleri savuncak kadar ne yaşadiniz 😂sadece ünlüler değil sabancilar, koçlar ne kadar zengin insan varsa yardim etmeli her şeyi devletten beklemeyin ülkenin kalbur üstü simalarina bakin önce
Türk ünlüler neden deprem bölgelerini ziyaret etmiyor yaptıkları her şey shov muydu sizce?